HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Nisan 2024 Pazar - 18:58

'Sözümüzün arkasındayız' dedi, ekledi: Manisa'da 2 ton su 1 TL oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 hizmet döneminin ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Zeyrek, seçim vaatleri arasında yer alan ilk 2 ton suyun 1 TL olması ve kartlı sayaç düzenlemesiyle ilgili olarak Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Genel Kurulu'nu 18 Nisan'da olağanüstü toplantıya çağıracaklarını belirtip, "Sözümüzün arkasındayız" dedi.

 Sözümüzün arkasındayız  dedi, ekledi: Manisa da 2 ton su 1 TL oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin yeni dönem ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açılan mecliste, açıklamalarda bulunan Başkan Zeyrek, "Ülkemiz demokrasisinin en güzel örneklerinden birini geride bıraktık. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından çoğunluğunu ilk kez seçilen belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin oluşturduğu ilk meclis toplantımızı gerçekleştiriyor olmanın heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 2024-2029 hizmet dönemimizde güzel Manisa'mıza hepimiz el birliğiyle ve gönül birliğiyle hizmet edeceğiz. Seçimler yapıldı ve bitti. Her zaman vurguladığım gibi, bu seçimin kaybedeni yoktur; bu seçimin kazananı 1,5 milyon Manisalıdır. Tarihiyle kültürüyle ve bulunduğu konumuyla ülkemizin göz bebeği olan Manisa'mız için çalışacağız" dedi.

Ferdi Zeyrek Sozumuzun Arkasindayiz 39851 (2)

POLİS HAFTASI'NI VE 23 NİSAN'I KUTLADI

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına da değinen Başkan Zeyrek, “Sözlerime bugün Antalya'da yaşanan elim teleferik kazası ile devam etmek istiyorum. Konyaaltı'nda meydana gelen teleferik kazasında vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İçinde bulunduğumuz hafta Polis Haftası. Cennet vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, vatandaşlarımızın huzuru için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı'mızın 179. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum. Şehit polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize güzel bir ömür diliyorum" dedi.

Sözlerine önemli günleri kutlayarak devam eden Başkan Zeyrek, "10 gün sonra Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayacağız. Şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Bu yıl 23-28 Nisan haftasında da, ülkemizin köklü festivalleri arasında yer alan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivalimizi kutlayacağız. 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan saçım törenimize Genel Başkanımız Özgür Özel de teşrif edecek. Karnaval havasında kutlayacağımız festivalimize hem sizleri hem de tüm Manisalıları şimdiden davet ediyorum" diye konuştu.

19 Nisan'da Atatürk Kent Parkı'nda halka açık bir tanıtım toplantısı yapacaklarını da ifade eden Başkan Zeyrek, “Ünlü şarkıcı Fatma Turgut'un sahne alacağı ve birbirinden güzel etkinliklerin yer alacağı toplantımıza da hem sizleri hem de tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

F E R D I Z E Y R E K S O Z U M U Z U N A R K A S I N D A Y I Z 39851

'SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ'
Konuşmasının son bölümünde Başkan Zeyrek, seçim vaatleri arasında yer alan ilk 2 ton suyu 1 TL'ye verme ve kartlı sayaç düzenlemesine de değindi. Başkan Zeyrek, "MASKİ Genel Kurulu'nu 18 Nisan Perşembe günü, saat 18.00'de olağanüstü toplantıya çağıracağımızı buradan belirtmek istiyorum. Sözümüzün arkasındayız ve hemşerilerimizin beklentilerine gerekli karşılığı vereceğiz. Bundan kimsenin şüphe duymamasını istiyorum. Manisalıların mutluluğu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. 5 yıllık hizmet dönemimiz boyunca hayata geçireceğimiz projelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.(DHA)

 
Manisa-İzmir yolunda kaza: 3 yaralı!
 
Tugay'dan Bergama mesaisinde mesaj: Sorunları ve çözümleri biliyorum
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Altinel 16 Nisan 2024 Salı 06:44

Eminim bu daha başlangıç

Yorumu oyla      0      0  
Reyhan 16 Nisan 2024 Salı 00:21

Su isrf edilmemeli kart sisteminde daha dikkatli kullanıyorlar suyu. Ve bayram günü bile sular kesikti bunu çözmelisiniz.alaşehirde sürekli sular kesiliyor

Yorumu oyla      0      0  
Hüseyin 15 Nisan 2024 Pazartesi 20:54

Ulan kim yalandan ölmüş

Yorumu oyla      0      0  
Çekirdekten manisalı 15 Nisan 2024 Pazartesi 20:32

Sayın başkan .Necatibey ilkokulundan istasyona kadar uzanan dere boyunun üstünün park haline getirilip.banklar.ve havuzlar.yapılıp.oranın daha güzel bir hale getirilmesini.istiyoruz.saygılarımla.

Yorumu oyla      0      0  
Cihan Sevgi 15 Nisan 2024 Pazartesi 20:11

2 ton suyun 1 TL olması ve İsteyen abonenin Kartlı sayaçtan vazgeçmesi güzel ama yetmez.. Suyun ton ücretinde de indirim Bekliyoruz. Sizde biliyorsunuz En pahalı su Manisa''da..

Yorumu oyla      0      0  
İsa koc 15 Nisan 2024 Pazartesi 19:48

İnşallah

Yorumu oyla      0      0  
Necdet kurttekin 15 Nisan 2024 Pazartesi 19:37

Tebrikler başkanım Her yönüyle arkandayız

Yorumu oyla      0      0  
Tuncay 15 Nisan 2024 Pazartesi 19:25

36.22 kuruş olan su neden 58.88 kr. oldu önce zam sonra indirimmi

Yorumu oyla      0      0  
Abidin Korkmaz 15 Nisan 2024 Pazartesi 18:53

Suyumuzu ucuzladığınıda göreceğiz sayın başkanım ama Manisa mızın büyük üzüm bağcıklarını bu aralar gelirini temin ettigi asma yaprağı ile ilgili çiftçi üretimine iliskinfiuatlarda, aşağı çekme oyunlarına ilişkin hal mudirluklerince veya zabifaca beli fiyatimaltina, inmeme şeklinde bir çalışma, yapılabilirmi ki çok insanın yaşamını etkileyen birhusus tuccaragiz birliği yaparak belli fiyatustune çıkmıyor dusurdukcede düşürüyorlar fiyatları. Saygılar basarilar

Yorumu oyla      0      0  
Izmır'li 15 Nisan 2024 Pazartesi 09:06

Verilen vaatler yerine getirmek gerekir izmir büyük şehir belediyesi başkanı da söz verdi suyu indirimli yapacağım dedi bindirim olmasında...

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görevden almalarda 'Ceyda Bölünmez Çankırı ziyareti' iddiası... Başkan Mutlu'dan net yanıt!
Konak’ın çiçeği burnunda belediye başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilk belediye ...
'Sandık patlatan köy'e Tugay'dan teşekkür ziyareti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dikili'nin Deliktaş ...
Büyükşehir İtfaiye ekiplerinden yürekleri ısıtan kurtarma!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir'deki ...
 
Başkan Mutlu sahaya indi... Sokağın nabzını tuttu!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan Bayramı’nın hemen ...
Başkan Önal’dan hafta sonu mesaisi
Ramazan Bayramını ilçe sakinleriyle sahada karşılayan Bayraklı Belediye ...
İzmir'den Antalya'ya yardım eli
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antalya ...
 
Karşıyaka’da MSM atölyeleri tam gaz devam!
Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete ...
Gaziemir'de ilk meclis... Görev dağılımı belli oldu!
Meclis başkanvekilleri, encümen ve ihtisas komisyonları üyelerinin seçildiği ...
Komisyon seçimleri, faaliyet raporu ve tartışmalar… Buca’da ilk meclis tamam!
Yerel seçim sonuçları sonrası Buca Belediye Meclisi, Belediye Başkanı ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva