HABERLER>POLİTİKA
19 Kasım 2022 Cumartesi - 13:09

AK Partili Kaya sahada... CHP'ye rağmen üniversiteyi Karabağlar'a kazandırdık!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarına Karabağlar'da devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili Kaya sorunları ve talepleri dinledi. Burada yaptığı açıklamalarda Karabağlar'ın sorunlarına değinen Kaya, "CHP'ye rağmen üniversiteyi Karabağlar'a kazandırdık!" dedi.

AK Partili Kaya sahada... CHP ye rağmen üniversiteyi Karabağlar a kazandırdık!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını Karabağlar'da sürdürdü. Limontepe, Yaşar Kemal, Cennetçeşme mahallelerinde muhtarları ziyaret eden, Selvili mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, hemşehri derneklerinin de kapısını çaldı. Programları kapsamında, hizmet binası Karabağlar'da olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı da ziyaret eden Kaya, Oda Başkanı Celil Anık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. 

AK Partili Kaya, Karabağlar'da vatandaşa bir dokunduklarını bin ah işittiklerini ifade etti. Kaya, "TOKİ eliyle Karabağlar'da yaşayan dar gelirlilere yapılacak konutların dava açılarak engelleyenmeye çalışan zihniyetin yine işbaşında olduğunu" dile getirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın askıya çıkardığı, Karabağlar'daki 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planlara dava açılmasının yeni bir engelleme girişimi olduğunu belirten Kaya, "Uzundere'de kentsel dönüşümü beceremeyen, eline yüzüne bulaştırıp her şeyi berbat eden CHP'li Tunç Soyer, İzmir'in kıdemli istemezükçü'lerini harekete geçirme kararı aldı. İzmir'in hayrına olan her şeye karşı çıkan TMMOB, İzmir Barosu, Tabip Odası, Karabağlar'daki kentsel dönüşümü engellemek için CHP'li Soyer'in taşeronu olarak işbaşında. Urla'da rant kardeşliği yaptılar, Klazomenai kazılarının yapıldığı, kültürel sit alanı göbeğinde, tamamı özel şahsa ait alandaki CHP'li Büyükşehir'in milyarlık rant planına tek söz edemediler. Karabağlar, Buca bahane, Urla'daki rant dostluğu şahane. CHP'li Soyer'in Urla'daki işini örtmek için Buca Cezaevi arazisine yapılan, kamu yararına olan plan için eylem üstüne eylem yaptılar. Buca'dan sonra şimdi Karabağlar'da el ele tutuştular. İzmir deprem kuşağında. Ve biliyoruz ki, depremin kendisi değil, binalar öldürüyor. Riskli yapıların acilen dönüştürülmesi gerekiyor. Kentsel dönüşümü engelleyerek, deprem kuşağındaki İzmir'e ihanet ediyorlar" şeklinde konuştu. 

CHP'YE RAĞMEN KARABAĞLAR'A ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIRDIK
İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'a kurulması için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Kaya, "Milletin ve memleketin hayrına hiçbir proje ve yatırım üretmeyen CHP, bizim projelerimize de sonuna kadar karşı çıkıyor. İzmir'in gelişmesi için yapılan her yatırıma karşı çıkan istemezükçü CHP zihniyeti, yatırımlar hayata geçince de karalama derdine düşüyor. Karabağlar'ı üniversite kenti yapmak için yola çıktığımızda, İzmir Demokrasi Üniversitesi'ni Karabağlar'a kazandırmak için gayret göstermeye başladığımızda, buna ilk karşı çıkan CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. Engellemek için her şeyi yaptılar ama başaramadılar. CHP'ye rağmen üniversiteyi Karabağlar'ımıza kazandırdık" dedi. 

YAŞAR KEMAL MAHALLESİ'NE DOĞALGAZ MÜJDESİ
Karabağlar'daki programları esnasında, Yaşar Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşların doğalgaz talebi üzerine İzmirgaz yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren Kaya, mahalleye kısa zaman içerisinde doğalgaz getirileceğinin sözünü aldı. Yılbaşından itibaren çalışmalar başlayacak.Gezdikleri yerlerde, muhtarlar tarafından aktarılan, doğalgaz talep edilen sokakları tek tek not aldıklarını ve yetkililerle görüşerek sorunu anında çözüme kavuşturduklarını belirten Kaya, "İzmir'de şehrin plansızlığından dolayı doğalgazın dağıtımında, son tüketiciye ulaştırılmasında sorunlar yaşanıyor. Biz buna rağmen tüm imkanları zorlayarak, hemşehrilerimizin doğalgaza ulaşmalarını sağlıyoruz. Yaşar Kemal Mahallesi'ndeki hemşehrilerimiz de kısa süre içerisinde doğalgaz kullanımına başlayacaklar" dedi. Kaya, Karabağlar ilçesindeki son programında, partisinin Vatan Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1458 nolu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

 
Tarım ve suyun geleceği Ödemiş’te konuşulacak
 
İhtiyaç sahibi ailelere 356 milyon lira destek!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yav he he 20 Kasım 2022 Pazar 06:08

Daha bi tuvalet yaptıramıyonuz! Bir sürü bıdı bıdı...

Yorumu oyla      2      3  
bildiğin rant projesi 19 Kasım 2022 Cumartesi 19:00

cezaevi yerine 42 bin metrekare alana konut+ticaret alanının yapılması vatandaşın yararına mıdır? CHP'li belediye bizi engelliyor da moda oldu. otogar metro 8 yıldır yapılmayı bekliyor; engel olan mı var? temeli atılalı 10 yıl olan hızlı trenin bitmesine belediye mi engel oluyor? Dünyanın 10 büyük limanından biri olacak denilen Çandarlı Limanı'nın temeli atılalı uzun yıllar oldu; 700 milyon gibi bir para harcandı ama şu ana kadar hiçbir şey yapılmadı. Bitmesine belediye mi engelliyor?

Yorumu oyla      3      3  
Ha gayret 19 Kasım 2022 Cumartesi 18:59

Biraz daha gayret, yakında Genel Başkan Yardımcısı olursun belki....

Yorumu oyla      3      3  
19 Kasım 2022 Cumartesi 17:36

Üniversitenin girişi bile hemen vizyonlarını ortaya koyuyor. Uydurma, yapay yeşillik üzerine yaz üniversite, 3-5 de liseden bozma bina yap, al sana üniversite.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır zamlara dikkat çekti: Vatandaşlar fahiş artışların altında eziliyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ...
CHP'li Sındır'dan Çeşme Projesi çıkışı ve '2005-2008' hatırlatması: Danıştay veto etmişti!
2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Kanununda Plan ve Bütçe Komisyonunda ...
Bakan Soylu'dan terör örgütü çıkışı: Belediyelerle ilgili...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün devlet bilgileriyle ve belgeleriyle ...
 
Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: İspat etmeyen şerefsizdir!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, ...
CHP'li Bakan ile Soylu kapıştı!
TBMM’de devam eden bütçede görüşmeleri sırasında CHP İzmir Milletvekili ...
'Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin ...
 
AK Partili Dağ muhalefete yüklendi: Siyasi rekabet yapalım
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefet partilerine çağrıda ...
Soyer'i kastetmişti... Akşener'in 'torpil' açıklamasına CHP'den yanıt!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün İzmir'de katıldığı programda ...
CHP’li Sındır'dan fikir ve ifade özgürlüğü çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva