HABERLER>SPOR
23 Ocak 2023 Pazartesi - 21:01

Başkan Ankersen'den gelecek planı: Önce yapılanma sonra transfer!

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Göztepe’nin yüzde 70 hisselerini alan Sport Republic şirketinin başkanı Rasmus Ankersen Göztepenin başındaki ilk altı ayını değerlendirdi. Başkan Ankersen, ilk Altı aylık süreçten memnun olduğunun altını çizerken taraftarların transfer isteklerine de cevap verdi. Başkan Ankersen, “Daha fazla mali yatırımın da gerekli olduğunu anlıyoruz. Ancak güçlü bir yapı, organizasyon ve yöntemler olmadan kulübe yatırdığımız her paranın etkisi sınırlı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Ankersen den gelecek planı: Önce yapılanma sonra transfer!

EGEDESONSÖZ-Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ilk defa bir Türk spor kulübüne yabancı yatırımcı olarak kulübün yüzde 70 hisselerini satın alan Sport Republiç şirketinin başkanı Rasmus Ankersen, Göztepe’nin başındaki ilk altı ayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Göztepe Spor Kulübü’nün resmi web sitesinden yayınlanan açıklamada Başkan Ankersen şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Sport Republic, Göztepe'de çoğunluk hisselerini devraldı. Hedefimiz belliydi; zaman içinde kulübün sadece Süper Lig'e yükselmesini değil, aynı zaman sürekli olarak orada kalıcı ve rekabetçi olmasını sağlayacak güçlü yapılar ve yöntemler oluşturmak. Emin olun ki, Süper Lig'e yükselmek hedefimiz olmaya devam ediyor. Aynı zamanda futbolda başarı elde etmenin zaman aldığını ve bir gecede oluşmadığını da anlamak son derece önemli. 

Göztepe Spor Kulübü'nde yönetimi devraldığımızda kulüp zor bir süreçten geçiyordu ve bir alt lige düşmüştü. Her yönüyle yeniden yapılanması gerekiyordu ve kulübü devraldığımızdan beri bunun için çok çalışıyoruz.

Başarılı bir futbol kulübü olmak için sadece iyi futbolculara sahip olmaktan çok daha fazlası gerekir. Seçkin bir spor bilimi, medikal ve antrenörlük departmanının yanı sıra güçlü bir antrenman kültürü oluşturmanız gerekiyor.

İlk yılımızdaki odak noktamız, seçkin bir futbol organizasyonu kurmak ve onu yönetmesi için yetkin ve deneyimli insanları göreve getirmek oldu. Süper Lig'e yükselmeyi başardığımızda bizi orada tutabilecek ve ilerlemeye devam edebilecek bir organizasyonumuz olduğundan emin olmak istiyoruz. Daha iyi ve daha profesyonel bir futbol organizasyonu oluşturmak için kaydettiğimiz ilerlemeden memnunum. Daha fazla mali yatırımın da gerekli olduğunu anlıyoruz. Ancak güçlü bir yapı, organizasyon ve yöntemler olmadan kulübe yatırdığımız her paranın etkisi sınırlı olacaktır.

Sahadaki sonuçlar ilk 6 ayda istikrarsızdı. Açıkçası gol atmakta zorlandık. Ancak takımın genel seviyesi ve yapısı gelişiyor. Hepinizin transfer görmek istediğini biliyorum ve sizi temin ederim ki Sportif Direktörümüz Ivan Mance ve ekibi, Göztepe'mizi bir sonraki seviyeye taşıyacak oyuncular bulmak için çok çalışıyor. Ancak sadece oyuncu almış olmak için oyuncu almayacağız. Göztepe'mize yeni oyuncular getirirken oyun tarzına uyduklarından, Göztepe gibi bir kulüpte oynamanın ne demek olduğunu anladıklarından ve bizi bulunduğumuz yerde tutmakla kalmayıp ileriye taşıyacak seviyeye sahip olduklarından emin olmak istiyoruz.

Kulübü mali açıdan sorumlu bir şekilde yönetmek istediğimizi vurgulamak da benim için önemli. Maaşları zamanında ödüyoruz. Oyuncuları Türkiye'ye gelmeye ikna etmek için mantıksız derece yüksek sözleşmeler teklif edip kulübün uzun vadeli sağlığını riske atmak istemiyoruz. Göztepe’miz için uzun vadeli istikrarı sağlayacak mantıklı ve rasyonel kararlar almakta ısrar ediyoruz.

Göztepe taraftarının tutkusunu seviyorum. Bağlılığınız ve beklentileriniz, herkesi her gün elinden gelenin en iyisini yapmaya itiyor. Sizi temin ederim ki her oyuncu ve personel, bu muhteşem futbol kulübüne başarı getirmek için her gün çok çalışıyor. Göztepe'mizin uzun yıllar boyunca gelecekte de sağlam temeller ile daha da gelişmesi için çalışıyoruz ve kısa vadede hazır olup Göztepe’mizi Süper Lig’e geri getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Lütfen projenin ve ekibin arkasında durmaya devam edin. Desteğiniz çok değerli ve hem oyuncular hem de yönetim ekibi, başarılı olmak için sürekli olarak desteğinize ihtiyaç duyuyor. Oyuncularımıza, kulübe ve yönetim ekibimize olan desteklerinizden ötürü teşekkür ederim”

 
Kocaeli'de bir anne, tartıştığı oğlunu tabancayla vurdu
 
Aydın açıklarında 39 düzensiz göçmen yakalandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gazo 24 Ocak 2023 Salı 07:56

Bay ankersen sen herhalde Türk insanının futboldan anlamadığını zannediyorsun aldığınız futbolcular Göztepe geleceği içinmi yoksa başka takımların alt yapısını güçlendirmek içinmi alındı?Aldığınız topçular çoğu kiralık,tapusunu aldıklarınızda yaşlı,size Göztepe kulübünü sepil iyi anlatamamış herhalde burası sizin oyun yeriniz değil.Ne işler çevirdiğiniz yakında ortaya çıkar.

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay Başkanı Dündar: Takımı toparlayacağız
Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste 4 yenilgi alarak düşme hattına yaklaşan ...
Karşıyaka'da Selim listede
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Play-Off hattında yer alan Karşıyaka, dış ...
Göztepe'de kritik maç öncesi alarm!
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Erzurumspor FK'yı kaptan Yasin'in ...
 
Menemen FK, ateş hattından çıktı!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü, galibiyeti ...
Bucaspor 1928 zirveyi kaptırdı!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a 1-0 ...
Altınordu'da Emircan farkı!
Spor Toto 1'inci Lig'de evinde aldığı 2-1'lik Gençlerbirliği galibiyetinin ...
 
Trabzonspor farka koştu
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor sahasında İstanbulspor'u ...
Sakin Şehir... Gergin maç!
Seferihisar İzzet Gül Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Sakin Şehir Seferihisar ...
Kartal Kayseri'de 'seriye devam' dedi
Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş, Kayserispor ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva