HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Nisan 2013 Çarşamba - 15:02

AK Partili Meclis Üyesi’nden Emniyete 5 yıldızlı proje!

Bayraklı Belediyesi ile kaymakamlık arasında krize neden olan ilçe emniyet müdürlüğü binası için AK Parti’den hamle geldi. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mimar Ali Kökoğuz, ilçe emniyet müdürlüğü binası için proje hazırladı. Yaklaşık 350 bin TL’yi bulan proje için bir kuruş para almadı.

AK Partili Meclis Üyesi’nden Emniyete 5 yıldızlı proje!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın açıklamaları ile gündeme gelen ilçe emniyet müdürlüğünün bina sorunu bir türlü çözülemedi. Bayraklı ilçe olmadan önce kurulan Aydın Güven Gürkan Kültür Merkezi yeni yapılanmada ilçe emniyet müdürlüğü binası olarak tahsis edilmişti. Kaymakamlık başta olmak üzere birçok kamu kurumu kiralık binalarda hizmet verirken geçici olarak tahsis edilen emniyet binası Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile Kaymakam Kaan Peker arasında krize neden olmuştu.
 
Başkan Karabağ’ın “çıkın” dediği emniyete AK Partili meclis üyesinden 5 yıldızlı hizmet binası projesi geldi. Meclisin Mimar Üyesi Ali Kökoğuz, hiçbir ücret almadan projeyi çizdi. Daha önce Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünün hizmet binasını projelendiren Kökoğuz, bu kez Bayraklı emniyetine katkı koydu. Kökoğuz, maliyeti 350 bin TL olan proje bedelini de almadı. Mimari projenin içine statik betonarme, elektrik, sıhhi tesisat, asansör-mekanik-havalandırma projelerini de dahil etti. İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay’ın da olur verdiği projenin uygulanması için yer tahsisi çalışmaları da bitti. Milli Emlak Adliye Bölgesi’nde Folkart’ın kule diktiği arazinin yakınında bir yer için izin verdi. 

 
GÖREVİMİZİ YAPTIK
Yıllardır, Bayraklı ve Karşıyaka başta olmak üzere İzmir’in birçok yerinde projeler yaptığını ifade AK Partili Kökoğuz, “Devlete olan borcumu ödemekten başka bir iş yapmadım. Bu devlet bizi okuttu, bu günlere getirdi. Çok şükür durumum iyi. Bir sıkıntımız yok. Kamu kurumlarından talepler gelince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konuda da uzun süredir çalışıyorduk. Şimdi son noktaya geldi. Ben bir sorumlu vatandaş olarak görevimi yaptım” dedi. 7
 
KARABAĞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Daha önce açıklamalar yapan Belediye Başkana Karabağ, “Devletin asli organları emniyet müdürlüğü, kaymakamlık, hastane, seçim kurulu, nüfus müdürlüğü kirada. Emniyete 'çık' yazısı gönderdim. Orayı boşaltmalarını istedim. Çünkü bina bizim. Ben çocukları buradan alıp dershane için Postacılar'a taşıyorum. Orayı dershane ve kültür merkezi olarak kullanmam son derece mantıklı olacak. Orayı belediye dershanesi yapacağız” demişti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İSMAİL SARIGÜL 25 Nisan 2013 Perşembe 23:41

BU ADAMA DİKKAT EDİN.YENİ BİR PİRİŞTİNA GELİYOR.

Yorumu oyla      12      5  
zekiye 25 Nisan 2013 Perşembe 16:03

bizlerde bazı yakınlarımz sayesinde oy verdik bayraklı çiçek mahlesinde oturuyorum ama belediyeden ve başkandan hiç memlun değilim bizleri hemşerimiz diye kandırdı bizler yeni seçimde ali kökoğuz beye oy verceğiz herkes böyle bilsin,o çınar soy isimli çocuklar benim tanıdıklarım çok iyi çalışmaktalar hiç beklenti içnde değiller sırf hasan başkan gitsin diye çalışmaktadırlar hiç bir beklentileri yoktur hepsinin işi gücü vardır çok şükür bekliyeceğiz göreceğiz.

Yorumu oyla      13      5  
ali tümer 25 Nisan 2013 Perşembe 15:57

ali bey değerli bir kardeşimizdir.eğer aday olursa bayraklıda en kolay seçim olacağına inanıyorum.onu tanıyıpta saygı duymayan varmıdır.?.arkanızda olmak bize mutluluk verecek.artık siyasette böyle liderler olmalıdır.

Yorumu oyla      13      5  
erdal 25 Nisan 2013 Perşembe 14:22

ali abi yürü bee kim tutar seni..ali abi yürüde yürüyelim.dur de duralım.koş de koşalım.

Yorumu oyla      14      5  
bayraklılı partili 25 Nisan 2013 Perşembe 12:17

bende chpli bir partiliyim ama bundan sonra chpmi hayatta bilerek önünden bilerek önünden bile geçmem,bu hasan başkan gibi insanlara bu parti aday gösterdiği sürece bir daha oy vermiyeceğim,birde bu kurucu bir parti hiç kendini yenilemedi hala deniz baykal başkan olcağım diye uğraşıp duruyor,bu parti hiç bir zaman iktidar olamaz bu kafayla...?

Yorumu oyla      17      6  
fadime 25 Nisan 2013 Perşembe 00:20

ben şahsen kulalıyım fakat bu seçilen başkanı biz kulalı diye oy verdik ama adam çakma kulalıymış oy verdiğimize çok fişmanız,75.yıl mahallesi olarak oyumu sayın ali kökoğuz beye olacak inşllah bizler partiye falan bakmayız adaya göre oy veririz,bu habere yapan arkadaşa çok teşekür ederim.

Yorumu oyla      19      9  
hıdır kırman 24 Nisan 2013 Çarşamba 22:57

ali bey siz bayraklı ilçe emniyetine bunları yaparsanız kim bilir bayraklıya neler yaparsınız.sizi tebrik ediyor ve destekliyorum

Yorumu oyla      18      9  
RECEP AK 24 Nisan 2013 Çarşamba 20:21

Helal olsun işte hizmet sevdalısı bir insan böyle olur... 2014'te İzmir AK Belediyeciliği görecek inşallah...

Yorumu oyla      27      13  
kars fatihi 24 Nisan 2013 Çarşamba 19:04

ali bey bayraklının size ihtiyacı var. bayraklının makus kaderini ancak sizler değiştirebilirsiniz.bu dönem bakmayın tepeden akp ye aday gelecek demesine.siz varken artık aday aramaya gerek yok.siz yürüyün bayraklı arkanızdan gelecektir.her ortamda devlet bayraklıya ne yaptı diyordu hasan başkan yaa.önüne gelenle kavga edersen hizmet tabiki gelmez.

Yorumu oyla      24      11  
ertuğrul çınar 24 Nisan 2013 Çarşamba 18:13

sayın ali kökoğuzbeyi yakınen tanırım çok çalışkan biridir kendisi,bir çok kamu ve kamu yararına çok ücretsiz poreje çizmiştir hatta kendisi bayraklı beldiye binasınada ücretsiz çizecekken,şimdiki başkan rat olsun diye bir başkasını 350li milyarliraya mal etmiştir,belediyenin parası boşa gitmiştir, bayraklı halkı takip etsin kime oy vereceğini baksın lütfen...?

Yorumu oyla      24      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'da coşkulu 23 Nisan kutlaması
Karabağlar Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ...
Dünya çocuklarından Ata’ya teşekkür
Gaziemir’de 16. kez buluşan dünya gençleri yöresel kıyafetleriyle halkoyunlarını ...
Gaziemir'de Afyonkarahisar şöleni
Şenliğin onur konuğu Afyonkarahisar adına düzenlenen gecede ozanların ...
 
Minik fırçaların ödül günü
Narlıdere Belediyesi Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, ...
Selçuk'ta 3 bin 500 23 Nisan fidanı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Selçuk'ta çeşitli ...
Başkan Sındır İsveç’e enerji dersi verecek!
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İsveç’in Vaxjo ...
 
İzmir metrosuna Köşk’ten imza müjdesi
Başkent’te 8 aydır imza bekleyen keşif artışına Cumhurbaşkanı Abdullah ...
Gaziemir'de festival gibi çocuk şenliği korteji
Gaziemir’de 16. kez düzenlenen çocuk şenliliğinin geleneksel kortejine ...
Çocukları Bornova'da buluşturan melodi
Bornova Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva