HABERLER>POLİTİKA
24 Eylül 2022 Cumartesi - 11:52

Başkan Sürekli'den CHP’ye 'saha' salvosu: Biz buradayız, siz neredesiniz?

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ‘Karınca Modeli’ saha çalışması kapsamında ‘Gönül Kapısı’ programını Karabağlar’da gerçekleştirdi. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "sahaya inemiyorlar" sözlerine yanıt vererek "biz buradayız, siz neredesiniz?" dedi.

Başkan Sürekli den CHP’ye  saha  salvosu: Biz buradayız, siz neredesiniz?

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin de katılımıyla İl ve İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan ekiplerle yürütülen programa, önceki dönem Sağlık Bakanı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ da katıldı.

Karabağlar ziyaretlerini değerlendiren Başkan Sürekli; kendilerine halkın arasına giremiyorlar diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na da seslenerek; “Biz buradayız, siz neredesiniz? Vekili de olduğu İzmirlilerden köşe bucak kaçan CHP Lideri Kılıçdaroğlu; bizim halkın arasına giremediğimizi söylemiş. Halbuki; biz her hafta karınca modeli ile sokaklardayken, 30 ilçeye eş zamanlı çıkarma yapıp kapı kapı dolaşırken, İzmir’e son gelişlerinde ‘pis kokulu’ sokakları teğet geçip salonlardan mesaj veren ta kendisi!” diye konuştu.

KALEMİZ DEDİKLERİ ŞEHRİN SOKAKLARINDAN KORKANLAR…
İzmir’in yerel idare anlamında en kötü dönemini yaşadığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerine şöyle devam etti:

“Baktılar ki kentsel dönüşüm, alt yapı, trafik mağduriyetinde bıçak kemiğe dayanmış, sokaklardan ellerini ayaklarını çektiler. Şimdi İzmir’i ve Türkiye’yi salonlardan dizayn etmeye çalışıyorlar. Masa başlarında kürsülerde ahkâm kesiyorlar. Neden? Çünkü sokağa çıksalar, kendi üyeleri ve seçmenlerinin dahi tepkisiyle karşılaşacaklar. Çünkü İzmirli ne olursa olsun hakkını arar. Sorar... ‘Yıllardır kentsel dönüşüm için ne yaptınız?’ diye sorar. ‘Pencerelerimizi açamıyoruz. Bu pis kokunun sonu nereye varacak?’ diye sorar! İzmirli çekinmez, ‘bizi mağdur ettiniz’ der!  Nitekim, CHP Genel Başkanı, vekili de olduğu İzmir’de bu sorun ve sorunlarla daha önce muhatap oldu. Karabağlar dönüşüm mağdurlarına, ‘Gidin müteahhit bulun!’ diyerek, sorumluluktan kaçmakta tarih yazdılar. Dünyanın parasını verip aldıkları ikinci el atık ayrıştırma tesisinin kurdelesini kesmek iş değil!  Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp aynı yemekleri İzmirlinin önüne koyarak göz boyayamazlar. Bakıldığında görülüyor.  Çoğu önceki dönem başkanı Kocaoğlu’nun yaptığı işler. Reklamı bol, göstermelik temel atma törenleri ve açılışlardan, konserlerden başka bir faaliyet bilmiyorlar. Bu haldelerken İzmir’in sokaklarını adımlamaktan, vatandaşla yüz yüze gelmekten korkarlarken bize ahkâm kesemezler. Yoksa sorarız; biz buradayız, onlar nerede?”

AKAN SU YOSUN TUTMAZ…
İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 300 kişilik AK kadroyla birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederken; önceki dönem parti yöneticileri ve üye ziyaretlerinde de bulundu. Eskiizmir ve Bozyaka Erzurum Dernekleri yöneticileri ile bir araya gelen Sürekli ve Akdağ; Gaziler haftası dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Ahmet Çağın ve ailesini de evinde ziyaret etti.

Her hafta yürüttükleri saha çalışmalarında binlere vatandaşa dokunduklarını, Karabağlar ilçe halkı ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sık sık bir araya geldiklerini belirten Başkan Sürekli; “21 yıldır nice badire atlattık, zorluk göğüsledik. Altından kalktık, aştık. Hamdolsun bugün de önümüzde kimse duramıyor.  Çünkü, millete hizmete, icraat siyasetine hiç ara vermedik. Akan su yosun tutmazmış. İşte bu nedenle güçlüyüz, alnımız ak. Yolumuza aynı heyecan ve coşkuyla devam ediyoruz. Milletimizin gönül kapısını tereddütsüz çalıyoruz. Karabağlar’daki ziyaretlerimizde de gördük ki; o kapılar bize her zaman açık. İyi günde de açık, kötü günde de… Sorunları dağ gibi olan bir şehirde yaşıyoruz. Sorumlusu, yetkilisi belli! Ancak, durmayacağız. Yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ederken; CHP’li yerel idarelerin yanlışlarını, eksiklerini de işaret edeceğiz. Bundan kimse alınmasın; çünkü, bize bu görevi İzmir halkı verdi. Yeri geldiğinde, halkın menfaati için kollarına girdiğimizi de iyi biliyorlar. Tüm kamuoyu biliyor.” dedi.

VARSA KENDİ İCRAATLARINI SAHİPLENSİNLER…
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ‘Gönül Kapısı’ programına, önceki dönem Sağlık Bakanlarından Recep Akdağ da eşlik etti.

Genel ve yerel siyasi değerlendirmelerde bulunan Akdağ; konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: 

“İzmir’de de 20 yıldır AK Parti’nin pek çok hizmetini gördü. Görmeye de devam ediyor. Ama, bakıyorsunuz CHP burada da AK Parti’nin hizmetini sahiplenmeye çalışıyor. Örneğin; Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkez’lerini (KETEM) biz kurduk. Bu sağlık hizmetini vatandaşımızın ayağına götüren bir proje.  İzmir’de Foça CHP Teşkilatı kendi hizmetiymiş gibi sahipleniyormuş KETEM’i. Gerçekten çok uyanıklar. Böyle yüzlerce projemiz var, hizmetimiz var. Sahipleneceklerse ve varsa kendi icraatlarını sahiplensinler. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarını anlatsınlar. Bir zaman PKK ve o dönemin yandaş partisi de sosyal yardımlaşma fonundan dağıttığımız yardımlar için; ‘Bunlar Avrupa Birliği’nden geliyor!’; ‘Bunları Apo gönderiyor.’ diye yutturmaya çalışıyordu. Hep aynı uyanıklık!”

Rusya-Ukrayna Savaşı’na da değinen Akdağ, şöyle konuştu; ‘’İkisi de bizim dostumuz. Düşmanlık etmiyoruz, belli bir iş birliğimiz var. KılIçdaroğlu da Akşener de; ABD, AB hangi ambargoları uygulamışsa bizim de uymamız gerekir diyor. Niye? Bizim kendi irademiz yok mu? Bizim irademiz ABD’ye, AB’ye mi bağlı? Bugün, Cumhurbaşkanımızın izlediği ferasetli politikayla NATO’nun, AB’nin, ABD’nin de Ukrayna - Rusya arasındaki problemi sonlandıracak  noktadayız. Tahıl koridorunu açan ve tahıl sorununu çözen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.”  

 
Kılıçdaroğlu çiftinden Seferihisar pozu... 'İyileşeceğiz dostlar'
 
Selçuk Belediyesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalıştayı’na katıldı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gazo 24 Eylül 2022 Cumartesi 16:40

paralı trollerle sokağa çıkmak kolay eğer yürek varsa sade vatandaş gibi sokağa çıkın kimseyi tehdit etmeden.

Yorumu oyla      5      3  
zagor 24 Eylül 2022 Cumartesi 15:16

Hükümetin gücü 100 ise Belediyenin gücü 1´dir. Hükümet yaptigi isin reklamini yapmaz. Dogal görevidir. Ben Hastane yaptim sen ne yaptin gibi sacma sapan sorular sormaz. Bir yandan Belediyenin gelirlerini budayip diger yandan maliyeti yüksek seyleri Belediyeden beklemek ayiptir. Bu tüm Hükümetler icin gecerlidir. Yarin baska birisi iktidar olsa onun icinde gecerli olacaktir. Cocuklar gibi ben yaptim sen yaptini birakin ve bu Ülkenin Vatandaslari icin el birligiyle calisin. Yetti artik.

Yorumu oyla      7      3  
Doğrucu Davut 24 Eylül 2022 Cumartesi 12:43

Yani şimdi peynir ucuzlayacak, mazot tek haneye düşecek, kiralar yüzde 50 azalacak mı. AKP il başkanı konuşmuşta, neye konuşmuş, ne için konuşmuş.

Yorumu oyla      11      3  
Bekliyoruz 24 Eylül 2022 Cumartesi 12:09

Çarşıya , pazara bekliyoruz. Ama trol ve koruma ordusu ile değil.

Yorumu oyla      13      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu çiftinden Seferihisar pozu... 'İyileşeceğiz dostlar'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Seferihisar'da ...
'Kaybedersek bir daha parlamenter sistem konuşulmaz'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu, partili cumhurbaşkanlığının ...
Seferihisar'daki dev zirvede 3. gün mesaisi: Programda neler var?
Genel Başkan Kemel Kılıçdaroğlu liderliğinde Seferihisar’da buluşan CHP ...
 
Kılıçdaroğlu’ndan gece yarısı salvolar: Son kez uyarıyorum!
Muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı ...
'Rusya'nın referandum kararını tanımıyoruz'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Rusya'nın yapmak istediği referandum ...
'Milletin parası onların boğazına dizilecek'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından borsa manipülasyonlarına ...
 
'Ülkemizin Afrika politikası yeni döneme girmiştir'
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Geçtiğimiz yıl aralık ayında İstanbul'da ...
Akşener'den seçim vurgusu: Almak zorundayız
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu, partili cumhurbaşkanlığının ...
Yıldırım'dan İzmir'de sandık mesajı: Erdoğan'ı rekor oyla seçtireceğiz!
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva