HABERLER>POLİTİKA
7 Ocak 2013 Pazartesi - 13:58

AK Parti İzmir’den ikinci İstanbul seferi!

AK Parti, yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar için başlattığı İstanbul turunu tekrarlıyor. İkinci ziyareti Seferihisar İlçesi yapıyor.

AK Parti İzmir’den ikinci İstanbul seferi!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait başkanlığında İstanbul’a giderek Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan yaptığı Marmaray’ı inceleyen İzmirli 40 kişilik heyetin ardından ikinci sefer için hazırlıklar başlatıldı.
 
Yerel seçimler öncesinde İzmir’i almak için çalışmalarına hız veren AK Parti, ortaya çıkan ‘algı’ problemini ortadan kaldırmak için İstanbul’a gezi düzenleme kararı almıştı. Kordon İşadamları Derneği’nin son dakika kararı ile geziden çekilmesiyle krize neden olan ziyaret AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve Balkan-Anadolu Derneği’nin koordinasyonunda gerçekleştirilmişti. İstanbul’a giderek iki gün boyunca projeleri yerinde gören işadamları ve basın mensuplarının ziyareti uzun süre konuşulmuştu. AK Parti, Rıfat Sait’in desteği ile ikinci seferi düzenleme kararı aldı. Seferihisar’da partililerden gelen talep değerlendirilirken 100 kişilik heyet ile İstanbul çıkarması gerçekleştirilecek. Hafta sonunu İstanbul’da geçirecek olan Seferihisar esnafı, işadamları ve partililer AK Parti belediyeciliğini yerinde inceleyecek.
 
Cuma günü otobüslerle yola çıkacak ekip Cumartesi günü sabah mesaisine Beşiktaş Yıldız Korusu’ndaki Çadır Köşkü’nda kahvaltı ile başlayacak. Ardından insansız olarak yol alabilen son teknoloji Kadıköy-Kartal Metrosu incelenecek. Öğle yemeğini Sarıyer Emirgan’daki Beyaz Köşk’te yiyecek olan heyet sonrasında Eyüp Piyerloti Teleferiği İnceleme Gezisi’ne katılacak. İstiklal Caddesi ve Beyoğlu sokaklarını dolaştıktan sonra akşam yemeğinde yeniden belediye yetkilileri ile buluşarak bilgi alışverişinde bulunacak.
 
TOPBAŞ DA EŞLİK EDECEK
Pazar mesaisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım ve bilgilendirme merkezinde yapılan çalışmaları dinleyerek başlayacak olan İzmir ekibine Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da eşlik etmesi bekleniyor. Burada Başkan Topbaş ve belediye yönetimine çalışmalar hakkında sorular soracak olan heyet yapılan işler hakkında bilgi sahibi olacak. Kahvaltının ardından Yerebatan Sarnıcı’nı gezdikten sonra Miniatürk’te yemekte bir araya gelecek. Sonra da Panaroma 1453 Tarih Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra akşam yemeğinde ziyaretin değerlendirmesini yapacak


 
AMAÇ YERİNDE GÖRMEK
İlçede yaşayan esnaf ve partililere belediyecilik hizmetlerini göstermek istediklerini ifade eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ümit Cingöz, hizmetlerin yerinde görülmesi için düzenledikleri geziye 100 kişinin isim yazdırdığını söyledi. Sayının artabileceğini ifade eden Başkan Cingöz, “Otobüs sayımızı arttırabiliriz. Gelmek isteyenler başvuru yapmaya devam ediyor. AK Partili belediyelerin çalışmasını yerinde görmek istedik. Daha önce Ankara’ya ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu ziyaretler parti teşkilatlarımız açısından da motive edici oluyor” dedi. Cingöz, İstanbul turuna çok sayıda partili olmayan kişinin de katılacağını dile getirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AKEPELİ YORUMCU 7 Ocak 2013 Pazartesi 22:28

Benide al ...benide alllllll....Diskoya götür....Benide Üçkuyulardan alırsanız belki gelirim....

Yorumu oyla      12      5  
Bilal-İzmirli 7 Ocak 2013 Pazartesi 16:16

Cingöz, İstanbul turuna çok sayıda partili olmayan kişinin de katılacağını dile getirdi.....bende gelmek isterim ama Seferihisara köyümden gidecek paramda yok geçerken BORNOVA KAVŞAĞINDAN ALIRSANIZ GELİRİM.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki Bakanın ‘adaylık ikramına’ CHP bakışı: Nasıl olsa…
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ...
İzmir'deki 'Cevahir krizi' Meclis'e taşınıyor
İstanbullu işadamı İbrahim Cevahir ve ortaklarının ‘hak sahibi’ olarak ...
İzmir’de dev Balkan zirvesi: Davutoğlu 'dert' dinledi
AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in girişimleriyle gerçekleşen toplantıda ...
 
Polisi böyle azarladı: Tanıyın artık, ben milletvekiliyim
Ahıska Türk Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Başbakan Yardımcısı ...
Dokunulmazlıklar İmralı sürecine takıldı
Başta dağdaki teröristlerle kucaklaşan milletvekilleri olmak, üzere bazı ...
Bakan Davutoğlu net konuştu: EXPO'yu İzmir'e getireceğiz
İzmir’de 5. Büyükelçiler Konferansı için bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet ...
 
Seçim ateşini yaktılar birbirlerini aday gösterdiler!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısında konuşan ...
Kırca: Cehenneme kadar yolunuz var
“Vatan haini” dediği sanatçıların kendisini mahkemeye verdiğini hatırlatan ...
'Esad halkının taleplerini anlamış gözükmüyor'
İzmir'deki 5'inci Büyükelçiler Konferası'nda sabah oturumları sonrası ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva