HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Haziran 2015 Perşembe - 09:53

Başkan Atila’ya ‘efsaneler’den stat teşekkürü

İzmir’in Türk Futbolu’na damga vurmuş efsane isimlerinden yapımını Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte üstlendiği Doğanlar Stadı için Başkan Olgun Olgun Atila’ya teşekkür geldi. TÜFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, tribün çatıları kapatılan ve zemin çalışmalarına geçilen Stat’ta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya onur belgesi verdi. TÜFAD İzmir Şubesi Yönetimi ve efsane isimlere teşekkür eden Başkan Atila, “Sizleri evimiz olan Bornova’da ağırlamak bizim için çok büyük bir onur ve mutluluk. Biz bu statta centilmenliğimizle tüm Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz” dedi. İzmir’in gündemini uzun süredir meşgul eden stat tartışmalarını hatırlatan TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay ise “Biz yapılan işe ve yapanlara bakarız. O yüzden buradayız” diye konuştu.

Başkan Atila’ya ‘efsaneler’den stat teşekkürü

Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını birlikte üstlendiği Doğanlar Stadı büyük ilgi görüyor. TÜFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, İzmir’in Türk Futboluna damgasını vuran efsane isimleri ile birlikte, yapımı süren Doğanlar Stadı’nda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya onur belgesi verdi.


 
CENTİLMENLİĞİMİZLE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ
TÜFAD İzmir Şubesi Yönetimi ve Nevzat Güzelırmak, Fevzi Zemzem, Erkan Velioğlu, Şakir Kuruş, Kazım Admış, Hüseyin Hamamcılar, Ercan Ertemçöz gibi efsane isimlere teşekkür eden Başkan Atila, “Sizleri evimiz olan Bornova’da ağırlamak bizim için çok büyük bir onur ve mutluluk. Biz bu statta centilmenliğimizle tüm Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. En büyük dileğimiz İzmir futbolunun hak ettiği yerlerde olması ve Bornovamızın da önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde temsil edilmesi. Tüm çabamız bunun için” dedi.
 


Konuklarına inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Stadın yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini hatırlatarak, “Amacımız Doğanlar Stadı’nı yeni sezona yetiştirmek. İlk etapta 6.700 kişilik olan seyirci kapasitesini önümüzde süreçte 12 bin 500 çıkaracağız. Türkiye’de futbolun oynandığı ilk kent olan Bornova, UEFA standartlarında bir stada kavuşacak” diye konuştu.
 
ACARBAY: BİZ YAPILAN İŞE BAKARIZ
İzmir’in gündemini uzun süredir meşgul eden stat tartışmalarını hatırlatan TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, “Stadın nereye yapılacağı tartışmaları bizi ilgilendirmiyor. Biz yapılan işe ve yapanlara bakarız. Bugün bu efsane isimlerin buraya geliş nedeni hizmet verenler duydukları saygı ve futbola duydukları sevgidir. Bu onur belgesi herkese vermediğimiz çok özel bir belgedir.  Emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; bu stattan Türk futbolunun yeni yıldızları çıkacak” dedi.
 
ÇATI KAPLANDI, ZEMİNE GEÇİLDİ
Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını birlikte üstlendiği Doğanlar Stadı’nın yüzde 70’i tamamlandı. Stat, tüm görkemiyle ortaya çıkmaya başladı. Doğanlar Stadyumu’nun yeni sezona yetiştirilecek ilk etabı 6.700 seyirci kapasiteli olacak. İkinci aşamada ise 2 bin kişilik portatif tribünlerle birlikte stadyumda 12 bin 500 seyirci rahatlıkla maçları izleyebilecek.
 
UEFA STANDARTLARINDA
Stadın tribün çatıları kapatıldı. Çim zeminle ilgili çalışmalar başladı, su tahliyesi kanalları döşendi. UEFA standartlarına uygun olan stadyumda profesyonel lig maçlarının oynanabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ile temasta olan Bornova Belediyesi, gerekli tüm düzenlemeleri de yapmaya başladı. Kaba inşaat tamamlanma aşamasına gelirken detaylara geçildi. Elektrik ve su tesisatı, tuvalet, soyunma odaları ile idari odalardaki çalışmalara hız verildi.

 
Başkan uçurumdan kendini attı!
 
1 milyon 273 bin öğrenci bekliyor: İşte o davalık soru
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de yol haritası zirvesi: 12 başlıkta kırsal kalkınma
İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın yol haritası için ...
Narlıdere’de temizlik seferberliği
Havaların ısınmasıyla birlikte, Narlıdere Belediyesi ekipleri tarafından, ...
SETKA’dan Vali Toprak’a Ziyaret
Kısa adı SETKA olan Selçuk Efes Tanıtma ve Kalkınma Turizm Geliştirme ...
 
Foça plajlarında mavi bayraklar dalgalanıyor
Kent içinden denize girilebilen ender tatil yerleşim yerlerinden biri ...
Karabağlar'da çocuk korusu büyüledi
Karabağlar Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu’nun yıl sonu konseri renkli ...
Güzelbahçe’de can dostlar sıcak yuva arıyor
Güzelbahçe Belediyesi'nin sokak hayvanları geçici bıranma evi hayvan sahiplenmek ...
 
‘Terim sokak hayvanlarına savaş açtı’ iddiasında ‘ev sahibi’nden flaş açıklama!
Çeşme Alaçatı’da villasının bulunduğu yerde yer alan sokak köpeklerine ...
Kınık’ta üreticiyi don vurdu: Başkan’dan hasar raporu
Kınık’ta fırtına ve dolu nedeniyle tarım ürünlerinde yaşanan zararın tespiti ...
Tahir Başkan 'ustalık dönemi'nde kolları sıvadı!
İzmir’in kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, 4. döneminde Menemen’in ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva