HABERLER>POLİTİKA
8 Eylül 2021 Çarşamba - 11:29

Buca'ya 342 Milyonluk dev sağlık yatırımı

İzmir'de meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nin yerine yapılan hastane inşaatında sona gelindi. 460 işçinin 24 saat durmaksızın çalıştığı şantiye alanını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 304 yataklı Buca Devlet Hastanesi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı'nın inşaatının Kasım sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Buca ya 342 Milyonluk dev sağlık yatırımı

Ege Bölgesi'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olacak olan Buca Devlet Hastanesi'nin modern teknolojik altyapısı, üst düzey hastane mimarisi ile tıbbın tüm dallarında hizmet verecek şekilde planlandığını belirten Kaya, "Buca Devlet Hastanemiz, İzmir'imizin en kapsamlı sağlık konseptlerinden biri olarak tasarlandı. Hastane ve Halk Sağlığı Laboratuvarı'nın toplam kapalı alanı 54.000 m2 olacak. Bunun 40.000 m2'si hastane, geri kalanı ise laboratuvar bölümü olarak belirlendi. 304 yataklı hastanemizde, 152 yoğun bakım yatağı bulunacak. Güvenli ve ileri teknolojiye sahip sağlık hizmetlerini hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

342 MİLYONLUK DEV YATIRIM
Buca'nın yeni hastanesinin ve laboratuvarın teçhizatlarıyla birlikte toplamda 342 Milyon TL'lik bir yatırımla inşa edildiğini belirten AK Partili Kaya, Kasım sonunda tamamlanacak kompleksin her şeyiyle örnek olacağını ifade etti. Hasta ve hasta yakınları için yüksek konfor sunacak şekilde düzenlenen iç alanlarıyla, yüksek teknolojisiyle Buca'nın devasa bir sağlık kompleksi kazandığını belirten Kaya, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye, son 19 yılda gerçekleştirdiği sağlık devrimiyle dünyada örnek gösterilen ülkeler arasına girdi. 19 sene önce tıkanmış ve yıkılma noktasında olan sağlık sistemi, bu süreç içerisinde büyük bir devrim yaşayarak dünyada model olarak görülen bir sistem halini almıştır. Üstelik bu büyük devrim ve üst düzey hizmetin sürdürülebilir olması için de gerekli yatırımlar ve eklemeler halen devam etmektedir. Sağlık alanındaki yatırımlarıyla dünyaya rol model olan ülkemizin sayılı hastanelerinden birisi olacak Buca Devlet Hastanemiz, İzmir'imize ve Buca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

MUHTAR VE ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI, PARTİLİLERLE BULUŞTU
Kaya, Buca Devlet Hastanesi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı şantiye alanını ziyaretinin ardından, Buca programı ÇERÇEVESİND Efeler Mahallesi Muhtarlığı'nı da ziyaret ederek Muhtar Metin Aktaş ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ardından Forbest Caddesi'ne geçen Kaya, burada esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Programını son olarak Yeşilbağlar Mahallesi'nde sonlandıran Kaya, partisinin mahalle yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

 
Hollanda Mili Takım Teknik Direktörü: Daha iyi oynayabilirdik
 
İzmir'in gurur günü... 350 metrelik bayrak açıldı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mahfiye 10 Eylül 2021 Cuma 10:52

Hastane kullanılamaz durumdaysa yıkılır ve yerine yenisi yapılır. Yapılan mimari felsefesi açısından bir facia...Forbes köşkünün de yıkılmasını bekliyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Beyin Bedava 8 Eylül 2021 Çarşamba 17:15

Bu hastane yapılınca İzmir verdiğini almış mı oluyor? Dalga mı geçiyorsun? Belediyenin Buca'ya yapacağı metronun parasıyla 50 tane bu hastaneden yaparsın. Al sana bardağın dolu tarafı.

Yorumu oyla      2      3  
güzel ama yetersız 8 Eylül 2021 Çarşamba 13:59

valla tebrık ederim buca akp nın hakkıdır..leşke cezaevınıde çabuk kaldırsanız ve atıl tren yoluna tranvay yapsanız ve tabıkı otogar metro

Yorumu oyla      8      8  
BUCALI 8 Eylül 2021 Çarşamba 13:24

BİRAZDAN OTOGAR METRO NE OLDU?İZMİR PAYINI ALAMIYOR DİYENLER DOLUŞUR YİNE BURAYA,BİR KEREDE GÜZELİ İYİYİ TEBRİK EDİN SÜREKLİ BARDAĞIN BOŞ TARAFINA BAKMAYALIM SAĞLIĞIN VE SAGLIK TESİSLERİNİN NE KADAR GEREKLİ VE YERİNDE YATIRIMLAR OLDUĞUNU GÖRDÜK,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER...

Yorumu oyla      4      10  
Randevular ne zaman doluyor? 8 Eylül 2021 Çarşamba 12:09

Hastane var randevu almak çok zor. Akşam üzeri saat 16:00'dan sonra bakın deniyor ama randevu sırası bulabilmek büyük mucize. Tanıdık varsa 2 dakikada işin çözülüyor.

Yorumu oyla      9      3  
muhalif 2 8 Eylül 2021 Çarşamba 12:07

Yeni Devlet Hastanesi yapımı yerinde olmuş, Birde Karşıyaka devlet hastanesi de yıkılmıştı, yerinde kulubeli poikilinik var..burayada benzer bir devlet hastanesi yapılmalıdır...

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetin matematiği olur mu?
Mehmet KARABEL yazdı... Siyasetin matematiği olur mu?
AK Partili Nasır'dan 9 Eylül mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun ...
Disipline sevk edilmişti... Özcan durumu değerlendirdi!
Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, katıldığı bir Youtube programında ...
 
Erdoğan'dan Kabil Havalimanı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan'da Taliban'ın ilan ettiği ...
İstifalar peş peşe geldi... Menderes’te yönetim düştü!
CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün’ün istifasın ardından bir yıl önce ...
Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahibi olduğu Dünya Belediyeler Birliği ...
 
CHP’li Bayır’dan ‘Danışma Kurulu’ değerlendirmesi ve seçim çıkışı: İki ilçe tamam, bir ilçe ortada!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de tamamlanan Danışma Kurulları'nı ...
Savunması ortaya çıktı... Hangi isimleri şahit gösterdi?
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Bornova ...
CHP'li Beko'dan 'çete' çıkışı: Göz yumanlar da suç işliyor!
İzmir'de bazı eli silahlı grupların gündelik yaşamı zorbalıkla baskı altına ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva