HABERLER>EKONOMİ
8 Mayıs 2014 Perşembe - 14:58

Anneler Günü Kipa’da kutlanır

Anneler Günü’nde aileleri ile birlikte vakit geçirmek ve keyifli alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler, Kipa’da buluşuyor.

Anneler Günü Kipa’da kutlanır

İZMİR - Kipa’nın Türkiye genelindeki 21 AVM’sinde, 14.00 – 19.00 saatleri arasında “Annemize hediyesini birlikte yapıyoruz” temalı atölye çalışmaları düzenlenecek. Çiğli, Balçova, Kuşadası, Aydın, Salihli, Torbalı, Çorlu, Çerkezköy, Edirne, Keşan, Silivri, Lüleburgaz, Kırklareli, Çanakkale, Edremit, Adapazarı, Derince, Yalova, Antalya, Mersin, Konya’daki Kipa AVM’lerin ev sahipliği yapacağı atölyelerde, mutfak önlüğü boyama, çiçek dikme, fotoğraf çerçevesi süsleme, kurabiye süsleme, alçıya el izi çıkarma gibi eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM
Kipa mağazaları Anneler Günü için özel indirim ve kampanyalara da ev sahipliği yapacak. Kipa’larda bebek bakımından kadınlara özel kişisel bakım ve züccaciye ürünlerine, çok sayıda ünlü markanın ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle satışa sunulacak. Kipa mağazalarında, bakımına düşkün anneler için saç ve cilt bakım analizleri de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Anneler Günü’nün vazgeçilmezi olan çiçekler de, Kipa mağazalarında uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 12,90 TL’den satışa sunulan Anneler Günü buketi, 6,90 TL’den satılan saksı içerisine yerleştirilmiş papatya buketi ve 2,95 TL’den satılan 9 adet Afrika menekşesi başta olmak üzere, zengin çiçek çeşitleri annesine hangi hediyeyi alacağına halen karar veremeyen Kipa müşterileriyle buluşuyor.

Ayrıca, tüm Kipa mağazalarının tekstil reyonlarında, yoğun ilgi gören F&F markalı tüm kadın ürünlerinde, Anneler Günü’ne özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

 EDA TAŞPINAR, ÇİĞLİ KİPA AVM’DE
Kipa mağazalarındaki etkinlikler, ünlü isimlerin katılımına da sahne olacak. Anneler Günü’nden bir gün önce, 10 Mayıs Cumartesi saat 14.00’te, Çiğli Kipa Extra Hipermarketi’nde, Eda Taşpınar’ın katılımıyla kadınlara özel bir etkinlik gerçekleştirilecek. Anneler Günü için özel tasarlanan Onyo Tablet PC’leri için imzalayacak olan Taşpınar, hayranları ile fotoğraf çektirip sohbet edecek.

ANNELER İÇİN LEZZETLİ YARIŞMALAR
Yürüttükleri çalışmalarla kadın müşterileri ve çocukları için eğitim, sağlık ve sosyal paylaşımlar ile ilgili fayda sağlayan Kipa Aile Kulüpleri de Anneler Günü’nü unutmuyor. Çiğli Kipa Aile Kulübü’nde, 9 Mayıs Cuma günü saat 16.00’te “En Güzel Tatlıyı Ben Yaparım!” adlı tatlı yarışması katılımcılara lezzet dolu bir deneyim yaşatacak. Evde hazırladıkları tatlılarla yarışmaya katılacak anneler, Aile Kulübü üyeleri ve öğretmenlerden oluşan jüriye sunacakları tatlılarıyla, sürpriz ödülü kazanmak için yarışacaklar. Salihli Kipa Aile Kulübü de lezzet tutkunlarına hitap edecek bir başka yarışma düzenleyecek. “Yemek yapmak benim işim” diyen anneler, 6 Mayıs Salı günü saat 18.30’da “Tavuklu Yemek Yarışması”nda yeteneklerini sergileyecekler.

SEMİNER DE VAR, BALE GÖSTERİSİ DE
Forum Bornova Aile Kulübü’nde, 11 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te annelerin çocuklarıyla birlikte katılacakları sabun yapım atölyesiyle dikkat çekici bir etkinlik gerçekleştirecek. Kuşadası Aile Kulübü’ nde 4 Mayıs 17:00’de özel bir tiyatro gösterisi ve “Annelerimizin Önemi” konulu seminerle Anneler Günü’nü kutlayacak.

Edremit Aile Kulübü’nde, 11 Mayıs Pazar günü saat 18.00’de ise pasta yapım atölyesi düzenlenecek. Konya Aile Kulübü’nde 10 Mayıs’ta anneler için eğlence etkinliği gerçekleşecek. Yalova Kipa Aile Kulübü’nde, 10 Mayıs Cumartesi  günü saat 16.00’da “Annem Model Ben Ressam” konulu resim yarışması düzenlenecek ve ilk 3’e giren resimlere sürpriz hediyeler dağıtılacak. Keşan Aile Kulübü’nde , 10 Mayıs günü saat 15.30 ‘da Anneler Günü’ne özel zumba dansı ve 11 Mayıs saat 15.30’da “Anneme en güzel çiçek buketim” konulu çocuk atölyesi yapılacak. Derince Aile Kulübü’nde 10 Mayıs günü 18.00’de “Canım Annem” isimli  tiyatro oyunu sahnelenecek. Edirne Aile Kulübü’nde 11 Mayıs Pazar günü 14.00’te salata yapma yarışması düzenlenecek ve dereceye giren anneler sürpriz hediyeler kazanacak.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERGO'dan yeni strateji
ERGO Türkiye, yeni iş stratejisi kapsamında 2013 yılında gerçekleştirdiği ...
Ramada'dan Kemalpaşa'ya 'merhaba'
Dünyanın önde gelen Oteller zincirlerinden biri olan Wyndham'ın yeni bir ...
Boyalık Beach Otel'den annelere 5 yıldızlı hediye
Dünyanın en gözde tatil beldelerinden Çeşme'de misafirlerine en iyi hizmeti ...
 
Flaş! BMC’nin satışını onaylandı
TMSF, geçtiğimiz hafta ihalesi yapılan BMC'nin ES Mali Yatırım şirketine satılmasını onayladı.
Domates bu yaz el yakacak!
Türkiye'de domates üreticisinin 2009 ve 2010 yıllarında büyük ekonomik ...
Yorgancılar’dan hükümete kritik TTIP uyarısı
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’nin ...
 
Dolar dibe vuruyor: 5.5 ay sonra bir ilk
Dolar/TL Ukrayna tedirginliğinin azalması ve olumlu algılanan Fed açıklamaları ...
Türkiye’nin gündemindeki saatin vergisi ne kadar?
Eski Bakan Zafer Çağlayan’ın saati 1500 euroluk yasal sınırı aştığı için ...
İhracatçılar için seçim zamanı: Kaptan köşküne tekstilciler!
12 ayrı ihracatçı birliğini bünyesinde bulunduran Ege İhracatçı Birlikleri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva