HABERLER>POLİTİKA
26 Haziran 2022 Pazar - 13:43

AK Partili Kaya saha çalışmalarında Soyer'e yüklendi: Servisçilerin cebinden elini çek!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki programlarını Konak'ta gerçekleştirdiği programlarla sürdürdü. Odaları ziyaret eden, bölge muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren, esnaf ziyaretleri yapan Kaya, "Vatandaşlarımıza bir dokunduk, bin ah işittik. Her gittiğimiz yerde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yana şikayette bulunan hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. İzmir'in sokakları, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in yetersizliğini, beceriksizliğini ve yönetemediğini haykırıyor. CHP'liler sokağa çıkarsa bununla karşılaşacaklar" dedi.

AK Partili Kaya saha çalışmalarında Soyer e yüklendi: Servisçilerin cebinden elini çek!

Esnaf camiasının temsilcileriyle buluşmaya, İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnafı Odası'nı ziyaret ederek başlayan Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Mert ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ziyarette konuşan İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnafı Odası Başkanı Erdem Mert, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin servis ihalesine çıkmasının esnafı zor durumda bıraktığını dile getirdi. Pandemi döneminde 2 bin 500'den fazla servis aracının kontak çeviremediğini hatırlatan Mert, pandemiden sonra esnafa ikinci darbeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin vurduğunu söyledi. Mert, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den randevu alamadıklarını da dile getirdi.



'CHP'Lİ SOYER BELEDİYEYİ BATIRDI, ESNAFIN EKMEĞİNE GÖZ DİKTİ'
CHP'li Soyer'in belediyeyi batırdığını, bütçede kara delik oluşturduğunu ve bütçenin açıklarını kapatmak için esnafın ekmeğine göz diktiğini belirten Kaya, "Soyer, Seferihisar'dan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni de batırdı. Bütçenin açıklarını kapatmak için esnafın ekmeğine göz dikmiş. Servisçinin cebinden elini çeksin, böyle bir şey olamaz. Ayrıca, kentinde 7 bini aşkın üyesi bulunan bir odanın yöneticilerine randevu vermeyen kişi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamının gerektirdiği sorumluluğun ve kapsayıcılığın farkında değil demektir" dedi.

'25 YILDIR HAVANDA SU DÖVDÜLER, AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYORLAR'
Kaya'nın programındaki sonraki durağı İzmir Lokanta ve Gazinocular Esnaf Odası oldu. AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte odayı ziyaret eden Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kılıç'tan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İzmir'in gastronomi turizmi potansiyeli açısından son derece zengin değerlere sahip olduğunu hatırlatan Kaya, yerel yönetimin bu zenginliğin değerini bilemediğini söyledi. İzmir Lokanta ve Gazinocular Esnaf Odası'nın projelerine destek vereceklerini belirten Kaya, "İzmir mutfağının uzun tarihi geçmişi olan bir mutfak olduğunu biliyoruz. İzmir'imizin ve yöremizin yemekleri çeşit açısından son derece zengin olup, Ege, Akdeniz ve Anadolu mutfaklarının özgün bir bileşimidir. 25 yıldır kenti yöneten zihniyet, kendine özgü yapısı ile gastronomi turizminde özel bir yere sahip olabilecek bu mutfağı tanıtamadı. Gaziantep'in, Adana'nın yaptığını İzmir yapamadı. CHP'li Soyer'in İzmir'in gastronomi turizminden payını artırma adına yaptığı somut hiçbir şey yok. 25 yıldır hep havanda su dövdüler, yine aynısını yapıyorlar. İzmir'in mutfağıyla ilgili bir şey yapılacaksa İzmir'in esnafı bunun içinde olmalı. Biz bu anlamda her zaman İzmir'in esnafıyla, lokantacısıyla, aşçısıyla birlikte çalışmanın taraftarıyız. Kendilerinin yanındayız, projelerinin destekçisiyiz" şeklinde konuştu.

'MUHTARLARLA BULUŞTU, ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI'
Çalışmalarına Konak'ta bulunan bazı mahallelerin muhtarlarıyla buluşarak devam eden Kaya, mahallelerin sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Çankaya'da bulunan Bit Pazarı'nda esnaf ziyaretleri de yapan Kaya, son olarak partisinin Altınordu ve 1. Kadriye Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılarak programını sonlandırdı.

 
Karşıyaka'da VIP kombineler satışta
 
Bergama Festivali'ne 'Hamlet' damga vurdu
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SOKAK 27 Haziran 2022 Pazartesi 08:41

Sayın KAYA'nın bu söylediklerine denk gelen o kadar çok deyim var ki... bunlardan sadece bilinen birini yazsam ortalık buz keser... Neyse anlayan anladı. Siyaset böyle bir şeymiş demek...

Yorumu oyla      5      3  
Oğulcan 27 Haziran 2022 Pazartesi 08:18

Kafalar muhteşem galiba. Yanınızda vekil beye soramadınız mı benzine niye bu kadar zam geliyor diye??? O yemeyince salla Tunç başkana gitsin değil mi? Mükemmelsiniz gerçekten. Aynen bu kafayla devam siz ve aşağıda yorum yazan Bekir rumuzlu trol

Yorumu oyla      5      3  
levent 26 Haziran 2022 Pazar 23:51

sayın vekil esas siz vatandaşın cebinden elinizi çekin.Okumanız yazmanız var biliyorum.Ege de sonsöz de takip ediyorsunuz etmiyorsanız belki danışmanız takip ediyordur.Sayın Karabel bu hafta içinde köşesinde 30 yıl önce vefat eden eşinden sadece maaşı olan yaşlı bir bayana gelen 1955 model araç için 25.000 TL ÖDE dedi... siz ne yaptınız bu haberi duyunca sağları bıraktınız eski defderleri açıp vergi almaya çalışıyorsunuz.Sizin yönetim anlayışınız bu mu ? Bu mu izmir veya türkiye milletvekilliği vatandaş için hiç bir şey yapmıyorsunuz sadece vur abalıya ....

Yorumu oyla      5      3  
Sabriİzmir 26 Haziran 2022 Pazar 20:55

Sevgili oda başkanları; servisçiler mazotun neden 1 yılda 3 katına çıktığını, lokantacılar gıda fiyatlarının 1 yılda nasıl % 150 arttığını Akp li yetkililere soramamışlar mı ) Her şeyin suçlusu, günah keçisi Tunç Soyer mi olmuş ??

Yorumu oyla      6      3  
bekir 26 Haziran 2022 Pazar 20:25

doğru söylüyor tunç soyer derhal istifa etmelidir yerine baska bir başkanla 1,5 senede birşeyler yapılmalıdır yoksa izmir gider

Yorumu oyla      2      9  
Bu bir şaka mı? 26 Haziran 2022 Pazar 16:40

Bu adam şaka gibi yahu! Mazot olmuş 30 lira Soyer diyor.

Yorumu oyla      5      3  
Bülent Işık 26 Haziran 2022 Pazar 14:52

Hala Büyükşehir'i batırdı diyorlar kredi derecelendirme kuruluşunun Izmir BB ye verdiği kredi notu AAA Hazinenin kredi notu BB- CDS 800 'ün üzerinde. Servisci esnafı niye mazot 30 lira dolar ve brent petrolün varil fiyatı düştüğü halde dememiş mi? Toplu taşıma hizmeti yapanlara mazotu vergisiz verin dememiş mi?

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan'dan bakanlığa 'palmiye ağaçları' sitemi: Bize değil Hamza Dağ'a yanıt!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın kesilen palmiye ağaçları önergesine, ...
Bakan Soylu: Aralıksız düşüyor
Uyuşturucu ile mücadelede ara verilmeden yapılan mücadeleye işaret eden ...
Erdoğan İsveç Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson ...
 
CHP’li Sertel’den ‘İzmir’den açıklama’ çıkışı: Erdoğan’ın aday olduğuna inanmıyorum
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur ...
Kemal ANADOL yazdı... Üye mi? Delege mi?
Kemal ANADOL yazdı... Üye mi? Delege mi?
İnce: Bize operasyon çekmek istiyorlar
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Çankırı'da yaptığı açıklamada ...
 
İzmir’de ‘tükürdüğünü yalama’ tartışması! Atmaca: Mevki için hakaret etmek ön şart!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ...
AK Partili Şahin’den CHP’li Sandal’a mesaj var
AK Parti İzmir Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Sefa Şahin; CHP’li Bayraklı ...
'Pınar Gültekin kararı adalet duygusunu zedeledi'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, tartışılan Pınar Gültekin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva