HABERLER>POLİTİKA
25 Eylül 2019 Çarşamba - 16:41

AK Partili Sürekli'den 'Foça Tatil Köyü' açıklaması: En kısa zamanda hizmete girecek

Ak Parti Foça İlçe danışma Kurulu toplantısı İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve İl Başkanı Kerem Ali sürekli ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla yapıldı.

AK Partili Sürekli den  Foça Tatil Köyü  açıklaması: En kısa zamanda hizmete girecek

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki toplantı  Ulu Önder Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan oluşturulmasının ardından ilk konuşmayı yapan Ak Parti Foça İlçe Başkanı İrfan Çalışkan 2004 seçimlerinde miting yapmak için Foça Meydanı’na geldiklerinde iki elin parmakları kadar olan partili sayısından bugün salonlara sığmayacak sayılara ulaştıklarını söyledi. 18 Aydır ilçe başkanı olarak görev yaptığını belirten Çalışkan; “Bu sürede Türkiye’de ne kadar seçim varsa üzerimizden geçti. Çok şükür seçimlerden oyunu en çok arttıran ilçe olarak çıktık. Hiç bir siyasi parti ve görüşle didişerek bir yerlere gelmeye çalışmıyoruz. Kimseyi ayırmadan,tevazuyla, alçak gönüllülükle, herkese güleryüzle yardımcı olmaya uğraşıyoruz”dedi.

SİZİNLE BULUŞMAK İÇİN MECLİSİN KAPALI OLDUĞU SÜRE AZ GELDİ
Birinci bölge milletvekili olduğunu,bugüne kadar  İzmir’de ikinci bölgede gitmediği iki ilçeden biri olan Foça’ya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise” Meclisin kapalı olduğu süre bize çok az geldi. Keşke biraz daha uzun olsaydı da sizlerle, halkımızla daha çok vakit geçirebilseydik. Sahada olmanın çok daha farklı olduğuna inanıyoruz. Önümüzde bir seçim yok, ama Foçada ideolojik olarak çok sert bir bölgede siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Kınık Bergama gibi komşu ilçelerde yapılan belediyecilik hizmetlerini örnek alarak yapacağınız çalışmalarla önümüzdeki seçimlerde belediyesini almış, turizmin cenneti, tarımın gözbebeği haline gelmiş, asker potansiyeli ile dahada ileri gitmiş bir Foça olacağınıza inanyorum" dedi.

TEKNİK KONULAR NEDENİYLE İHALESİ İPTAL EDİLEN TATİL KÖYÜNÜ AÇACAĞIZ  
Senenin yarısını Foçada geçirdiğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli kongreler sürecinin başladığını 17 Ekim’den itibaren delege seçimlerini yapacaklarını, önümüzdeki Mart Ayından itibaren İlçe kongrelerinin, Ağustos veya Eylül’de ise İl Kongresinin yapılacağına dikkat çekti. Sürekli; “Delegelerimiz partimizin belirleyeceği kriterler çerçevesinde, emeği geçen, bu davanın başından beri görev alan arkadaşlarımız başta olmak üzere, sayının elverdiği ölçüde arkadaşlarımızı delege yapacağız.  Foçada yapılacak çok iş var. Foça tatil Köyü ihalesi konusunda çok talihsizlikler yaşandı. Teknik konular nedeniyle ihalesi iptal edildi. Ama Genel Başkan yardımcımız Hamza Dağ’da konuyu takip ediyor.  En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp burayı Foçalıların hizmetine açacağız ve istihdam yönünden Foçaya katkımızı koyacağız. Yeni Devlet Hastanesini Foçaya kazandırdık. Sağlık Bakanlığımızın düşüncesi eski devlet hastanesi binasını Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi yapmak.  Buda en kısa sürede yapılacak. Tarım konusunda Foçalı üreticiler desteklenecek. Planlamada Biyogaz tesisleri var. Gaziler Günü’nde yaşanan bir olay var. Ama o konular artık eskide kaldı. Tüm siyasi gruplar bu konuda tepkilerini ortaya koydu. Önümüzde 2023 hedefleri var. Bunlar gerçekleştirmek için çalışacağız ”dedi.      

Toplantının son bölümünde söz verilen Hüseyin Yapıcı 2008 yılından beri mahalle temsilciliği yaptığını, yaşadığı bazı sağlık sorunları sırasında partili yerel yöneticilerden vefasızlık gördüğünü ancak hiç bir zaman Ak Parti’den vazgeçmediğini anlattı. “Gözümü kapayana kadar Ak Parti’liyim” diyen Yapıcı’ya Ceyda Bölünmez Çankırı ve Kerem Ali Sürekli elini öperek teşekkür ettiler.

İlçe Danışma Kurulu dilek ve temennilerin iletilmesi ile tamamlandı.

 
Sayıştay açıkladı: DEÜ’nün borcu ve zararı ne kadar?
 
Karşıyaka'da Tolungüç dönemi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
balçova 25 Eylül 2019 Çarşamba 22:11

sayın başkan teşkilatın içinde yıllarca emek vermiş insanların dertlerine deva olun. göstermelik ziyaretler maalesef sadece görüntü. bu insanların ahı sizi başarılı yapmaz.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Nefret söylemi normalleştiriliyor
ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nefret Söylemiyle Mücadele" temalı ...
Resmi Gazete'de yayımlandı: Plajlar iki bakanlığa emanet
"Yüzme Suyu Kalitesinin Yönetimine Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanarak ...
F-16'lar Suriye hava sahasında uçtu
Mlli Savunma Bakanlığı, 2 F-16'nın Fırat'ın doğusunda Suriye hava sahasında ...
 
AK Partili Dağ'dan İzmir'e 2 KYK yurdu müjdesi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’in ...
CHP'li Serter'den 'su ürünleri yasası' çağrısı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, İMEAK Deniz Ticaret ...
CHP İl Başkanı Yücel: Uzlaşı adayı Allah’ın emri değil!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ülke gündemi ve yaklaşan kongre takvimi ...
 
CHP'li Polat, engelli öğrencilerin sorunlarını meclise taşıdı
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, engelli öğrencilerin ...
'Türkiye IMF defterini kapatmış, kenara atmıştır'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP ve İYİ Parti temsilcilerinin ...
AK Partili Kaya'dan 'Buca Cezaevi' mesajı: Kaldıralım, İzmir nefes alsın!
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi'nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva