HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2018 Perşembe - 14:41

Bakan Eroğlu kalem kalem açıkladı ve sordu: İzmir’e gönderdiğimiz paralar nereye gidiyor?

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, “Bizim İzmir’in her yerinde izimiz var. Kılıçdaroğlu’na sorun ilçelerin adını bilmez. İzmir İzmir olalı böyle yatırım, hizmet görmedi. İzmir’e para gönderiyoruz. O paralar nereye gidiyor? İzmir’e hak ettiği pay gelmiyor lafı kuyruklu yalandır” dedi.

Bakan Eroğlu kalem kalem açıkladı ve sordu: İzmir’e gönderdiğimiz paralar nereye gidiyor?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Aydın Şengül ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Bakan Eroğlu önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Eroğlu’na ayrıca milletvekili adayları da eşlik etti.

AK Parti hükümetlerinin 16 yıl boyunca gerçekleştirdiği yatırımlardan örnekler veren Eroğlu, ayrıca İzmir’e yönelik projeler hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. Bakan Eroğlu ayrıca zaman zaman muhalefeti ve kentteki yerel iktidarı hedef aldı. 

İZMİR’İN HER YERİNDE İZİMİZ VAR, KILIÇDAROĞLU İLÇELERİN ADINI BİLMEZ
Eroğlu, “Teşkilatımızı özlemiştim. Bir dönem burada İzmir milletvekili olarak görev aldım. Bütün ilçeleri adım adım dolaştım. Kılıçdaroğlu’na sorun ilçelerin adını bilmez. Bizim İzmir’in her yerinde izimiz var. Ben de bu bölgenin evladıyım. Akrabalarımız burada, askerliğimi burada yaptım. İzmir’e karşı ayrı bir sevgimiz vardır. En çok sevdiğim türkü İzmir’in kavaklarıdır. İzmir il teşkilatıyla gurur duyuyorum. Yürekleri güzel, muhteşem İzmir için atıyor. İzmir’e ne yapılsa azdır” dedi.

70 SENTE MUHTAÇ OLAN TÜRKİYE’DEN İMF’YE BORÇ VERECEK TÜRKİYE’YE GELDİK
Eroğlu, “Gençler bilmiyor. 2003 yılından önce Türkiye ne idi, şimdi ne? Bunları anlatmamız gerekiyor. İzmir ile ilgili yatırımları anlatacağım. AK Parti hükümetinden önce Türkiye’nin hali yürekler acısıydı. Ben o zaman İSKİ genel müdürüydüm. Enflasyon canavarı vardı. Toplanan vergilerin yüzde 86’sı faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. 70 sente muhtaç olduğumuz günler vardı. İMF’ye borcumuzdan dolayı her zaman İMF memuru gelir, kırmızı halılar serilirdi. Türkiye’ye yön vermeye çalışılırdı. Farkında değildik, onlar idare ediyordu. Sanayi, üretim durmuştu. Tarlalar sulanmıyordu. Barajların hepsi temel safhasında bekliyordu. Ama ne oldu? Bir Recep Tayyip Erdoğan geldi, başbakan oldu her şey değişti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denildi. 6 sıfırlı bir para vardı. Çok utandığımız para. Düşünebiliyor musunuz? Bir milyon şimdi bir lira. Bu hükümet altı sıfırı atamaz dediler. Ben Taksim’de çıkıp anıracağım diyenler oldu. Ama attık. İMF’ye olan 23 buçuk milyar dolar olan borcumuzu ödedik mi? Ödedik. Şartları çok ağırdı. Cumhurbaşkanımız restini çekti. Biz büyük bir milletiz ya da sizin şartlarınızda para almamız mümkün değil dedi. Allah’a şükür tüm borçlarımızı tıkır tıkır ödedik. İMF bizden 5 milyar dolar borç istemişti. Biz de bakanlar kurulu olarak verelim dedik. Protokol kuruldu. Nereden nereye? 70 sente muhtaç olan Türkiye’den İMF’ye borç verecek Türkiye’ye geldik” açıklamasında bulundu.  

İSTANBUL RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ÖNCE BİR KERBELA İDİ
Eroğlu, “Gezi’den önce Türkiye’de faizler 4.65’e düştü. Enflasyon tek rakamlı hale geldi. Ayrıca ilaç lobisi diye bir şey var. AK Parti hükümetinden önce antibiyotik ilacını 63 milyona aldığımı biliyorum. Şimdi de biz olmasaydık 400 milyona satılırdı. Şimdi 9 liraya satılıyor. Bu paralar milletin cebinden gidiyordu. Paralar faiz lobisi tarafından hortumlandığı için yatırıma bir şey kalmıyordu. Bir de ihale lobisi vardı. Ben göreve geldiğimde bir işin yapım süresi 41 yıldı. Ben Beydağ Barajı için sorduğumda 76 yılda biter dediler. Ben Türkiye de 7 bin 500 tesis açtım. Önceden de 600 tane açmıştım. Dünyada en çok tesis açan bakanım. 533 tane baraj, bin tane gölet açtık. 60 milyon dekar alanı sulamaya açtık. Türkiye’de çoğu şehirde su yoktu. Ben sadece İstanbul’da yok sanıyordum. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan’dan önce bir Kerbela idi. 76 şehirde su yoktu. Bütün Türkiye’yi suya kavuşturduk. 81 ile suyu götüren biziz. Bunlara İzmir dahil. Kıbrıs’a su götüren biziz. Ağaçlandırma… Bizden önce ormanlara gidilmiyordu. Eğitim yok, fidancılık yok. Şu an Türkiye’de 400 milyon fidan üretiliyor. Son 15 yılda 4 milyar 50 milyon adet fidanı toprakla buluşturduk. Biz Türkiye’nin coğrafyasını değiştirdik. Şu an Türkiye yeşilleniyor. En çok yeşili seven hükümet bizim hükümetimiz. Artık havaalanlarını millet bahçesi yapmaya karar verdik. Bunu kimse yapmaz. Pek çok yerde stadyumlar millet bahçesi oluyor. Mesirelik alanlar yapıyoruz. Hata iki tane terapi ormanı kurduk. Yeşillik seven biziz. Çevre yatırımları yapan biziz. Türkiye’nin ekonomisi de çok güzel gelişti. Dün bir partinin sözcüsü ekonomiden bahsediyor, berbat olduğunu söylüyor. 2011’de dünyada kriz varken cumhurbaşkanımız teğet bile geçmeyecek dedi. Türkiye’yi ak parti hükümeti 3 buçuk kat büyüttü. Fakir fukaranın en büyük destekçisi AK Parti hükümetidir. Sosyal devlet anlayışını biz getirdik. Eskiden sosyal yardımlar 1 milyar TL idi. Sadece bu sene 38 milyar. Bu paralar bize havadan yağmıyor. Ekonomisi düzgün bir ülkeyiz. Mali disiplin var. Milletten topladıklarımızı hizmet olarak aktarıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan hükümet AK Parti’dir” yorumunu yaptı.

İZMİR’E PARA GÖNDERİYORUZ... O PARALAR NEREYE GİDİYOR?
Muhalefeti eleştiren Eroğlu, “Ben sizin cemaziyelevvelinizi (geçmiş) bilirim. En iyi ben bilirim. İSKİ’yi onlardan devraldık. Soyulmuştu. 2 buçuk milyar borç bırakmışlardı. Bu zihniyet hep soymuştur. 4 buçuk milyar dolar zarar uğratmıştır. İzmir’e para gönderiyoruz. O paralar nereye gidiyor? Büyükşehir’in köprü yapması lazım yapamıyor biz yapıyoruz. Çere yolu yapamıyor biz yapıyoruz. İzmir’de ne yapılıyorsa tamamını biz yapıyoruz. Türkiye çok gelişti. Son dönemdeki büyüme yüzde 7’dir. Türkiye bu. Bilmeden konuşuyor. Atma hanımefendi atma. Mühendis iddia etmez ispat eder. Rakamlara bakın, biz nereden nereye geldik? Türkiye çağ atladı. Yola devam diyoruz. Hedefimiz Türkiye’yi dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına sakocağız. Ey muhalefet sen ne yapacağını söyle. Biz söyledik. AK Parti hükümeti sözünün eri bir hükümettir. Onlar konuşur AK Parti yapar. İzmirli hemşerilerim yola devam diyeceksiniz” diye konuştu.

İZMİR’E 77 MİLYAR TL İLE DESTAN YAZDIK
Eroğlu, “İzmir’e cumhuriyet tarihinde en büyük yatırımları yapan hükmet AK Parti’dir. Hesap oradaysa arşın burada. İzmir İzmir olalı böyle yatırım, hizmet görmedi. Onlar ne yapıyor? Sizin hayat tarzınıza karışacak diyorlar. Kimin hayat tarzına karıştık? 80 milyon bizim kardeşimiz. AK Parti’nin geleneğinde herkesi sevme vardır. Biz herkesi kucaklamadık mı? Herkese hizmet götürmedik mi? Kimse nereye oy verdin diye sormadık. İzmir’e ne yaptık? İzmir’e 77 milyar TL ile destan yazdık. İzmir’in başbakanı kim? Binali Yıldırım. Muhteşem bir başbakan. Çok zeki, çalışkan, büyük düşünen, herkesi seven bir yapısı olan kişi. İzmir’e böyle insan gerekir. Balçova’dan Bornova’ya gelirken canımız çıkardı. Tüm çevre yollarını yaptı mı? Konak tünelini yaptı mı? İZBAN’a büyük destek verdi. Şu anda Ankara hızlı treni geliyor. Havayolu halkın yolu oldu mu? Bölünmüş yollar… İzmir- Ankara yolu yapıldı mı? İstanbul, Osmangazi Köprüsü ve İzmir otobanı yapılıyor mu?” dedi.

İZMİR’E SUYU GETİRDİK
Eroğlu, “İzmir’in ovalarında sulama var mıydı? Bir baraj var mıydı? Küçük Menderes Havzası’nda bir tane baraj ya da gölet söyleyin? Yok. Belediye arsenikli su içiyor diye İzmir’de polemik oldu. Bana Veysel Hoca derhal bu meseleyi çöz dediler. Gördes barajını derhal inşa ettik. Kuraklık vardı. İzmir susuz kalacaktı. Çok hızlı bir şekilde tamamladık. 115 kilometre dev bir boru hattıyla İzmir’e suyu getirdik. Buca tünelini onlar yapacaktı, yapamadılar. Biz yaptık. Bu yetmedi. Yiğitler Barajı’nın yapın dediler. Kendileri yapacaktı, yapamadılar. Yaptık. Şu anda bu barajdan hem sulama hem de organize sanayiye su vereceğiz. Ödemiş’te Rahmanlar Barajı’nı bitiriyoruz. Ödemiş’e yılda 10 milyon metreküp su vereceğiz.  Çeşme’de su yoktu. Şu ana kadar 28 baraj inşa ettik. 8 tane büyük gölet. Yetmedi. 49 baraj ve göletle İzmir’deki tüm yatırımları yaparak, içme, sanayi, kullanma ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacağız. Taşkınları önleyeceğiz. Bu barajlar olmasaydı İzmir’de yer yerinden oynardı. Her yıl çiftçimizin cebine 301 milyon ilave para giriyor” diye konuştu.

BELEDİYE KUŞ CENNETİNİ SUSUZ BIRAKTI, KUŞLAR ÖLÜYORDU
Geçmiş dönemlerde İzmir’e verdiği 94 müjdenin 84 tanesinin bittiğini 10 tanesinin de devam ettiğini söyleyen Eroğlu ayrıca bir ara kente kriz olan Kuş Cenneti’nin yetki durumuna değindi. Eroğlu, “Bu kuş cennetini bir ara belediye istedi. Bizim mesuliyetimizde bir yer. Yatırım yapacağım diye söz verdi, hiçbir yatırım yapamadı. Susuz bıraktı. Kuşlar ölüyordu. Sözleşmenin süresi bitince otomatikman bize geçti. Şimdi oraya bir iletim kanalı yapıyoruz. Her zaman can suyu ihtiyacını karşılayacağız. Kuş Cenneti’ne su temin edilecek. Bakanlık aldı rant yapacak dediler. Ne rantı ya? Biz orayı koruyoruz” dedi.  

BAŞBAKANIMIZIN DA SİZE MÜJDELERİ OLACAK
Ege Gelişim Projesi’nin (EGEGEP) hazır olduğunu vurgulayan Eroğlu,  “İzmir’e çok şey yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Ege Bölgesi için GAP, KOP gibi büyük bir proje yapıyoruz. EGEGEP hazır. İzmir ve Ege’deki arazilerde ne gerekiyorsa yapılacak. Bitiş tarihi 31 Aralık 2019… Bu yüzden yola devam diyoruz. Bu proje kapsamında 49 olan proje sayısını 59’a çıkaracağız. Türkiye’de bir rekora imza atacağız. 37 sulama tesisi bitirdik. 93 dere ıslah ettik. Başbakanımızın da size müjdeleri olacak. İzmir muhteşem olacak. Heybemiz dolu” açıklamasında bulundu.

GÖRDES SORUSUNA YANIT: TAHTALI’DA YETERİ KADAR SU VAR!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Gördes Barajı’ndan su alamadıklarını söylemesini değerlendiren Eroğlu, “ Tahtalı’da yeteri kadar su var. Biz Gördes’i niye yaptık? Gördes’i orada İzmir’in sigortası olarak planladık. Allah’a şükür tahtalı barajında yeteri kadar su var. 2017 yılında kuraklık oldu. Tahtalı’da su bitiyordu Gördes’ten verdik. Tahtalı barajında yeteri kadar suyumuz var. Sıkıntımız yok. Gördes’le ilgili bir problemimiz yok. Büyük ovaları suluyoruz. Gördes Barajı’nda 2017 yılında suyu tuttum. İzmir susuz kalacak diye. Orada karstik boşluk vardı. Bir miktar su kaçarsa kaçsın dedik. Öyle bir fedakarlık yaptım. İzmirli bunu bilmez ama mühendisler bilir. Sonradan o problemi giderdik” dedi.  

KUYRUKLU YALAN!
Eroğlu İzmir’e ayrım yapılmadığını da sözlerine eklerken, “Eskiden hükümet parayı kendi partisinden olanlara gönderirdi. Biz adaletten ayrılmadık. Biz bütçeden mahalli idarelere ayrılan parayı tıkır tıkır gönderiyoruz. Hiçbir kesintiye uğramadan İzmir’e gerekli olan parayı gönderiyoruz. Hodri meydan! İzmir’e hakkı olan tüm parayı gönderiyoruz. Hiçbir ayrım yapmıyoruz. Devletin kayıtları var. Bize hükümetten para gelmiyor… Bu kuyruklu yalan. İzmir’e hatta pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Belediyenin yapması gerekenleri biz yapıyoruz” açıklamasında bulundu.  

İZMİR’DEN ADAY OLMAYI ARZU EDERDİM
24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri özelinde konuşan Eroğlu, “İzmir’den beklentim büyük. Tabi buranın bir milletvekili adayı değilim. İzmir’den milletvekili aday olmayı arzu ederdim. Teşkilat coşkulu, heyecanlı ve anladı. Bunları İzmir’e de anlatırsak mesele kalmaz” dedi.

100 YILDA BİTMEZ DENİLEN BARAJLAR 2 BUÇUK YILDA BİTTİ
İl Başkanı Aydın Şengül, “Bakanımız 15-16 barajımızın temelini atmak için dün gece ilime geldi ve Bergama’daydık. AK Parti iktidara geldiğinden beri 16 yıl boyunca Türkiye’de pek çok değişime öncülük etti. En çok da Türkiye’nin fotoğrafını değiştirdi. Önceden Türkiye’nin fotoğrafını çekseniz bir de AK Parti’den sonra çekseniz pek çok şeyin değiştiğini görürsünüz. Bunun yapılmasında bir katkı da Veysel Eroğlu’nundur. Milyarlarca ağaç dikildi, kullanılmayan çorak topraklarımız, atıl durumda kalan barajlar göletler çok kısa sürede hayata kazandırıldı. Topraklar sulandı. Bakanımızın katkıları belki tarihte yerini alacaktır. Ben siyasete ilk başladığımda 2003 yılında, yeni iktidara gelmiştik. İzmir’e yapılacak barajlar bize anlatılıyordu. Beydağ Barajı söz gelimi 100 lira her yıl ayrılan 1 lira… Bitiş süresi 100 yıl… Diğerleri de böyleydi. Öyle bir hale gelmiş ki barajın temeli atılmış, bir tane iş makinesi gidip geliyor. Olduğu yerde sayıyor. Bakanımız o zaman DSİ genel müdürüydü. O zaman Beydağ ve diğer barajlarla ilgili görüşmelerimiz oldu. 100 yılda bitmez denilen barajlar 2 buçuk yılda bitti ve faaliyete geçti. Ama insanlar bunlar çabuk unutabiliyor. Bunları bazen insanlara hatırlatmak lazım” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'deki dev fuarda korkutan uyarı: Hem sel hem kuraklık!
 
Real Madrid'de Zidane depremi! İstifa etti...
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Engin 1 Haziran 2018 Cuma 00:46

İzmir''de yaşamaktan ve belediye hizmetlerinden memnunum.

Yorumu oyla      12      6  
Mister No 31 Mayıs 2018 Perşembe 23:11

Bakan hakli Beyler. Agri dagina Telefirik yapilmadimi ? Uludagda Aqua Park yokmu ? Venüse IETT´nin Park yerini kim yapti saniyorsunuz ? Almanya acliktan inim inim inlerken , sizin yediginiz önde , yemediginiz arkada degilmiydi ? Nankör olmayalim lütfen.

Yorumu oyla      11      6  
Ozan 31 Mayıs 2018 Perşembe 22:54

Bunlar yüzünden izmirin kredi notu AAA+ komik duruma düşürmeyin kendinizi hükumetin yapması gereken ne varsa izmir büyükşehir belediyesi yapıyor .merak etmeyin 24 haziranda güneş izmirden doğacak

Yorumu oyla      12      6  
gunes enerjisi 31 Mayıs 2018 Perşembe 22:37

gunes enerjisi icin hangi illere tevik verildi ve o iller yilda kac gunes aliyor? Izmir varken Afyona tesvikk verilirmi gunesten faydalanilan gun sayisi bellii

Yorumu oyla      12      6  
Nurizade 31 Mayıs 2018 Perşembe 21:53

Gördes barajı 2009 yılında açıldı.Su tutamaması nedeniyle (Çünkü arazi sünger taşı gibi) 2012 yılında kapatıldı ve tamamen boşaltıldı. 2017 başında su tutmaya başladı. İBB Kavaklıdere Köyündeki arıtma tesislerini 2015 tarihinde bitirdi. Gördes barajından su gelmediği için müteahhitten kesin kabulü yapamıyor. Ve müteahhitle neredeyse mahkemelik. Her gün müteahhite para ödüyor. Gördes barajından su verilmemesi sizce ne kadar ahlaki.

Yorumu oyla      12      5  
karşıyakalı 31 Mayıs 2018 Perşembe 21:47

yıllardır ulaştırma bakanlığı tarafından belediyeden devir alınan otogar halkapınar metrosu başlamadı , izmire 2. havalimanı çiğliye yapılacak dediniz sonrasında sosyeteye çeşme havalimanı müjdesi geldi , izmir körfez geçişi diye bir proje var yıllardır bekleme durumunda , çandarlı limanı ve otoyolu dendi liman erteleniyor otoyol menemeni görmedi , hızlı tren ve otoyol müjdesi dediniz biri ankaradan biri istanbuldan başladı izmir üvey evlat gibi bitmesini bekliyor. İzmir'e yıllardır gönderdiğiniz paralar ancak yapmadığınız hizmetlere yetiyor sayın bakanım. 10 yılda ancak temel atılan şehir hastanesi de bunlara örnek verilebilir. sayın eroğlu biraz daha izmir ile ilgili projeleri incelesin, danışmanları biraz eksik bilgilendirmiş kendisini.

Yorumu oyla      13      5  
volkan nicolas 31 Mayıs 2018 Perşembe 21:12

çevre yolunu daha menemene ulaştıramadınız bergama hayal oldu hızlı tren neden ankaradan başladı?izmirde son istasyon nerde belli değil biri menemen diyo biri halkapınar bornova kültür merkezi 20 senedir bitmiyor otogar metroyu sölemeye gerek yok.. hep ecek acak bıktık sizin vaatlarınızden size izmirden oy yok...asla olmayacak!!

Yorumu oyla      19      8  
Bülent ışık 31 Mayıs 2018 Perşembe 20:04

16 sene önce buzdolabı yoktu.Yiyecekleri tel dolapta muhafaza ederdik.Evlerde su yoktu.Her mahallede sokak çeşmeleri vardı. Su ihtiyacını oradan karşılardık.

Yorumu oyla      16      6  
Ercan 31 Mayıs 2018 Perşembe 18:58

Bakan sanırım oruçlu.Hoş görmek lazım.Başkanlık seçimi yapılıyor.Izmire belediye başkanı seçmiyoruz.Aziz kocaoğlu takıntısı her secimde .Nedendir bir türlü anlamak mümkün değil.Tutmuyor bu taktikler izmirde anlayın artık Ak partiden önce 150 MİLYAR DOLAR ak partiden sonra 460 milyar borç Bizim gördüğümüz fark kurufasulyenin samanin bile yurtdışından gelmesi

Yorumu oyla      20      9  
İzmirli 31 Mayıs 2018 Perşembe 17:55

Ankara''ya İstanbul''a Ulaştırma Bakanlığı''nın yaptığı metrolar ortada.Ulaştırma Bakanlığı İzmir''e yıllardır 5kmlik metroyu yapamadı.

Yorumu oyla      20      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! CHP heyeti Yunanistan'a alınmadı
Yunanistan, milletvekili ve gazetecilerin geçişine izin vermedi. CHP'nin ...
Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun: Seçimin kaderini o parti belirler!
Siyaset Bilimci ve Prof. Dr. Tanju Tosun, "24 Haziran seçiminin kaderini ...
CHP’li Sındır’dan Bergama çıkarması: Esnaf bakanlığı kuracağız
24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalara ara vermeden devam eden CHP ...
 
Perinçek: Bizim ikinci tura kalacağımız kesin
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek,  "Bizim ...
CHP İzmir adaylarını tanıttı… Başkan Yücel: Bizden İYİ Parti’ye kayma olmaz!
Yücel, diğer siyasi partilerin iddialı isimleri listeye koyması hakkında, ...
AK Partili Kaya, Konak'tan CHP'ye yüklendi: En büyük özelliği samimiyetsizliği!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarına Konak'ta ...
 
CHP’li Çam'dan seçim mesaisi: ‘Nasıl oy verileceğini’ anlattı
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, ilk defa ittifakların yer aldığı ve cumhurbaşkanı ...
AK Partili Dağ, seçim anketi sonucunu açıkladı: İlk turda...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili ve 2'nci bölge 1'inci ...
İşte aday listesine giren 38 yeni isim!
24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva