HABERLER>POLİTİKA
6 Ağustos 2022 Cumartesi - 09:40

Başkan Sürekli'den Büyükşehir'e uyarı: Bir kuruşun boşa harcanmasına göz yummayız!

İzmir’de etkili ve yerinde muhalefet yaptıklarını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Kamunun, vatandaşımızın yararına olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yararı olmayan konularda kimse kusura bakmasın, aziz milletimizin bir kuruşunun boşa harcanmasına göz yumamayız” diye konuştu.

Başkan Sürekli den Büyükşehir e uyarı: Bir kuruşun boşa harcanmasına göz yummayız!

Kuzey metropol ilçeleri kapsayan toplantıda konuşan Başkan Sürekli, mahalle başkanlığından ilçe ve il yönetim kadrolarına kadar teşkilatın farklı alanlarında görevler aldığını hatırlattı. Meclis üyeliği de yaptığını kaydeden Başkan Sürekli, “Meclis üyeliği zordur hem meclis üyeliğinin sorumlulukları hem de teşkilat çalışmalarının sorumlulukları vardır. O nedenle meclis üyeliği önemli bir görevdir, vatandaşın oylarıyla seçilirsiniz ve emek, özveri ile fedakarlık ister.” dedi.

ETKİLİ VE YERİNDE MUHALEFET
AK Parti’nin genelde iktidar, İzmir’de ise muhalefette olduğunu dile getiren Başkan Sürekli, “İzmir’de, etkili ve yerinde muhalefet yapıyoruz. Bilimsel veriler doğrultusunda hareket ediyoruz. Sorumluluklarımızın bilincinde, güçlü teşkilat yapımızla ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İzmir’e her geldiğinde güzel kentimizin üzerine çöken kötü kokuyu hep dile getirdi. Bizler de sürekli gündemde tuttuk ve artık dayanılamaz hale geldi. Sahadaki çalışmalarımızda, vatandaşlarımızın ilk gündem maddeleri; kötü koku, alt yapı yetersizliği ve hizmetsizlik.” diye konuştu.

“KİMSE KUSURA BAKMASIN”
AK Parti olarak İzmir’de kamu yararı gözetilen projelere her zaman destek olduğunu kaydeden Başkan Sürekli, “Siyaset yapmak, eleştirmek başka, kamu yararına, vatandaşımızın yararına projelere destek olmak ayrı şeylerdir. Biz muhalefetimizi de gerçekten yapıyoruz ve sonuç alıyoruz. Çiğli’de tramvay projesine destek verdik, Cumhurbaşkanımız çok kısa sürede projenin yatırım planları içine alınmasını sağladı. Yine Buca metrosu ve Özkanlar pazaryerinde destek verdik. Fakat geldiğimiz noktada, Çiğli Tramvayı kaç yıl oldu bir türlü tamamlanamadı. Hızlı bir şekilde onay alınan Buca metrosu bambaşka bir hale geldi, orada yapılanlar gün gibi ortada. Kamunun, vatandaşımızın yararına olan projelere destek verdik ve vermeye devam ediyoruz, ancak kamu yararı olmayan konularda kimse kusura bakmasın, aziz milletimizin bir kuruşunun boşa harcanmasına göz yumamayız.” dedi.

ÖNCE 2023, SONRA 2024
AK Parti İzmir teşkilatının her zaman İzmirlinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli, Haziran 2023’te yapılacak seçimlere hazır olduklarını söyledi. Sahadaki çalışmalarından yola çıkarak elde ettikleri geri dönüşler doğrultusunda, AK Parti’nin İzmir’de birinci parti olacağını sözlerine ekleyen Başkan Sürekli, “Bu iddiamızı Cumhurbaşkanımız da İzmir’de adaylığını açıkladığı programda dile getirdi. Teşkilatımıza, aziz milletimize olan güvenimiz tam. Biz üzerimize düşeni yapıp sandıklara sahip çıkacağız. 2023’ü tamamladıktan sonra 2024’te yapılacak yerel seçim maratonu başlayacak. Artık CHP’li belediyeler hemşehrilerimizi çok yordu. Kadim şehrimiz, AK Parti belediyeciliğiyle tanışacak.” diye konuştu. Cumhur İttifakı belediyelerin merkez ilçelere göre daha az destek almasına rağmen çok daha fazla yatırım yaptığına dikkat çeken Başkan Sürekli, tüm engellemelere rağmen yatırım ve projelerin hız kesmeden süreceğini ifade etti.

 
Akhisar'da şehide son görev!
 
EPDK'dan 13 şirkete lisans verildi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selçuklu 7 Ağustos 2022 Pazar 14:43

Vatandaş rumuzlu yorumcunun dile getirdiği konu aynen yaşanmıştır,yaşanmaya devam ediyor,önce içinizdeki Brütüsleri hallediniz ondan sonra meydana çıkınız...

Yorumu oyla      4      3  
sezarın hakkı sezara 6 Ağustos 2022 Cumartesi 17:02

cidden şaka gibi.

Yorumu oyla      4      3  
Yav He He 6 Ağustos 2022 Cumartesi 13:54

Çiğli Tramvay Hattı'nın temeli daha geçen yıl atıldı. 1 yıl gibi kısa bir sürede işin büyük bir kısmı da bitti. Kaç yıl oldu derken? Sanki 10 yıl önce temeli atılmış gibi anlatılmış. Buca Metrosu'na da nasıl bir destek verdiniz? Onay vermek destek olmak mıdır? Hükümet siz değil de x parti olsaydı onlar onay verecekti. Raylı sistemler eleştiriliyor ama işin komik tarafı raylı sistemleri sadece belediye yapıyor. Kendileri 8 yıldır otogara metro yapacaklar. Kuruş hesabı yapıyorlar, diğer tarafta Gördes Barajı skandalı var.

Yorumu oyla      8      4  
süleyman 6 Ağustos 2022 Cumartesi 13:37

Şaka gibisin nokta.

Yorumu oyla      6      3  
Vatandaş 6 Ağustos 2022 Cumartesi 10:10

Sayın başkan,geçen dönem sizn ilçeniz Selçuk belediye başkanı olarak görev yapan beş yıl sonunda yüz milyarlar borç bırakıp gitti,ödül olarak meslek yüksek okuluna yönetici olarak atandı,bu başkanın üniversite de yerel yönetimlerin gelirlerini artırma tezi ve dersi var,belediyeyi borç batağında bırakıyor ve tekrar belediye başkanı olarak atanmadım diyerek rakip partiye seçimlerde çalıştı,siz önce kendi içinizdeki böyle kişileri temizleyiniz meclis üyelerinizde aynı konumda,tencere dibin kara,seninki benimkinden daha kara hepsi aynı...

Yorumu oyla      14      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İnce, Bodrum'da temaslarda bulundu
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bodrum ilçesinde bir dizi ...
CHP'li Bakan'ı hedef aldı... Gökçek'e 'jelibon rezervli' yanıt!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın “TSK içinde zikir çekenlere gerekeni ...
Dervişoğlu’ndan dikkat çeken 'şikayet' kararı!
İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden ...
 
Meclis, dünya anayasalarını araştırdı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), ABD, Rusya, Fransa, Almanya, İspanya ...
Akşener: Yeni siyaseti birlikte inşa edeceğiz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Yeniden, seçmenin velinimet olduğu, ...
AK Partili Mısırlı’dan Soyer'e ‘su zammı’ tepkisi!
Her ay belirlenen ÜFE oranları ile yeni zamlar almaya devam eden su fiyatları ...
 
CHP'li Purçu'dan SMA ilaçları için çağrı!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Sağlık Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle ...
AK Partili Kırkpınar'dan Bayındır ve Tire'de mesai
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, ...
AK Parti İzmir, Cemevi’nde vatandaşlarla oruç açtı
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva