HABERLER>POLİTİKA
31 Mayıs 2018 Perşembe - 11:07

AK Partili Kaya, Konak'tan CHP'ye yüklendi: En büyük özelliği samimiyetsizliği!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarına Konak'ta devam etti. Güne İkiçeşmelik, Agora ve Tilkilik bölgelerinde gerçekleştirdiği programlarla başlayan Kaya, esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Ardından İzmir Gıda Çarşısı'na geçen Kaya, programına burada devam etti

AK Partili Kaya, Konak tan CHP ye yüklendi: En büyük özelliği samimiyetsizliği!

İzmir'in tarihi semtleri Agora ve Tilkilik'teki esnaflarla buluşmasında konuşan Kaya, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Agora ve yakın çevresi ile ilgili çalışmalarda kullanılmak üzere 20 milyon TL tutarındaki ödeneğin 2018 yılı yatırım planına alınarak Kalkınma Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderildiğini hatırlattı. İzmir'e değer katacak, İzmir'in ekonomisini, katma değerini büyütecek projelere destek vermeye devam edeceklerini belirten Kaya, "Doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız bu kente hizmet borcumuz var. İzmir'in daha kalkınmış, tüm sorunlarını çözmüş, geleceğe güvenle bakan bir marka kent olması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ
Programının Gıda Çarşısı'ndaki kısmında da esnaflarla buluşmasını sürdüren Kaya, burada gerçekleştirdiği konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne karşı çıkarken 'meclis işlevsiz hale geliyor' şeklindeki beyanlarını hatırlatan Kaya, "Kılıçdaroğlu yeni sistemi eleştirirken sürekli 'meclis işlevsiz hale geliyor, milletvekiliği önemini kaybediyor' diyordu. Peki, şimdi seçimlere gidiyoruz, kendisi nereye aday oldu. Cumhurbaşkanlığı makamına değil, milletvekilliğine aday oldu. Madem meclis işlevsiz hale geliyordu, neden yeniden milletvekilliğine aday oldu. Her işlerinde olduğu gibi bunda da samimiyetsizler. CHP'nin en büyük özelliği samimiyetsizliği. Vatandaşa yalan söylemek, gerçek dışı beyanlarla, algı oyunlarıyla manipülasyon yaratmak bunların mesleği olmuş" dedi.

KENDİ PARTİLERİNİ EMANET ETMEDİLER, ÜLKEYİ NASIL EMANET EDECEKLER
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendi partisine genel başkan seçilemediğini, şimdi ise Türkiye'yi yönetmeye talip olduğunu hatırlatan Kaya, "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını biliyorsunuz. Kendi partisine genel başkan seçilemedi, Türkiye'yi yönetmeye talip oldu. CHP'liler kendi partilerini emanet etmedikleri birine ülkeyi emanet etmek istiyor. Bu çok garip bir durum. Bırakın CHP'ye genel başkan seçilmeyi, aday olabilmek için gerekli olan imzayı bile toplayamamış, Kılıçdaroğlu'ndan aldığı ödünç imza ile genel başkan adayı olabilmiş birinin şimdi meydan meydan gezerek ülkeyi yönetmeye talip olduğunu iddia etmesi çok garip. Ancak milletimiz her şeyin farkında. Milletimizin aklıyla alay etmeye kalkanlar hüsrana uğrayacak" şeklinde konuştu.

 
Ve Kocaoğlu sahaya indi: İktidara elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız
 
Bornova'da Ramazan birlikteliği
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nasihat 31 Mayıs 2018 Perşembe 16:31

Çocuklara nasihat: büyüyünce ticaret yapabilirsiniz gemilerinizde olabilir ama o gemilere şehitlerimizin kanını temsil eden TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin şanlı ayyıldızlı bayrağını takın, deniz nakliyat şirketleriniz olabilir onların merkezi vergi cenneti bilmem ne adalarında değil şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda 'TÜRKİYE'de olsun bu vatana vergi verin.Milletvekili olursanız olduğunuz ilin hakkını savunun oranın belediye başkanı sizin partinizden olmasa bile.Örneğin kendi partinizin belediye başkanı olduğu illere hafif raylı sistem ve metro yatırımı için hazineden yardım yapılırken milletvekili olduğunuz şehrede bu ödeneği verin.Hiç olmazsa 1 metre bile metro yapın gelecek seçime oy istemek için yüzünüz olsun.Yoksa sizin yaptıklarınız yüzünden sade vatandaş olarak insanların yüzüne bakamam.

Yorumu oyla      10      5  
valla komik 31 Mayıs 2018 Perşembe 14:43

Akşam siyah dediğine sabah beyaz diyenlerin samimiyetsizlikten şikayet etmeleri komik, gerçekten şaka gibi. Ne oldu, 'eyyy ' diye başlayınca istediğinizi alamaz mı oldunuz?

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 31 Mayıs 2018 Perşembe 12:55

Doğru söylemiş. AKP'lilerden samimiyet fışkırıyor :) örneğin bakan Mehmet Şimşek "fakir aile" ziyaret ederek halkla ne kadar samimi olduğunu gösteriyor.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Çam'dan seçim mesaisi: ‘Nasıl oy verileceğini’ anlattı
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, ilk defa ittifakların yer aldığı ve cumhurbaşkanı ...
AK Partili Dağ, seçim anketi sonucunu açıkladı: İlk turda...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili ve 2'nci bölge 1'inci ...
İşte aday listesine giren 38 yeni isim!
24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ...
 
AK Partili Dağ'dan sahurda boyoz servisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Menemen ilçesinde ...
Muharrem İnce: Mahkemede bildiklerimi anlatırım
Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP'nin Cumhurbaşkanı ...
İnce’nin kaynak gösterdiği gazeteci kendini yalanladı!
Muharrem İnce'nin Kırşehir mitinginde kaynak gösterdiği gazeteci Nasuhi ...
 
Kılıçdaroğlu: İttifakın iptali söz konusu değil
CHP lideri Kılıçdaroğlu Habertürk'e konuştu. Kılıçdaroğlu, "Biz ittifakın ...
Muharrem İnce'den Merkel'e: Sen kimsin!
Muharrem İnce mitinglerini sürdürüyor. İnce, Kırşehir Mitingi'nin ardından ...
ABD'den Rusya'ya askeri uyarı!
Rusya’nın başkenti Moskova’da önceki aylarda Rusya, Suriye ve Abhazya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva