HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Ağustos 2022 Perşembe - 11:28

Başkan Yetişkin'den Lider'e ziyaret!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Ankara’ya gelerek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP kurmayları ile görüştü.

Başkan Yetişkin den Lider e ziyaret!

Seferihisar Belediye Başkanı  İsmail Yetişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede Yetişkin, CHP liderine son 6 ayda Seferihisar’da gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ankara ziyaretinde Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç, Özgür Özel , CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak , PM üyesi Bülent Tezcan ile birçok partili bir araya geldi. CHP’nin önde gelen kurmayları ile durum değerlendirmesi yapan Yetişkin Seferihisar’da gelişmeler hakkında kendilerini bilgilendirdi.

“Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ekonomik krize karşı mücadele başlattık”
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Türkiye’nin öncelikli sorunu haline gelen yoksulluğa karşı sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok önemi projeye imza attıklarını belirterek “Halkımızı ekonomik krizden sürdürülebilir yöntemlere korumak için tüm imkanlarımızı seferber ettik.  Üreticin aracısız satış yapabilmesi ve tüketicinin sağlıklı ve ucuz gıdaya ulaşabilmesi için üretici pazarları kurduk. Belediyemizin işlettiği Halk Market’te yerli üreticilerin ürünlerinin satış yapmalarını sağladık. Halk Kart sayesinde yoksul vatandaşların bir nebze rahat yaşamlarını sağlamak için çaba gösterdik” diye konuştu.

Seferihisar Dayanışma Projesi Türkiye’ye örnek oldu!
Başkan Yetişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinde Seferihisar Dayanışma Projesi hakkında da bilgi vererek kira, elektrik, su, doğalgaz faturası, gıda, eğitim ve sağlık gideri desteği ile tüm ihtiyaç sahiplerini yardımseverlerle buluşturduklarını anlattı. Ekonomik krizin ve yoksulluğun giderek arttığı bu dönemde Seferihisar’da yoksul vatandaşımızın yanındayız diyen Yetişkin “ CHP’nin sosyal belediyecilik prensipleri ile bu projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İon Kentler Birliği projesi hayata geçiyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “İon Kentler Birliği” projesi ile “Türkiye İkinci Yüzyıla Hazır mı”  başlığı ile gerçekleştirilen söyleşilerin amacını ve detaylarını anlatan Yetişkin özellikle ziyaretçilerin arttığı yaz döneminde yapılan çalışmaların amacına ulaştığını belirtti. KRT televizyonundan canlı olarak yayınlanan söyleşilerde tüm Türkiye’ye ulaştıklarının da altını çizen Yetişkin etkinliklerin Cumhuriyet Halk Partisi'nin “İkinci Yüzyıl” vizyonuna uygun bir şekilde gerçekleştirildiğini anlattı. 

Kaleiçi söyleşilerinin finalini ikinci yüzyılın müjdesini vererek yapacaklarını da sözlerine ekleyen Yetişkin "Bu özel günde çok önem verdiğimiz ve bölgeye yeni bir turizm bakışı kazandıracağımız  İon Kentler Projesi'nin de lansmanını yapacağız. Yunanistan'ın da dahil olduğu bu proje ile iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin de gelişmesini hedefliyoruz" dedi. Yetişkin  Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu  lansmana davet ederken günün anısına kültürel motiflerle bezenmiş özel tasarım bir vazoyu da Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

 
Beko: PTT taşeron işçisinin yanındayız!
 
Alaçatı'da tahsis hamlesi... Yeni planlar askıda!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Düz Partili 4 Ağustos 2022 Perşembe 13:10

Geçen hafta genel başkan izmir 'de idi,bu belediye başkanları gerçekten çok sadık ve saygılı kendilerini atayanlara saygıda kusur etmiyorlar tebrikler,halk memnun olmuş olmamış önemli değil önemli olan genel merkez memnun olsun nasıl yeter ki bir daha seçimde başkan olsun diye...

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den ‘yüksek ses’ denetimi: 3 işletmeye ceza yağmuru!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Urla, Buca ve Menderes ilçelerinde ...
Karaburun üniversite adaylarının yanında
Bu yıl yaklaşık 3 milyon 250 bin adayın girdiği Yükseköğretim Kurumları ...
Karşıyaka'da babalara farkındalık eğitimi
Karşıyaka Belediyesi, 0-3 yaş grubunda çocuğu olan babaların çocuk gelişimindeki ...
 
Menderes Belediyesi'nden yol yapım seferberliği
Menderes Belediyesi Görece Hürriyet Mahallesinde yol yapım seferberliği ...
Belediye üretti sofralar bayram etti
Belediyeye ait tarlalarında üretim yapmaya devam eden Torbalı Belediyesi, ...
Bereketli topraklarda şenlik zamanı... Umudu gençlerle büyüteceğiz
İzmir Büyükşehir Belediye tarafından düzenlenen “Bayındır Çiftçi Şenliği”, ...
 
'Çukur’ eleştirilerine net yanıt: Çalışıyoruz ki kazıyoruz!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçe sınırları içinde yapılan ...
'İzmir Baba'nın adı festivalde yaşayacak!
Güzelbahçe Belediyesi’nin her yıl yaptığı Payamlı Bardacık Festivali’nin ...
Gaziemir’de gündem 74 milyonluk ek bütçe!
Gaziemir Belediyesi’nin 2022 yılı için hazırlanan ancak yetersiz olduğu ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva