HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2024 Cumartesi - 09:16

AK Parti'den Gündoğdu'ya Erdoğan daveti!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 'İzmir Mitingi'ne tüm İzmirlileri davet etti. Pazar günü, Saat 12.30’da Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilerin ve İzmir’e hizmet sevdasıyla yanıp tutuşanların buluşma günü olacağını söyleyen Başkan Saygılı; “Gerçek İzmir sevgisi ve İzmir için taş üstüne taş koymak için sabırsızlananların heyecanı, inanıyorum ki yarın tek yumruk, tek yürek olacak. Hemşerilerimizi; bu şehre varlığıyla güç veren, İzmir’i İzmir yapan herkesi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

AK Parti den Gündoğdu ya Erdoğan daveti!

İzmirlilere yaptığı miting davetinde, “Hizmet zamanı geldi!” sözleriyle, bu hedefe doğru kenetlenmenin de zamanı geldiğini vurgulayan İl Başkanı Bilal Saygılı şunları söyledi; “Sayın Cumhurbaşkanımız bu meydanda defalarca İzmirlilere seslendi. Yeri geldi büyük açılışlar gerçekleştirdi, yeri geldi bir haneye, aileye konuk oldu iftar açtı, çay içti. Yeri geldi; bu şehrin sahil kenarında, yeşilinde dinlendi. Güzel İzmir’imizin daima yanında oldu. Artık İzmir’in gerçek belediyecilikle kavuşma zamanı geldi. İstiyoruz ki; bunu hep birlikte haykıralım.”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Ortak paydamız İzmir! Ortak hedefimiz: İzmir’in artık hak ettiği, özlediği hizmeti alması. Bu özlemi duyan herkesi o meydana bekliyoruz. Yolundan kaldırımından dert yananı; yağmurdan çamurdan, baskınlardan usananı; yıllardır şu imar değişikliği olsa, dönüşüm olsa diye bekleyeni; çöpten, kokudan bıkanı; ‘Yeşilimiz yeşil, mavimiz mavi olsun artık’, ‘Gözle görünür hizmet, gerçek bir belediyecilik istiyoruz’ diyen herkesi bekliyoruz. İzmir’in artık yerinde ve verimli, şeffaf ve adil yatırımlara kavuşmasını isteyenleri bekliyoruz. Tüm bunları, yaparsa Cumhur İttifakı yapar, AK Parti belediyeciliği çözer, diyenleri bekliyoruz. 10 Mart Pazar günü, yani yarın öyle bir büyük bir buluşma gerçekleştirelim ki; kararlılığımız 31 Mart’a yansısın.  1 Nisan’da,

 
Karabağlar'ın temizlik filosu büyüyor!
 
Ayhan Bora Kaplan'a ikinci kez tutuklama kararı!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gobegini kaşiyan adam 9 Mart 2024 Cumartesi 21:11

Belediye akp de olsaydi chp mitinge gelseydi tum toplu ulasim durdurulurdu.Yarin gundogdudaki cevre katliamina yollardaki çoplere iyi bakın. İnatla her yana çopler saçılir.

Yorumu oyla      0      0  
Chp nin güncel fraporu 9 Mart 2024 Cumartesi 14:27

İzmir e bayrak tayin etmeye çalışan züppe niyetini açık ettiği için açığa alındı. Niyetini içinde gizleyip sinsi çalıanlar başarılı pkk itlerine net tavır koyanlar ise açığa alınıyor.

Yorumu oyla      1      2  
Burak 9 Mart 2024 Cumartesi 13:36

Devlet yönetmek beled.lik yapamayanların işi değildir. Amerika nın 30 yıllık öngörüsünde Türkiye çoktan beölünmüş olmalıydı. Bölemediler çünkü muhafazakr milliyetçi sağduyu sahibi insanlar durumun farkında. Modernlik adı altında laiklik adı altın her türlü sapkınlığı ve baskıyı red ediyoruz. İnsanları insan olarak severiz ama terörist alçakları değil. En sıradan insani değerlerin bile yozlaşmış chp ve şürekası tarafından içinin boşaltılmasına asla izin vermeyeceğiz.Anladınız mı Ekrem ve yanaşmaları?

Yorumu oyla      3      6  
Selo 9 Mart 2024 Cumartesi 11:03

Tum memur isci kamu kurumlarindaki personele mesaj atilir orda yoklama istenir tum cevre il ilcelerden otobusler kaldirilir yol yemek masraflari odenir her yer miting icin kapanir gecen geldiginde aydin otobani kapatildi reisimiz o kadar halkin icinde yani zaten miting alanini soylemeye gerek yok copten kirlilikten gecilmez dikili agaclari bile kokunden soktuler. İste 1-2 saat hamaset yapip gidecek sonucta ulkenin cebinden trilyonlar ucup gidecek. Ama desen emekli ac memur maasi odeyemem derler.

Yorumu oyla      10      3  
hayal aleminde yüzmek 9 Mart 2024 Cumartesi 10:35

Tamam kardeş, en iyi belediyecilik siz yapıyorsunuz. Türkiye'de şehirler karman çorman, alt-üst yapı, mimari kimlik hiçbir şey yok ama siz kendinizi dev aynasında görüyorsunuz. Gerçek belediyeciliği siz yapıyor iseniz İstanbul neden böyle? Neden depremde onlarca bina yıkıldı?

Yorumu oyla      7      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Konak adayı Mutlu kadınlarla alana indi: Belediyeyi yönetirim bulaşığa karışmam!
CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ...
Bayır’dan seçim tahmini: CHP yüzde 12 farkla kazanır!
31 Mart seçimlerinde İzmir’de CHP’nin oy kaybı olacağını kabul eden Tacettin ...
Özel'den 'Soyer İzmir'de destek veriyor mu?' sorusuna yanıt: Vermemesi kendi açısından tahribat yaratır!
CHP Lideri Özel, yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
31 Mart açıklaması: Benim son seçimim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle ...
Başkan Saygılı'dan Gündoğdu çağrısı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek AK Parti’nin ...
Karabağlar adayı Tunç projelerini duyurdu: Cumhur belediyeciliğini göstereceğiz!
Proje lansman toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye ...
 
CHP'nin adayı Balkan: Urla'yı demokratik yönetime kavuşturacağız!
Seçim ofisinin açılışında konuşan CHP'nin Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk ...
Dağ'dan CHP'ye fair-play ziyareti
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim ...
CHP'li Köksal: Afyon ittifakında DEM yoktur!
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Belediye başkanı ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva