HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2018 Perşembe - 10:04

AK Partili Dağ, seçim anketi sonucunu açıkladı: İlk turda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili ve 2'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Hamza Dağ, seçime dair geçen hafta sonu yapılan kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını paylaştı. Dağ, "Anketlere göre, ilk turda cumhurbaşkanımızın seçilmesi noktasında bir sıkıntı görünmüyor" dedi.

AK Partili Dağ, seçim anketi sonucunu açıkladı: İlk turda...

Seçim çalışmaları kapsamında Çiğli Ata Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Necat Öztürk'ü ve sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, geçen hafta sonu yaptırdıkları kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını paylaştı. Yaptırdıkları önceki ankete göre, kararsız seçmenin azaldığını ve AK Parti'nin oy oranlarının yukarı doğru çıktığını gördüklerini belirten Dağ, "Özellikle adaylar açıklandıktan sonra hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem de parti seçimlerinde AK Parti'nin oylarının yukarı doğru çıktığını gördük. CHP'de ise şöyle bir handikap var. CHP, milletvekilliği oyları ile cumhurbaşkanlığı oyları arasında 3 puanlık cumhurbaşkanı adayı lehine fark görünüyor. Bu da CHP'nin 24 Haziran'dan sonra nasıl bir psikoloji içerisinde olacağının çok açık göstergelerden biri" diye konuştu. 

Anket verilerine göre, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda biteceğini kaydeden Dağ, "İlk turda Cumhurbaşkanı'mızın seçilmesi noktasında bir sıkıntı görünmüyor. Çalışmaları bırakmadan canla başla sahada koşturmaya devam etmemiz gerekiyor" dedi. 

'LİSTE BAŞI OLMAK ÖNEMLİ'
2011 yılında 5'inci sıradan aday gösterilen Hamza Dağ, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde listeye 3'üncü sıradan yazıldı. 2018 seçimleri için de 1'inci sıradan aday gösterilen Dağ, listedeki yükselişine ilişkin şunları söyledi:

"Liste başı olmak, hele genç bir yaşta liste başı olmak, önemli bir husus; ama sorumluluğumuzu da artıran bir husus. İzmirli hemşehrilerimiz bize bugüne kadar destek verdiler ve verdikleri destek ile hem milletvekili oldum hem genel başkan yardımcısı oldum hem de İzmir'e hizmet etme şerefine nail oldum. Şimdi liste başı olarak İzmir'e emanet edildik. Ben inşallah bu emaneti en iyi şekilde karşılayacağımızı, yansıtacağımızı, partimiz adına, cumhurbaşkanımız adına İzmir'den çok iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Öncelikle seçimlerde iyi oy alarak, üzerimizdeki sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra da sorumluluğumuz artacak. İzmir'e bugüne kadar birçok hizmetler kazandırmaya gayret ettik. Liste başı bir milletvekili adayı olarak seçimlerden sonra hemşehrilerimize karşı sorumluluğumuzun artacağının da farkındayız. İnşallah bunu layıkıyla yapma gayretinde olacağız."

'EN İYİ DÖNEMLERDEN BİRİ'
Bu dönemin, AK Parti ve kendileri açısından en iyi dönemlerden olduğunu vurgulayan Hamza Dağ, milletin beklentilerinin büyük çoğunu karşıladıklarını dile getirdi. Bunun sahaya da yansıdığını ve kendilerinin durumdan memnun olduğunu kaydeden Dağ, şöyle konuştu:

"Özellikle emekliler ile ilgili Ramazan ve Kurban bayramlarında verilecek olan ikramiye, imar barışı ile ilgili düzenleme çok önemli. Bölgemizde Bakırçay ve Küçük Menderes bölgesinde tarım ile ilgili yapılan hamlelerin, insanlarda önemli bir karşılığının olduğunu gördük. Hizmetlerimiz devam ediyor. Çiğli'ye yaptığımız en önemli hizmetlerden biri Çiğli Devlet Hastanesi. Çok modern bir hastaneyi Çiğli'ye kazandırdık. Ata Sanayi'nin yıllardır bitmeyen bir yol meselesi var. O da Büyükşehir Belediyesi'nin çözüme kavuşturması gereken bir mevzu. Kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Biz de üzerimize düşen aracılık vazifesini en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz." (DHA)

 
Açılış Bakan Eroğlu'ndan: İzmir'e 206 milyonluk yatırım
 
İzmir'de renkli iftar
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 31 Mayıs 2018 Perşembe 19:18

Trollere dokunmuş muharrem ince bile söyledi bilmem kaçıncı yenilişiniz yine yenileceksiniz nokta.

Yorumu oyla      9      9  
SEÇİMİN KADERİ 31 Mayıs 2018 Perşembe 18:39

Seçimin kaderini 16 yıldır Ak Partiye oy vermiş artık başka partiye oy verecek kişiler belirleyecektir onlar da tercihini yaptı tercih Millet İttifakı.Kimse tarafından kandırılmamış, kimseyi kandırmayan ittifak.

Yorumu oyla      13      5  
Bilginize 31 Mayıs 2018 Perşembe 16:40

Belediye seçimlerine daha çok var ama siz hep reklamları izliyorsunuz.Belediye yetkilisi ve tanınmayan ama doğru söyleyen kişileri Ak Partinin belediye başkanı olan ilçelere gönderin diğer partilere oy verenleri değil Ak Partiye oy verenleri dinleyin geçeklerden haberiniz olsun.

Yorumu oyla      12      5  
Hayırdır 31 Mayıs 2018 Perşembe 16:35

Bu sefer İzban'ı unutmuşsunuz.Emekliye verilen bayram harçlığının seçimden sonra vatandaştan nasıl kat kat geri alınacağını hep birlikte göreceğiz.Seçim var diye akaryakıttaki ötv yi seçime kadar hazineden ödüyorsunuz seçimden sonra akaryakıt fiyatlarını göreceğiz.Merak ederseniz PUİS'ten geçek rakamları öğrenin.Seçimi 15 temmuzda düşünülüyordu, pazar günü, fetöye karşı bir gün ama sizin ekonominiz o güne kadar bile dayanamadı.16 yıldır tek başına iktidar ekonomide ki başarısızlığını kimsenin üzerine yıkmaya kalkmasın.Herşeyin bir ömrü vardır.

Yorumu oyla      12      5  
Çevreniz 31 Mayıs 2018 Perşembe 16:17

16 yıldır kayıtsız şartsız 'DAVA' diye gönülden destek verenlerin hiç biri artık yanınızda yok, yanınızda olanlar dilinde dava (ki anlamını bilmiyorlar) gözünde ve gönlünde siyaset sayesinde kazanılacak olan mevki ve para hesabı yapanlar.Rüzgar estiği anda arkanızı döndüğünüzde bunların hiç birini göremezsiniz.Malesef 16 yıllık destek bitti, hayat pahalılığı canımızdan bezdirdi diye feryat ettik duymadınız.Hamd olsun kale gibi sağlam kimse tarafından kandırılmayan, kimseyi kandırmayan 'ÖZÜNDEN GELİNEN PARTİ' seçime giriyor.Millet cephesinin yolu açık olsun.Bu ülkeyi tarım ve hayvancılık kalkındıracak dedikçe siz inşaat dediniz.Herşeyi ithal ettiniz ve pahalı.İlçe kongrelerinde tek liste dayatması yaptınız, 2009 da başarısı(!) ortada olan kişiyi il başkanı yaptınız.Talimatla değil kanunla yönetilen TÜRKİYE CUMHURİYETİ istiyorum, ben yok biz diyen cumhurbaşkanı istiyorum.Ötekileştiren değil tüm toplumu kucaklayan yönetici istiyorum.16 yılın sonunda olan bu.

Yorumu oyla      13      5  
O zaman telasiniz ne? 31 Mayıs 2018 Perşembe 15:10

Made o kadar eminsiniz bu telasiniz nedir? Korku DAG"lari bekliyor. Degil mi?

Yorumu oyla      18      5  
anlamak 31 Mayıs 2018 Perşembe 14:31

Komik olmanın ötesinde ciddi bir inceleme konusu bu arkadaşlar! En güvendikleri militanların (Nagehan vb) düştükleri durum, miting alanları, sahur ve iftar toplantıları, camilerde AKP iftarları vs. ve kalkmış birinci tur diyor! Hepsi birer aktör oldu, rol kesiyorlar!

Yorumu oyla      18      5  
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:07

Tabi tabi... Rüya görmeye devam edin siz....

Yorumu oyla      16      5  
seçmen 31 Mayıs 2018 Perşembe 10:55

bayburttan alınacak %87 ile izmirden alınan %21 tespiti %54 ü yakalar. yerinde tespit

Yorumu oyla      11      10  
volkan 31 Mayıs 2018 Perşembe 10:42

anca ruyanizda gorursunuz bitti artik bitti izmirli tamam diyor zaten gidiyorsunuz

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte aday listesine giren 38 yeni isim!
24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ...
AK Partili Dağ'dan sahurda boyoz servisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Menemen ilçesinde ...
Muharrem İnce: Mahkemede bildiklerimi anlatırım
Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP'nin Cumhurbaşkanı ...
 
İnce’nin kaynak gösterdiği gazeteci kendini yalanladı!
Muharrem İnce'nin Kırşehir mitinginde kaynak gösterdiği gazeteci Nasuhi ...
Kılıçdaroğlu: İttifakın iptali söz konusu değil
CHP lideri Kılıçdaroğlu Habertürk'e konuştu. Kılıçdaroğlu, "Biz ittifakın ...
Muharrem İnce'den Merkel'e: Sen kimsin!
Muharrem İnce mitinglerini sürdürüyor. İnce, Kırşehir Mitingi'nin ardından ...
 
ABD'den Rusya'ya askeri uyarı!
Rusya’nın başkenti Moskova’da önceki aylarda Rusya, Suriye ve Abhazya ...
AK Parti İzmir'in adayları sosyal medyada coştu!
İzmir'de seçim çalışmaları için sahaya inen Ak Parti milletvekili adayları, ...
AK Partili Bölünmez, o projeyi İzmir'e de taşıyacak: Topraktan tabağa!
AK Parti İzmir birinci bölge üçüncü sıra milletvekili adayı Ceyda Bölünmez ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva