HABERLER>GÜNCEL
16 Şubat 2016 Salı - 11:05

Başkent’teki vahşetin katili enişte çıktı!

Ankara’nın Etimesgut İlçesi'nde 5 Şubat tarihinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de elinden yaralı kurtulduğu korkunç vahşette, intihar eden katil zanlısı, teyze kocası Serkan Görgün çıktı.

Başkent’teki vahşetin katili enişte çıktı!

Korkunç vahşet, Etimesgut Elvankent'te, Elvanşehir Bahçen Konutları B Blok, Kapıcı Dariesi'nde Cuma namazı saatinde 12.45 sıralarında meydana geldi. 37 yaşındaki Serkan Görgün, yanına eşi Neşe'yi de alıp, eşinin kız kardeşi olan baldızı Nurhayat Aksoy'un evinin önüne geldi. İddiaya göre eşi Neşe'ye bahçedeki evin camına vurduran Serkan Görgün, kendisi de kenara saklandı. Baldızının açtığı camdan önce Serkan, sonra eşi Neşe Görgün içeri girdi. Bu sırada evde Serkan Görgün'ün baldızı, Celil Aksoy'un da eşi olan Nurhayat Aksoy,  nişanlı olan ve 3 gün önce doğum gününü kutlayan 2 yıllık Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Nesrin Aksoy ile 7 yaşındaki Feyzanur Aksoy adlı kızları bulunuyordu. Girdiği evde elindeki pompalı tüfekle evin tavanına önce bir el ateş eden Serkan Görgün, aile bireylerinin bir araya toplanmasını istedi.

Serkan Görgün, bu sırada 1 kilometre mesafede bulunan camiye Cuma namazına giden 45 yaşındaki Celil Aksoy ile oğlu 16 yaşındaki Mustafa Aksoy'un gelmesini bekledi. Camiden daha önce çıkan Mustafa Aksoy, eve girmeden bağırtı ve küfür seslerini duyması üzerine hızla kaçıp, durumu site güvenliğine haber verdi. Mustafa Aksoy ardından babası Celil Aksoy'u arayıp 'Serkan şerefsizi eve gelmiş, elinde silah var, bizi evde bekliyor. Acil eve gel' dedi. Camiden hızla çıkan Celil Aksoy ise cep telefonu ile 155'i arayıp durumu bildirdi. Çelil Aksoy, eve girmeden bir süre beklerken, Serkan Görgün ise elindeki pompalı tüfekle evin tavanına 2 el ateş açtı. Bu sırada Celil Aksoy ise babasından kalma ruhsatsız tabancası ile havaya 2 el ateş açıp, evin pencere camının köşesine sığındığını belirtti.

Dehşet saçmaya başlayan Serkan Görgün, pompalı tüfekle iki el ateş açtığı Mustafa Aksoy'u elinden yaraladı. Pompalı tüfeğinin haznesinde 7 fişek bulunan Görgün, 2 el daha ateş açıp, Nesrin Aksoy'un sol kolunu parçaladı. Görgün, pompalıda kalan son fişeğini kendisine sıkmak için namluyu çenesine doğrultup, tetiğe dokundu, olay yerinde can verdi. Bu sırada evde bulunanlar hızla dışarı kaçışırken Celil Aksoy'un eşi olan ve gündelikçi olarak temizliğe giden 40 yaşındaki Nurhayat Aksoy evin önünde bulunan çemenin üzerine yüzükoyun kapanıp düştü. Sitede oturan ve olay yerine gelen Rafet adındaki bir doktorun müdahalede bulunduğu Nurhayat Aksoy, kendiisine geldikten sonra sitede bulunan bir komşunun otomobili ile özel Etimesgut Etimet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen son nefesinde kelimeyi şahadet getirdiği belirtilerek geçirdiği kalp krizi sonucu can verdi. Kolu parçalanan Nesrin Aksoy ise gelen ambulans ile annesinin kaldırıldığı Etimet Hastanesi'ne götürüldü. Nabzı atan Aksoy, annesinden 10 dakika sonra hayatını kaybetti.

Korkunç vahşette oğlu Mustafa'nın elinden yaralandığı, eşi Nurhayat'ı, 3 gün önce doğum gününu kutladıklarını belirtitği nişanlı kızı Nesrin Aksoy'u kaybeden, sitede bina görevlisi olan 45 yaşındaki Celil Aksoy, İstanbul'da teksil işi yaparken 1 yıl önce Ankara 'ya geldiğini, bacanağı olan Serkan Görgün'un borçları nedeniyle kendisinden sürekli para istediğini, 1 ay önce bir miktar verdiğini belirtti. Aksoy, "Benden 10 bin lira daha para istedi, ancak vermedim. Ailesinden de para istediğini öğrendim, verilmeyince bunalıma girdi, evine haciz geldi. Sitedeki bir başka arkadaşı olan M.K. adlı köylüsüne bankadan kredi çektirmiş, onu da ödemediği için kavgalı duruma gelmiş. Kendisi, başka borçları olduğunu da bana söylemişti. Benden talep ettiği parayı vermeyince 'enişten para vermedi' diyerek eşini dövüp, dışarı atmış. Ben de aralarını bulmaya çalışırken tartışma yaşadık. Bana 'bunun hesabını senden soracağım' diyerek tehdit ederek küferler etti. Kızımı nişanladığımı öğrendiğinde 'bu işi bozacağım, sen de göreceksin' diyerek eşimin telefonuna mesaj attı. Ben de kendisine 'yüreğin varsa boz, annesi, babası değilsin, sen kim oluyorsun da bozuyorsun" dedim. Bana da yaşadığımız tartışma sonrası savcılıkta bulunan telefon mesajında kaydı olan 'bütün aileni öldüreceğim' tehditinde bulundu. Tehditlerini sürdüren Serkan Görgün, bizi öldürmeyi kafasına koymuş. Şimdi 16 yaşımdaki oğlum Mustafa ve 7 yaşındaki kızım Feyzanur ile yalnız kaldım" diyerek gözyaşı döktü. (dha)

 
Altında ‘yarım gram’ dönemi!
 
Dilek Doğan'ın ailesine şok soruşturma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’deki Sunroof faciasında sürücü serbest kaldı
İzmir’in Konak İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden ...
İşte Urfa’da gazeteci kesen IŞİD timi!
Rakka'dan kaçarak Şanlıurfa'ya gelen ve burada Arapça gazete çıkaran iki ...
Fırtına mermilerinde 'Sur ve Cizre' mesajı!
Fırtına Obüsleri ile Azez bölgesindeki YPG hedeflerine yapılan atışlarda ...
 
E.Ü. rektör adayı Prof.Dr.Yağdı'dan adalet ve eşitlik vurgusu!
Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yağdı, ...
Platonik aşk kurbanı Türkan 7 gün dayanabildi
Adana’da geçtiğimiz pazar günü kendisine platonik aşk duyduğu iddia edilen ...
Türkiye'nin müdahalesi BM'de görüşülecek
Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, bugün yapılacak oturumda Rusya’nın ...
 
İstanbul'da gece yarısı iki kardeşe kurşun yağdı
Beykoz'da dün gece, silahlı 3 kişi, Ercan ve Deniz Karakaya kardeşleri ...
İzmir'de 'Öcalan' protestosu: 8 gözaltı
İzmir'in farklı ilçelerinde, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da ...
70 adet uyuşturucu hap ile yakalandı
İzmir'de polis ekiplerinin fiziki takibe aldığı H.K. (46) yapılan çalışmada ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva