HABERLER>POLİTİKA
1 Mart 2019 Cuma - 14:06

'Fiyatlar böyle giderse farklı adımlar atacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fiyatlar bir anda tanzim satışlarla yüzde 50 düştü. Biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız. Fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama böyle devam ederse biz daha da farklı adımlar atacağız' dedi.

 Fiyatlar böyle giderse farklı adımlar atacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan'da düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Ülkemizin çukur terörü ile esir alınmak istendiği zorlu günlerde sizler 'İstikrar, teröre hayır' dediniz. 24 Haziran'da siz 'Güçlü demokrasi, güçlü iktidar' dediniz.

''ARDAHAN, MİLLİ UYANIŞIN SEMBOL ŞEHRİDİR''
Ardahan, milli uyanışın sembol şehridir. Bu sene 100. yılını kutladığımız Ardahan kongreleri daha sonra yapılacak olan Erzurum ve Sivas kongrelerine öncülük etmiştir. Ardahan hür yaşamanın değerini iyi bilir. Son bir asırda yaşadıklarımız bize şu gerçeği defalarca göstermiştir; birlik olmadan dirlik olmaz barış olmadan huzur olmaz beraberlik olmadan zafer olmaz dayanışma olmadak refah kalkınma olmaz. Ekonomik kalkınmanın da sosyal kalkınmanın da anahtarı birlik siyasetidir. Türkiye'nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların, sürekli farklılıklarımızı kaşıması asla tesadüf değildir.

''BU KUYRUKLAR VARLIK KUYRUĞU''
Şimdi çıkmış Bay Kemal konuşuyor kuyruklar diyor. Bu kuyruklar senin SSK Genel Müdürü olduğun zaman hastane kapılarında kıvranan insanların kuyrukları değil. Bu kuyruklar varlık kuyruğu. Benim vatandaşlarım simsarların elinden alındı. Fiyatlar tanzim satışlarla yüzde 50 düştü, daha da düşüyor. Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız. Domates biber soğan aklınıza ne gelirse patates en ucuz şekilde bunları halkımıza ulaştırıyoruz. Fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz ama böyle devam ederse biz daha da farklı adımlar atacağız. Bu ülkeyi bölemeyecekler.

"İSTİSMAR SİYASETİ YAPMADIK"
Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkı en çok bizim dönemimizde azaldı. Biz istismar siyaseti yapmadık. Türkiye haritasını renklere göre bölmedik. CHP gibi sadece sahil kenarlarına hapsolan bir parti olmadık. Biz batıya ne götürdüysek doğuya da onu götürdük. İstiyoruz ki Ardahan batının imkanlarıyla her zaman içiçe olsun. Sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde 290 katrilyon liralık yatırım yaptık. Doğu Anadolu'daki üniversite sayısını 18'e çıkardık. Son 17 yılda Ardahan'a 6 katrilyon yardım yaptık. Diğer illerimize açtığımız millet bahçelerinden birini de Ardahan'a açıyoruz. 

CHP'YE SOSYAL DEVLET TEPKİSİ
Türkiye sosyal devlet kavramıyla bizimle tanıştı. Beldiye başkanı olduğumda üniversite öğrencilerine burs veriyorduk. CHP Anayasa Mahkemesi'ne götürdü. Anayasa Mahkemesi bunu kaldırdı. Başbakan olduktan sonra Kredi Yurtlar Kurumu çatısına aldık. Milleti makarnacı kömürcü diye aşağılayanlar sosyal devlet bitti diyorlar. Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet ilkesinden bahsediyorlar. 

Biz 65 yaş üzerine otobüsleri bedava yaptık. 65 yaş üzeri neredeyse elden ayaktan kesiliyor. Onlar bedava kullanıyor. Bunlar sırtında küfe yok kuru sıkı atıyorlar. Bay Kemal SGK'yı batırmadı mı? Böyle bir zat şimdi bize sosyal devlet dersi verebilir mi? Bırakın bizi eleştirmeyi sosyal devlet adını ağzını almaya hakkı yok. Düzenli yardım alan kardeşlerimize hanedeki kiiş sayısına göre aylık 150 kWh elektrik tüketim desteği vermeye başlıyoruz. Bu hizmetin de ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz." (NTV)

 
Albayrak, yeni KOBİ destek paketini açıkladı
 
İzmir'deki işkenceye soruşturma!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atma recep 1 Mart 2019 Cuma 17:09

'atma recep, din kardeşiyiz' diye bir deyişimiz var bizim! Yakışmıyor koskoca cumhurbaşkanına bu tür söylemler! Ülkenin bir numarası isen, ki öyle olduğunu iddia ediyorsun ve haklısın da, sen sorumlusun! Varolan durumun tek sorumlusu sensin, bari delikanlı gibi sorumluluğunu üstlen, kaçma, başkasına yıkma!

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 1 Mart 2019 Cuma 14:59

"Bay Kemal" SSK'yı nasıl batırsın? Kar amacı olmayan SSK niye batsın? Şimdiki zararı nedir? En son 21 milyardı. Sorumlusu şimdiki genel müdür mü yoksa hükümet mi? Ülkede her şeye zam gelmiş, ancak tek derdimiz patates-soğan gibi algı yapılıyor. AKP'nin işi algıya kalmış. Benzin, mazot, elektrik ... fiyatları düşmedikçe hiçbir şey ucuzlamaz. Bunlara sürekli zam yapan Bay Kemal mi ?

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de gözler Çalkaya için genel merkezde: 2 bomba isim!
Balçova Belediye Başkanı Çalkaya’nın 31 Mart yerel seçimleri için adaylığının ...
'Kentsel dönüşüm sürecini hızlandıracağız'
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İller Bankası kanalıyla 4 milyar ...
Balçova’da aday adaylarından çağrı: Aramızdan birini seçin!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeniden aday gösterilen ancak Yüksek ...
 
AK Parti Konak adayı Eroğlu: Hizmet merkezlerimizden biri Gültepe olacak
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Gültepe ve mahalleleri, ...
Menemen'de vefa buluşması
Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, eski belediye ...
Başkan Selvitopu: Karabağlar'da ulaşıma önem vereceğiz
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler ...
 
CHP Bayraklı adayı Sandal müjdeledi: Pazaryeri krizi çözülüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı adayı Serdar Sandal, “Pazaryeri meselesini ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den 1 günde 4 seçim ofisi açılışı
Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı ...
Soyer’den şafakta hal mesaisi: Ne yapacaksak sizi dinleyerek yapacağız
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, mesaisine ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva