HABERLER>POLİTİKA
13 Temmuz 2021 Salı - 10:53

Bahçeli seçim için tarih verdi

MHP lideri Bahçeli, 'Son günlerde Cumhur İttifakı'nı hedef alan alçak kampanyalara tamamen kulağımız tıkalıdır. Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır' dedi. Bahçeli, FETÖ elebaşı Gülen'in derdest edilerek Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi. MHP lideri, partisine yönelik devlette kadrolaşma iddialarına da yanıt vererek 'MHP'nin vatanperver mensupları Türkiye'nin zencileri değildir. Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak en adi cinayettir' diye konuştu. Bahçeli ayrıca seçimlerin 2023 Haziran ayında yapılacağına dikkat çekti.

Bahçeli seçim için tarih verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Son günlerde Cumhur İttifakı'nı hedef alan kampanyalar olduğunu belirten Bahçeli, ''Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır. Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır'' diye konuştu.

KADROLAŞMA İDDİALARINA YANIT
Partisine yönelik kadrolaşma iddialarına da yanıt veren MHP lideri, MHP'nin vatanperver mensuplarının Türkiye'nin zencileri olmadığını söyledi. İddiaları sert bir dille yalanlayan Bahçeli, ''Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak en adi cinayettir'' şeklinde konuştu.

Söz konusu iddiayı ddilen getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Bahçeli, ''İddialarınla ilgili bir bildiğin var da açıklamıyorsan namerdin ağa babasısın'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Ara rejim özlemi duyanlar, demokrasiye silah çekenler bize yabancı ve uzaktır. Bizim kulislerin ateşleri arasında kaynmatılan dedikodu aşına karnımız toktur.

''CUMHUR İTTİFAKI DÜNDEN DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE AYAKTADIR''
Son günlerde Cumhur İttifakı'nı hedef alan alçak kampanyalara tamamen kulağımız tıkalıdır. Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır. Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır. Cumhur İttifakı milli mücadele şuurudur. İttifakımızda çatlak arayanlar bundan sonra da bu yollarda nal toplamaya devam edecekler. Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Bizi hiç kimse esaret altına alıp köle muamelesi yapamaz.

''15 TEMMUZ TÜRKİYE İÇİN EŞİK VE DÖNÜM NOKTASIDIR''
15 Temmuz Türkiye için eşik ve dönüm noktasıdır. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne batılı ülkeler kesin bir tepki koyamamışlardır. Cinayet şebekelerini doğduklarına pişman edeceğiz. 15 Temmuz'un sis bulutları henüz dağılmamıştır.

''GÜLEN DERDEST EDİLİP TÜRKİYE'YE GETİRİLMELİDİR''
İmralı canisi nasıl başına çuval geçirilip Türkiye'ye getirilmişse teröristbaşı Gülen de aynı şekilde derdest edilip Türkiye'ye getirilmelidir. ABD, Gülen'i derhal iade etmelidir.

CHP'YE TEPKİ
CHP yönetimine göre 15 Temmuz masaldır asıl darbe ise ilan edilen OHAL'dir. CHP ile İP, PKK'nın çizgisine taşınmışlardır. İçeridekiler gariban değil haindir, katildir. Kılıçdaroğlu yalan ve iftira kampanyasına her gün yenisini eklemektedir.

İZMİR'DEKİ MİTİNG ELEŞTİRİSİ
Geçen hafta da, İzmir’de yine demokrasi temalı bir zillet gösterimi sahne almıştır.

Düzenlenen “Demokrasi için bir nefes” isimli mitingde CHP ve HDP yana yana gelmiş, emel ve eylem birlikteliği yapmışlardır.

HDP’nin bir eşbaşkanı, sanki çözüm arayan varmış gibi, çözüm için bebek katilinin üzerindeki tecridin kaldırılmasını istemiştir.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı da HDP’lilere seslenerek, “sonuna kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” kararlılığını fütursuzca seslendirmiştir.

Hani ittifak yoktu?

Hani birlikte değillerdi?

Bal gibi, buz gibi CHP-HDP-İP ortaktır, ne var ki kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı meselesi de aralarında ihtilaf yaratmıştır.

CHP’li bir genel başkan yardımcısının cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’dur demesi, adaylık düşü kuran İP Başkanı’nı, HDP’nin müdahalesi olmadan aday belirlenmez diyen bölücü zihniyeti telaşlandırmıştır.

''MHP MENSUPLARI TÜRKİYE'NİN ZENCİLERİ DEĞİLDİR''
Kılıçdaroğlu dün 'Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor' demiş. MHP'nin vatanperver mensupları Türkiye'nin zencileri değildir. Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak en adi cinayettir en katil cehalettir en alçak hıyanettir.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ: BİLDİĞİN VAR DA AÇIKLAMIYORSAN NAMERDİN AĞA BABASISIN
Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum; iddialarınla ilgili bir bildiğin var da açıklamıyorsan namerdin ağa babasısın. Bizim kadrolaştığımızı iddia edenlere hodri meydan.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI
Erken seçim Türkiye düşmanlarının dayatmasıdır. Oyun içinde oyun vardır. Demokrasi paravanı altında Türkiye'nin sırtını yere getirme stratejisi kontrollü şekilde ilerletilmektedir.

Cumhur İttifakı geleceğe yürürken ayak bağı olanlar demokratik yollarla kenara itilecektir. Cumhur İttifakı güvencedir. TBMM bu hafta içinde çalışmalarına 1 Ekim'e kadar ara verecektir. Ancak siyasette tatile yer olmadığını bilmektesiniz. Kovid kurallarına uyarak seçim bölgenizde insanlarımıza ulaşmanızdır. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi 2023 Haziran'da yapılacaktır.

''CEVAP ALAMAZLARSA BIDEN'A ULAŞSINLAR''
Zillet ittifakına tavsiyem kimin cumhurbaşkanı adayı olacağını öğrenmek istiyorlarsa ajanslarına sorsunlar cevap alamazlarsa Biden'a ulaşsınlar. Bunların kendi öz iradeleri ile cumhurbaşkanı adayı belirleyemeyecek ölçüde akılları rehindir. Bize demokrasi dersi veren ülkelerin sicili temiz değil.''

 
CHP'li Beko sağlık atamasını sordu, cevap: Umutsuzluk
 
Tabip Odası'nda uyarı: Güneşlenirken bile maske takın!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 13 Temmuz 2021 Salı 13:01

Biraz önce pazardan geldim fiyatlar epey düşmüş. Bamya 2.5 lira,taze fasulye 2 lira,barbunya fasulyesi 1.5 lira, biber 1 lira,kayısı 2.5 kiraz 2 lira peynir 7 lira. Ama bu fiyatların yanına bir sıfır koyacaksınız yani 10 'la çarpacaksınız.

Yorumu oyla      4      3  
Lannn bırak! 13 Temmuz 2021 Salı 12:25

"17-25 Aralık Erdoğan" diye lakap takan da zaten bendim. Yardımcısının STV'de gündemi değerlendirdiği programları ne çabuk unutmuş. 15 Temmuz sonrası ne olduysa artık adam koyu AKP'li oldu.

Yorumu oyla      5      3  
13 Temmuz 2021 Salı 11:23

Görürüz bakalım öne alıyor musunuz, almıyor musunuz

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko sağlık atamasını sordu, cevap: Umutsuzluk
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Covid 19 salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına ...
CHP'li Kılıç Ege sahillerinin özelleştirilmesini meclise taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda ...
CHP'li Bakan trafik sorunu değerlendirmesi: Ulaşıma 'Londra işi' öneri
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, pandemi sonrası araç kullanımının ...
 
CHP’li Bakan o fotoğrafı yorumladı: Tunç Soyer’i kimsenin sorgulanmasına izin vermeyiz!
10 Temmuz Cumartesi günü İzmir’de düzenlenen ‘Demokrasi için bir nefes’ ...
Erdoğan: Hayallerinizin çalınmasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de gençlere seslendi, "Lütfen ne kendine ...
MHP’li Kalyoncu, Büyükşehir’i hedef aldı: Soyer dönemi, ‘altın vuruş’ dönemi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, trafik ...
 
CHP’li Bakan’dan ‘katı atık tesisi’ değerlendirmesi: Menderes’te halkı kışkırtıyorlar!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Büyükşehir Belediyesi’nin Menderes’te ...
İyi Partili Koray Aydın: Partimize en çok katılım AK Parti’den
İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, AKP döneminin kapandığını belirterek, ...
Buca Cezaevi yerine AVM iddiası... Adalet Bakanı Gül'den açıklama!
İzmir Valiliği ziyareti sonrası 'Buca Cezaevi'nin yerine AVM yapılacak' ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva