HABERLER>POLİTİKA
7 Mayıs 2022 Cumartesi - 13:29

AK Partili Kaya Soyer'e yüklendi: Brüksel'e gittiği kadar Selçuk'a gelmedi!

AK Parti İzmir Miletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki çalışmalarını Selçuk'ta sürdürdü. Gerçekleştirdiği programlarda yapımı süren kamu yatırımlarının şantiyelerini ziyaret eden, esnafları turlayan ve vatandaşlarla buluşan Kaya, Selçuk'taki kamu yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i eleştiren Kaya, "Soyer'in Selçuk'a uğradığı yok. Brüksel'e gittiği kadar Selçuk'a gelmemiştir" dedi.

AK Partili Kaya Soyer e yüklendi: Brüksel e gittiği kadar Selçuk a gelmedi!

Kamu tarafından Selçuk'a devasa projelerle büyük yatırımlar gerçekleştirilirken, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki çukurlara asfalt yaması bile yapamadığını hatırlatan Kaya, "Yapılanlar ortada. İZBAN'dan doğalgaza, Antik Kanal çalışmalarından bölünmüş yol yenilemesine, yeni okullardan Hükümet Konağı'na, Adalet Sarayı'ndan TOKİ sosyal konutlara, Küçük Menderes Nehri Islah Projesi'nden yeni köprülere kadar onlarca kamu yatırımını Selçuk'umuza kazandırdık. Biz bunları yaparken, Selçuk için harıl harıl çalışırken CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi yan gelip yatıyor. CHP, Selçuk'u hizmetsizliğe ve yoksunluğa terk etti" dedi.

BRÜKSEL'E GİTTİĞİ KADAR SELÇUK'A GELMEMİŞTİR
CHP'li Büyükşehir ve CHP'li Selçuk Belediyelerinin birbirleriyle olan probleminden dolayı Selçukluların mağdur olduğunu sözlerine ekleyen Kaya, "Selçuk'un yolları köstebek yuvası gibi. Her tarafı kazdılar, açtıkları çukurlara iki kürek mıcır bile atmadılar. CHP'nin çukur zulmü Selçuk'u esir almış durumda. Selçuk'un yolları, Antik Efes döneminde, cilalı taş devrinde bile daha düzgündü. Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Soyer'in Selçuk'a uğradığı yok. Brüksel'e gittiği kadar Selçuk'a gelmemiştir. CHP'li Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li Selçuk Belediyesi'nin arasında problem var. Bu geçtiğimiz hafta medyaya da yansıdı. Bundan dolayı CHP'li Soyer, Selçuk'u ve Selçukluları cezalandırıyor. CHP'li Büyükşehir ve CHP'li Selçuk Belediyesi kavga ediyor, olan Selçuklu hemşehrilerimize oluyor. Ortadaki didişmeden dolayı Selçuklu hemşehrilerimiz mağdur oluyor" dedi.

TOKİ'DE HUMMALI ÇALIŞMA, BİN 380 KONUT YAPILIYOR
Programlarına ilk olarak yapımı süren TOKİ Sosyal Konutları şantiyesini ziyaret ederek başlayan Kaya, burada yüklenici firmanın yetkililerinden bilgi aldı. Selçuk'ta gittikçe artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla projelendirilen TOKİ konutlarında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Kaya, "TOKİ Sosyal Konutları, Selçuk için oldukça önemli olan bir proje. Toplamda 1.380 konut yapıyoruz. Dar gelirli hemşehrilerimiz sıcak bir yuvaya kavuşacak. Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olacak. Konutların dışında okulundan ibadethanesine, ticaret merkezinden arıtmasına kadar, peyzaj düzenlemesinden çocuk oyun alanlarına ve sosyal donatılara kadar eksiksiz bir projeyi Selçuk'a kazandırıyoruz" dedi.

SELÇUK'A YENİ OKULLAR YAPILACAK, KAPALI SPOR SALONU YENİLENECEK
TOKİ şantiye alanının ardından, ilçede yapımı süren ve yeni projelendirilen okul alanlarına geçen Kaya, Selçuk'taki eğitim yatırımlarının artarak devam ettiğini hatırlattı. 24 derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ve yine 24 derslikli Selçuk 19 Mayıs Ortaokulu'nun inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirten Kaya, Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 24 derslik ve 1 atölye binası olmak üzere yıkılarak yeniden yapılacağını açıkladı. Okulların ardından Selçuk Kapalı Spor Salonu'nu da ziyaret eden Kaya, burada da zemin yenileme ve yeni tenis kortları müjdesi verdi. Kapalı Spor Salonu'nun zeminin komple yenileneceğini, yanına da iki adet tenis kortu yapılacağını belirten Kaya, "Okullarımızı yeniliyoruz. Eskileri yıkarak yeniden yapıyoruz. Kapalı Spor Salonu'nda da gerekli tadilat çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Eğitmenlerimizin ve spor yapan gençlerimizin yeni tenis kortu talebi oldu. Onu da iki adet olmak üzere yapıyoruz" sözlerini sarf etti.

EFES ALT KAPI ESNAFI'NDAN KAYA'YA TEŞEKKÜR
Programının son bölümünde Efes Alt Kapı esnafını ziyaret eden Kaya, burada esnaflarla bir toplantı gerçekleştirdi. Esnaflardan, Efes Alt Kapı Otoparkı işletme hakkının Selçuk Belediyesi'nde kalmasının sağlanmasından dolayı Kaya'ya teşekkür geldi. Esnafın isteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kaya, "Esnafımız ne istediyse, Selçuklu hemşehrilerimiz ne istediyse yerine getirdik, getirmeye de devam ederiz. Otopark işletme hakkının Selçuk Belediyesi'nde kalmasını sağladık. Esnafımız ziyaretçilerin müze kart alabilmek için uzun kuyruklara girdiğini belirtti, onun için ek başvuru noktaları açılacak. Burada yapılması istenen, bakanlık ve mülki idare tasarrufundaki konularda sonuna kadar esnafımızla beraberiz" şeklinde konuştu.

 
CHP Menemen'den satış tepkisi: Yangından mal kaçırır gibi!
 
Moldova'da patlama sesleri duyuldu
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erhan yikgec 8 Mayıs 2022 Pazar 21:47

Emeklerinize sağlık sayın vekilim, sizin takip ettiğiniz projeler hem erken bitiyor hemde saglikli oluyor ,kolaylıklar dilerim

Yorumu oyla      3      3  
sıktı artık! 7 Mayıs 2022 Cumartesi 19:14

Bunun da tek konusu Soyer.

Yorumu oyla      6      3  
var da sansür var 7 Mayıs 2022 Cumartesi 19:03

Gündemde kalabilmek için hakaret yemeyi göze alıyorlar artık! Eşit koşullarda değiliz, onlar dokunulmazlık zırhında, ayrıca gazetenin editörü var sansür uygulayan! Yine de 'batan geminin mallarını yağmalama' iradesi gösterebilen aklının anlayacağı şekilde kendisine seslenmek mümkün! Sayılı aylar kaldı sayın vekil, nereye kaçmayı düşünüyorsunuz?

Yorumu oyla      3      4  
Selçuklu 7 Mayıs 2022 Cumartesi 14:46

Sayın vekilin kimi söylemlerine katıldım kimilerine katılmadım. Dünyanın Göz bebeği Efes Selçuk''a Büyükşehir neden yatırım yapmıyor anlamışdeğilim. Selçuk belediyesiyle Büyükşehirin hiç bir problemi yok bu nerden çıktı anlamadım. Sadece biraz destek bekliyor Efes Selçuk halkı Başkan Soyerden.

Yorumu oyla      4      7  
Bülent Işık 7 Mayıs 2022 Cumartesi 14:26

3 sene önce Selçuk belediye başkanı AKP liydi. 3 senede mi yollar bozuldu?

Yorumu oyla      10      4  
Otogar metro ne oldu? 7 Mayıs 2022 Cumartesi 14:14

Devasa projelere bak! Sanırsın 50 milyarlık yatırım yapılıyor.

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Menemen'den satış tepkisi: Yangından mal kaçırır gibi!
CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney; mahkeme kararına rağmen yeniden Belediye ...
Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır güvenliği konusunda yalan haberler, ...
CHP'li Bakan'dan 'maden' çıkışı: Bu toprakları 49 yıllığına kiralamadık!
Türkiye genelinde ve İzmir özelinde yapılan enerji projeleri ve maden ...
 
Ender ALDANMAZ yazdı... Vahşi Batı
Ender ALDANMAZ yazdı... Vahşi Batı
CHP'li Öztrak İzmir'den Bakan Soylu'ya yüklendi: Tam bir rezalet!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İzmir'in Çeşme ...
Bahçeli'den Özdağ'a tepki: Pis bir kumpas
MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın İçişleri ...
 
CHP İzmir'den Üç Fidan anması
6 Mayıs 1972 günü, verdikleri tam bağımsız Türkiye mücadelesi yolunda, ...
Mehmet KARABEL yazdı... Prova!
Mehmet KARABEL yazdı... Prova!
Ümit Özdağ’dan Bakan Süleyman Soylu'ya yanıt!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına sert yanıt veren Zafer ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva