HABERLER>POLİTİKA
14 Şubat 2024 Çarşamba - 20:56

Büyükşehir Adayı Tugay'dan 'hodri meydan' çıkışı: Önce İzmir’de sonra Türkiye’de iktidar olacağız!

Çiğli’de düzenlenen mitingte konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Sizlerde bu yürek, bu destek olduğunuz sürece bizim bu aleme söyleyecek çok sözümüz var. Hepsi hazır olsunlar. Cumhuriyet Halk Partisi önce İzmir'de sonra Türkiye'de iktidar olacak. Adalet getireceğiz, eşitlik getireceğiz, Türkiye Cumhuriyeti'ni çok yükseğe çıkaracağız” dedi.

Büyükşehir Adayı Tugay dan  hodri meydan  çıkışı: Önce İzmir’de sonra Türkiye’de iktidar olacağız!

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, saha çalışmaları kapsamında Çiğli'de düzenlenen mitinge katıldı.

Çiğli İlçe Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız tarafından düzenlenen mitingde konuşan Tugay dikkat çekici mesajlar verdi.

YILDIZ: İZMİRLİLER VE İZMİR İÇİN KİFAYETSİZ HAYALLER KURANLAR VAR
Maltepe Mahallesine destek sözü veren Yıldız, “Maltepe halkı, Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin izini süren ve yolundan asla taviz vermeyen aydınlık insanların evidir. 1950’li yıllardan beridir buradasınız. Balkanlar'dan gelerek burayı yuvanız yaptınız. Çiğli'ye çok değer kattınız. Birçok yuvanın, evinin altında, temelinde, duvarında, sıvasında sizlerin alın teri var. Emeğinizle ve şimdi sıra bende. Size söz veriyorum; imardan, yeşil alana, futbol sahasına ne ihtiyacınız varsa sözümdür. Sizlerle birlikte aynı yere alın teri dökerek birlikte başaracağız. Hepimiz Maltepesporluyuz. Kulübün arkasında duracağım. Belediye başkanı olduğum günden başlayarak Maltepespor'un eski günlerindeki başarılı günlere dönmesi için ve Çiğli'deki tüm spor kulüplerinin büyümesi için çok çalışacağım. İzmirliler ve İzmir için kifayetsiz hayaller kuranlar var. İzmir'i alma, yani kendi deyimleriyle fethetmek gibi hayal kuranlar var. Peki, Maltepe Mahallesi başta olmak üzere Çiğli ve İzmirliler buna izin verir mi? Eyvallah. Çünkü İzmirliler sağduyuludur. İzmirliler ve Çiğlililer fotoğrafın büyüğünü görür. Bugün sevgililer günü. Bizim dilimiz, sevginin dili. İnanıyorum ki sizinki de öyle. Sevgili eşler, sevgili anne babalar, sevgili çocuklar ve sevgili gençler. Adında sevgili olan her kim varsa bugününüzü, 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutluyorum. Bu kadar soğuk bir 14 Şubat'ta buraya gelerek varlık gösterdiniz. Bunu yürekten söylüyorum, demek ki ben ve kıymetli büyükşehir belediye başkanımız Cemil başkanımız da sizlerin sevgilisi olmuşuz” diye konuştu.

TUGAY: HEPSİ HAZIR OLSUNLAR
Önce İzmir’de, sonra Türkiye’de iktidar olacaklarını ifade eden Tugay, “Bizlere çok büyük moral ve güç veriyorsunuz. İzmir'e inancımızı katlayarak büyütüyorsunuz. Çiğli diyoruz, sevgi seli görüyoruz. Karşıyaka diyoruz, destek görüyoruz. Konak diyoruz, bizi sarıp sarmalayan her mahallesinde ayrı bir coşkuyla karşılayan insanlar görüyoruz. Bugün Dikili'deydim, Bergama'daydım, Kınık'taydım. Kınık’a çalışma için daha önce defalarca gittim. Hiç böylesine bir heyecan ve coşku görmedim. İnanın dünyada insan daha fazla gurur duyamaz bu tablolardan. Ve biz anlıyoruz ki bu şehir kendi evlatlarının kendisine sahip çıkmasına ihtiyacı var. Biz İzmir'in evlatları olarak İzmir'in her bir bireyine, İzmir'in her mahallesine ve her semtine sahip çıkmak için, onun değerlerine sahip çıkmak için, bize emanet edilecek her türlü malına, mülküne sahip çıkmak için, hiçbirine en ufacık bir şey getirtmemek için, tertemiz alnımızın akıyla, başımız dik, alnımız açık… Bize Atatürk'ümüzün emaneti olan bu partide sonuna kadar önce İzmir'i sonra Türkiye Cumhuriyeti'ni onu istismar etmek isteyenlerden korumak için bize bu görevi vereceksiniz, onu görüyorum. Ve ondan sonra içiniz rahat bir şekilde bizim yapacak çalışmalarımızı göreceksiniz. Sevgili Onur kardeşimle beraber Çiğli'nin kaderini değiştireceğimize çok inanıyorum. Çiğli'nin bütün sorunlarını birer birer ele alıp hepsini çözeceğimize çok inanıyorum. Ve sizler dünyanın en güzel insanları, dünyanın en güzel şehrinde yaşamayı hak ediyorsunuz. Bizim görevimiz İzmir'i önce Türkiye’de, sonra dünyanın en güzel şehirlerinden biri yapmak. Bunun için hiç uyumadan, hiç oturmadan, hiç yiyip içmeden bütün gün çalışmaya hazırız. Öyle değil mi Onur? Elinizdeki o bayrağa kurban olurum. Yüreğinizdeki o sevgiye kurban olurum. Altı okumuza kurban olurum. Büyük Atatürk'ümüze kurban olurum. Sizler de bu yürek, bu destek olduğunuz sürece bizim bu aleme söyleyecek çok sözümüz var. Hepsi hazır olsunlar. Cumhuriyet Halk Partisi önce İzmir'de sonra Türkiye'de iktidar olacak. Adalet getireceğiz, eşitlik getireceğiz, Türkiye Cumhuriyeti'ni çok yükseğe çıkaracağız” dedi.

 
Kenyalı atlete 8 yıl men cezası
 
Putin: Kanser aşısı üretmeye yaklaştık
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Red Kit 15 Şubat 2024 Perşembe 15:30

Bir yorumcu bütün ödemeler 3 taksit olacak demekki diye yazmış. Belediyenin elinde karşılıksız para basılan banknot matbaası yok.En küçük kağıt para ile tuvalete bile girilmiyor. Eskiden 200 liranın yüzünü göremezdik şimdi pazarcılar bir tane yeşillik alsan bile 200 lirayı bozuyor.

Yorumu oyla      1      1  
baran 15 Şubat 2024 Perşembe 11:03

Her türlü kavramın içine eden bir kurum özellikle chp İzmir teşkilatı yozlaşmanın eşiğine gelmiştir. Önce dersim çetesi bir temizlenmeli.

Yorumu oyla      2      2  
Red Kit 15 Şubat 2024 Perşembe 09:30

baran trolü sen yeni görevlisin herhalde. Güleceksen 45 lira olan mazot fiyatlarına gül.

Yorumu oyla      3      3  
15 Şubat 2024 Perşembe 07:48

karşıyaka iskele önüne battı çıktı yapacakmısın ? projeler ?

Yorumu oyla      2      1  
izmirli 15 Şubat 2024 Perşembe 00:04

8 ay öncede İzmir de iktidardınız neden iktidar olamadınız. 8 ay da ne değişti

Yorumu oyla      7      2  
Vatandaş... 14 Şubat 2024 Çarşamba 23:57

Senden önceki de daha önceki de aynı şeylerden bahseti ... Siz ilk önce mevcut görevinizi yapın sonra genele bakarsınız...

Yorumu oyla      4      1  
Feyzullah Koç 14 Şubat 2024 Çarşamba 23:37

İktidar olacaklar mış çok güldüm.

Yorumu oyla      10      4  
Tavukçu Adnan 14 Şubat 2024 Çarşamba 22:28

Ufak atda civcivlerde yesin derler bu seçimlere uygundur...

Yorumu oyla      10      5  
Doğrucu Davut. 14 Şubat 2024 Çarşamba 22:04

Sen bu ülke liderliğine talip olmak istiyorsan fikir çilesi çekmelisin hizmet etmeli ve kahır çekmelisin. Tatilinden ödün vermeyen deprem turistlerini Anadolu insanı çok iyi ayırt eder. Bu ülke insanı karşıyaka dan ibaret değildir. Bay İmamoğlan da kendini bir yerelrde görüyor ama havası çabuk söndü.

Yorumu oyla      6      4  
İZMİRLİ 14 Şubat 2024 Çarşamba 21:44

bütün ödemeler 3 taksit olucak demek ki...

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’deki iki madeni işaret etti, uyardı: Başımıza gelmeyeceğinin güvencesi yok!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Erzincan’da Çöpler Altın ...
Integral'den İzmir için çarpıcı anket... İki aday arasında burun farkı!
İzmir merkezli İntegral Kamuoyu Araştırma Şirketi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ...
Avrupa Konseyi'nden Özel'e 'Tunç Soyer' mektubu
Avrupa Konseyi Sosyalist Grubu Başkanı Prof. Dr. Vladimir Prebili, CHP ...
 
Adaylığı geri çekilmişti… Partiye destek mesajı!
Çiğli’de krize neden olan aday belirleme süreci CHP Lideri Özgür Özel ...
İrfan Değirmenci, TİP'in Çankaya adayı oldu
TİP'in sosyal medya platformu X hesabından yapılan açıklamada, gazeteci ...
CHP adayı Tugay’dan birlik mesajı: Ağabeylik yok, ekip çalışması var!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, ilçe belediye ...
 
Türkiye ile Mısır arasında ortak bildiri imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Yüksek Düzeyli Stratejik ...
İYİ Parti'de gerilim: İl Başkanı görevden alındı!
İYİ Parti’nin Ankara ilçelerindeki belediye başkan adaylarının tanıtıldığı ...
İYİ Parti İzmir'de 12 ilçede daha adaylar netleşti!
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti 12 ilçede daha adayını belirledi.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva