HABERLER>EGE
29 Kasım 2022 Salı - 19:32

13 yıllık sır cinayetten 'yasak aşk' çıktı!

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 13 yıl önce kaybolan Bayram Tosun'u (40), öldürüp, gömdüğü belirlenen Veysel Turhan (52), eşi Kezban Turhan (48) ve kayınbiraderi Kemal Biçe (35), polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

13 yıllık sır cinayetten  yasak aşk  çıktı!

Çameli ilçesinde yaşayan evli, 1 çocuk babası Bayram Tosun'un 2009'da kaybolmasıyla ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri araştırma başlattı. İnşaat ustası Tosun'un çalışmak için 31 Aralık 2009'da Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan arkadaşı Veysel Turhan'ın yanına gittiğini tespit eden ekipler, Turhan eşi Kezban Turhan ve kayınbiraderi Kemal Biçe'nin ifadelerini aldı. Turhan çifti ve Kemal Biçe, ifadelerinde Tosun'un yanlarına geldiğini ancak yılbaşı gecesi ayrıldığını söyledi.

Tosun'un öldürülmüş olması ihtimalinden şüphelenen ekipler, 3 kişiye yönelik teknik ve fiziki takip başlattı. Denizli'de yaşamaya başlayan Turhan çiftinin olay sırasında kaldıkları Muğla'daki evde 4 ay önce arama yapıldı. Duvarda kan izlerine rastlayan polis ekipleri örnekler aldı. Ancak aradan geçen sürede kanın bozulması nedeniyle DNA eşleştirilmesi yapılamadı. Konuyu takip eden ekipler, Kezban-Veysel Turhan'ı dün İstanbul'da katıldıkları televizyon programında, kayınbiraderi Kemal Biçe'yi ise Denizli'de tekrar gözaltına aldı.



EŞİNİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ
Önce çelişkili ifadeler veren Kezban Turhan, daha sonra gerçeği anlattı. İfadesinde Bayram Tosun'u Muğla'ya çağırdıklarını söyleyen Kezban Turhan, kendisiyle birlikte olduğu gerekçesiyle eşi Veysel Turhan tarafından tabancayla öldürüldüğünü, cesedi ise dere yatağına gömdüklerini itiraf etti. Veysel Turhan, cinayet suçlamasını kabul etmezken, bugün cinayet bürosu ekipleri, Tosun'un öldürüldükten sonra gömüldüğü Muğla'nın Menteşe ilçesi Kozağaç Mahallesi'ne gitti. Gözaltına alınan Kezban Turhan ile kardeşi Kemal Biçe, gömdükleri yeri polise gösterdi. Polis ve jandarma ekipleri, 2 kardeşin gösterdiği ormanda kazı çalışmaları yaparak Tosun'un cesedini aradı. Aramalardan sonuç alınamazken, bölgede yaşayan bir kişinin 2018-2019 yılında Bayram Tosun'un gömüldüğü öne sürülen noktada insan kafatası, kemikler ve ayakkabı bulduğu ve kemiklerin kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı. 3 yıl önce kimsesizler mezarlığına gömülen kemikler üzerinde DNA testi yapılacak ve Bayram Tosun'a ait olup olmadığının belirlenecek.




'EŞİMİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM'
Tosun öldürülmesiyle ilgili gözaltı süreleri dolan şüpheliler Kezban Turhan, eşi Veysel Turhan ve kardeşi Kemal Biçe Denizli Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Cinayeti kabul etmeyen Veysel Turhan, adliyeye götürülürken, "Sizin sorularınıza verecek cevabım yok. Gerekli mercilere verdim cevabımı. Eşimi ölene kadar seveceğim. Evlendiğim için de hiç pişman değilim" dedi.

3'Ü DE TUTUKLANDI
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 13 yıl önce kaybolan Bayram Tosun'u (40) öldürüp, gömdükleri suçlamasıyla gözaltına alınıp, bugün adliyeye sevk edilen Veysel Turhan, eşi Kezban Turhan ve kayınbiraderi Kemal Biçe, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı. Kezban Turhan ve kardeşi Kemal Biçe, cinayet suçlamasını kabul ederken, daha önce Bayram Tosun'u öldürdüğünü kabul etmeyen Veysel Turhan da suçunu kabul etti. Veysel Turhan savcılıkta verdiği ifadesinde, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği Bayram Tosun'un kendisine zarar vermesinden korktuğu gerekçesiyle telefonla Denizli'den Muğla'ya inşaat işi bahanesiyle çağırdığını, ardından da inşaatta tabancayla öldürdükten sonra dere yatağına gömdüklerini söylediği öğrenildi. (DHA)

 
Koronavirüste son durum ne?
 
Hollanda ve Senegal son 16 turunda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mucize kurtuluş... Tonlarca toprağın altından sağ çıktı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hafriyat çalışması sırasında toprak altında ...
Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kızıyla birlikte yolun karşısına geçmek isteyen ...
Uyarılara aldırış etmedi... Öğretmenin korkunç sonu!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bariyerler kapalı olmasına rağmen hemzemin ...
 
Yangın evi harabeye çevirdi!
Yatağan ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Kan donduran olay... İnşaat kazısından kafatası çıktı!
Aydın'da, inşaat kazısında insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ...
Yalnız yaşayan kişi evinde ölü bulundu
Kütahya'da evinde ölü bulunan kişinin, sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle ...
 
Devletten destek aldı... Koyun çiftliği kurdu!
Afyonkarahisar'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ...
Uyuşturucu satıcılarına baskın: 26 zanlı yakalandı
Aydın'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 26 şüpheli gözaltına alındı.
Dar gelirli ailelerin çocukları duayenlerle sahne alıyor
 İzmir'de dar gelirli ailelerin çocuklarını müzikle buluşturarak suçtan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva