HABERLER>POLİTİKA
25 Mart 2019 Pazartesi - 13:26

Zeybekci'den iki ilçede mesaj seli: Cekete oy yok!

Gaziemir’de, Sarnıç ve Aktepe Mahallesi’nde, Bayraklı’da da Adalet Mahallesi'nde mitinglere katılan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Türk Bayrakları ve meşalelerle karşılandı. Zeybekci, İzmir'de yerel yöneticilerin “ceketimi koysam seçilir” diyerek sorunlara duyarsız kaldığını, dertlenmediğini belirtti.

Zeybekci den iki ilçede mesaj seli: Cekete oy yok!

Gaziemir’de yaptığı mitinglerde vatandaşlarına seslenen Nihat Zeybekci, 3.5 milyonluk İzmir metropolünün sahildeki ince bir yeşil alana mahkum edildiğini ve kentin büyük bölümünün buraya gidemediğini belirterek, “Milyon metrekarelik İzmir bahçeleri, millet bahçeleriyle İzmir’in yalnız sahili değil, her yeri keyif verecek” dedi.

- ZEYBEKCİ 2024'ÜN MANŞETİNİ VERDİ!

ZEYBEKCİ: E-SPORUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Mitingi izleyen vatandaşlara “Kaç kişi Kordon’a, İnciraltı’na, Karşıyaka’ya sahile gidiyor, oturuyor” diye soran Zeybekci 8-10 kişinin el kaldırdığını görünce, gidemeyenlerin el kaldırmasını istedi. Alandaki çoğunluğun elini kaldırması üzerine Zeybekci, “Benim vatandaşımın ne günahı var. Vergisini veriyor mu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil mi, bu şehre katkıda bulunmuyor mu, bu şehirde yaşamıyor mu” diye duruma tepkisini dile getirdi.

-ZEYBEKCİ: İZMİR GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

İzmir’in her köşesine İzmir bahçeleri, millet bahçeleri kazandıracaklarını ve her birinin milyon metrekare büyüklükte olacağını, buradaki tesislerin işletmeciliğini de belediyenin yapacağı, en ucuz şekilde hizmet vereceğini söyleyen Zeybekci, “İzmir’in yalnız sahili değil, her yeri keyif verecek. Oralarda ailelerinizle birlikte keyif alarak zaman geçirebileceksiniz. Dertlerinizle dertlenen sizin oğlan geldi, mahallenizin çocuğu geldi, sizi düşünen kardeşiniz geldi” dedi.

“CEKETE OY YOK”
Yöneticilerin, “ceketimi koysam seçilir” diyerek sorunlara duyarsız kaldığını, dertlenmediğini söyleyen Zeybekci’nin “O cekete oy verecek misiniz, ceketlerini ellerine verip gönderecek misiniz” sözlerine kalabalık hep bir ağızdan “evet” yanıtını verdi.

İzmir’e hizmetkar belediyecilik anlayışını getireceklerini söyleyen Zeybekci, “3 ayda bunu göstereceğiz, 6 ayda bir tek çukur kaymayacak yollarımızda, 9 ay sonunda dışarıdan gelen bir kardeşimiz acaba yanlış bir yere mi geldim dedirteceğiz, iki yılda trafik problemini çözeceğiz 28 köprülü kavşak yapacağız. Gaziemir girişi şehirlerarası uluslararası şehir içi trafik aynı caddede, 6 şeritli yeni alternatif yollarla o yoldaki baskıyı gidereceğiz. Gaziemir içinde köprülü kavşaklarımız olacak” diye konuştu.

“YÜZME HAVUZU VAR MI”
“Buralarda spor salonu var mı, yüzme havuzu var mı? İzmir’de yok ki burada olsun” diyen Zeybekci, şöyle devam etti: “Çocuklarımızın yürüyerek gidebileceği spor salonları, yüzme havuzları yapacağız. İzmir’de 20 bin kadınımızı istihdam edeceğiz. Benim buradaki hanım kardeşim, tüm masraflarını karşılayacağımız atölyelerde, sigorta, stopajı ödenerek Türk halılarını dokuyacak. Kardeşimin başını sokacak evleri için de çare üreteceğiz, rıza göstereceğiniz, yerinizden yurdunuzdan etmeden kentsel dönüşümü birlikte yapacağız. Denizli’de 18 bin konut yaptım da geldim. Ayrıca 3 yeni yerleşim alanı oluşturacağız, Cumhurbaşkanımız İzmir’e 2800 konut müjdesi verdi, arkası da gelecek.”

BAYRAKLI’DA MESAJ SELİ
Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, gece de Bayraklı Adalet Mahallesi’nde katıldığı mitingde, Türkiye’nin üzerine oynanan oyunları atlatacak güçte olduğunu, döviz kuruyla oynanan operasyonlar üzerinden en muhteşem haliyle çıkacağını söyledi.

Platforma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’la birlikte çıkan Zeybekci, ülkenin önemli zaman dilimlerinden geçtiğini, güçlenen Türkiye’ye karşı Ağustos ayında kur operasyonu düzenlendiğini hatırlatarak, “Baktılar gördüler ki istedikleri olmuyor, baktılar ki İstanbul, Ankara gibi İzmir de gidecek, başladılar yine kıpırdatmaya” dedi. Zeybekci, “Allah’ın izniyle Türkiye büyüktür, güçlüdür, başı dik, anlı açıktır. Bu tarz rüzgarların üzerinden de en muhteşem haliyle çıkacaktır. En son yapacakları ne varsa, her türlü yalanı dolanı söyleyeceklerdir” diye konuştu.

İzmir’de değişim zamanı geldiğini yeni İzmir’de hizmetkarların yoluna devam edeceğini aktaran Zeybekci, İzmir’in Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinde, şehirler yarışında “ben de varım” diyeceğini söyledi.

İzmir’e yakışmayan problemlerin hizmetkar belediyecilik anlayışıyla en hızlı şekilde kentin gündemden çıkacağını dile getiren Zeybekci, “Problemler karşısında umursamaz davrananlardan, omuz çekenlerden, ‘ceketimi assam kazanır’ mantığından İzmir’i kurtaracağız. İzmir’e varlık içinde yokluk çektirmeyeceğiz. Hizmet destanları yazacağız. Bu İzmir hikayesinin baş aktörleri sizlersiniz. Siz varsanız olur” diye konuştu.

VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK
Bayraklıda imar barışından yararlanıp kentsel dönüşüme girecek vatandaşların mağdur olmayacağı rıza gösterecekleri yerinde dönüşüm çözümleri sunacaklarını söyleyen Zeybekci, şöyle devam etti: “İzmir’de kişi başına düşen yeşil alan miktarını 10 katına çıkaracağız. Denizli’de göreve geldiğimizde, orada da park yoktu. En güzellerini yaptık. İzmir’e de en güzellerini yapacağız. Çocuğunuzla torununuzla muhteşem parkta piknik yapacaksınız. Buradaki işletmeleri belediye çalıştıracak, size en güzel hizmeti en ucuz haliyle sunacak. Bu parklardan biri de Bayraklı’da olacak.”

EV ZİYARETLERİNE DEVAM
Mevlana Mahallesi’nde yaşayan Mardin Dargeçit Karabayırlılar’ın daveti üzerine ev ziyareti gerçekleştiren Zeybekci, kanaat önderleriyle bir araya geldi. İzmir’in birikmiş sorunlarından örnekler vererek bunun kentin kaderi olmadığını, İzmirlilerle talihinin değişeceğini söyleyen Zeybekci, bir dip dalganın geldiğini kaydetti.

 
CHP’li Sındır: Tüketici kredisi borcu 176 kat arttı!
 
Başkan Selvitopu söz verdi
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarnıçlı 26 Mart 2019 Salı 08:16

Gaziemir Sarnıç bölgesinde her seçimde olduğu gibi yine hayal sattınız, CHP Adayı Arda sizden önce miting yaptı ve söyleyeceğiniz yalanları sıraladı, oturdum sonra sizin mitinginizi izledim. Arda başkan haklı çıktı. Arda başkan, Mardinli bir aile reisinin “ bırak etin lezzetini, rengini bile unuttuk” dediğini söyledi ki, hepimiz aynı durumdayız. Utanmıyorlar da artık, batırdılar memleketi.

Yorumu oyla      7      5  
Osman oktem 26 Mart 2019 Salı 00:22

Evet. Kareli cekete oy yok.

Yorumu oyla      9      5  
isimsiz 25 Mart 2019 Pazartesi 23:57

pkk nın getirdiği başkan adayına oy vereceğime zeybekçiye veririm seferihisarı hallettide sıra geldi büyükşehire izmir pişman olur belediye yönetimini pkk ele geçircek tunç soyer kukla olacak

Yorumu oyla      4      9  
Yorumcu 25 Mart 2019 Pazartesi 22:07

Sezarın hakkı sezara diyen vatandaş, Soyer İzmirli olsa ne olur? Soyer’in ne olduğu ortada, bir seferihisarlı olarak hizmet göremedik. Ona oy yok, CHP’ye oy yok. Ayrıca Soyer’in hizmeti olmadığı gibi yurtdışı seyahatleri, terör bağlantıları ve sattığı araziler cabası!..

Yorumu oyla      4      9  
Nezih 25 Mart 2019 Pazartesi 20:01

20 bin kadını istihdam edecegiz diyor çok güzel böyle bir güç vardı da niçin izmir için kullanılmadı çok ayıp

Yorumu oyla      7      5  
Giritli... 25 Mart 2019 Pazartesi 19:56

Cekete oy var Zeybekçi'ye yok...

Yorumu oyla      8      5  
izmirli 25 Mart 2019 Pazartesi 19:42

Bu yerel seçimde cekete oy vermeyeceğim.Çünkü pantolona sözüm var....

Yorumu oyla      6      5  
kaçmayın 25 Mart 2019 Pazartesi 19:33

Soruları cevaplayın önce! Bu meczuplar Atatürke küfretme cesaretini kimden alıyor, kim sarayda ağırlıyor? Küfrettiğiniz cumhuriyetin bu devlete kazandırdığı kuruluşları kim sattı? Dışarıya tarım ürünü ihracatı yapan ülkeyi samanı bile dışardan alır hale kim getirdi? İşsiz sayısını zıplatan kim? Millet açken, saray üstüne saray, uçak üstüne uçak, araba üstüne araba alan kim? Ağzını her açtığında halkın bir bölümüne hakaret eden kim? Devleti borçtan kıpırdayamaz hale getiren kim? devlet olarak alamadığı, alamayacağı kredileri İzmir Belediyesi üzerinden almanın hesaplarını kim yapıyor? Köylünün, esnafın ve hatta öğrenci kredilerinin peşine düşüp, icraları çalıştıran öte yandan mütahit cengizin milyar dolarlık vergi borcunu affeden kim? İftiracı, yalancı, rüşvetçi olduğunuz ortadayken size oy vererek vebal altına kim girmek ister? Siz sayın zeybekçi, bu dediklerimin doğru olduğunu bilen biri olarak insanları vebal altına sokmanın bedelini bu dünyada şöyle ya da böyle ödeyeceğiniz hiç mi aklınıza gelmiyor? Allah uzun ömürler versin, çocuklarınız var, işlediğiniz, işleyeceğiniz, ortak olacağınız günahların, kul haklarının bedelini ya onlar ödeyecek olursa? Başınızı nasıl bu kadar korkmadan secdeye koyabiliyorsunuz, ben şaşıyorum açıkçası!

Yorumu oyla      8      5  
ahmet 25 Mart 2019 Pazartesi 18:01

İzmir ,özgürlük ve uygarlık şehridir.Cekete oy vermediğimiz için sizin zihniyetiniz burda seçim kazanamaz.İtiraz kültürü var burda,sorgulama var biat yok.Bir kişinin ağzına bakmayız biz.2002 den beri iktidarsınız.Ülkenin herşeyini sattınız.Hertarafınız borç,işşizlik,pahalılık,hukuksuzluk.Binali Yıldırım her türlü şişirilmeye rağmen seçim 30 dakikada bitti.Seninki 10 dakikada biticek.Hiçbir ilçede 1 olamıyacaksın.

Yorumu oyla      7      5  
sezarın hakkı sezara 25 Mart 2019 Pazartesi 16:01

valla zeybekçi dogru diyor . Ceket koysa seçeriz ! ama bunun niye böyle oldugunu kendisine ve partisine sorması lazım. Artık insanlarda nasıl bir nefret uyandırdıysanız cekete bile oy verecek hale geldik. hoş ben soyer ile zeybekçiyi kıyasladıgım da arada inanılmaz bir kültür farkı görüyorum enbaşta soyer izmirli , zeybekçi izmirli değil. bu bile benim için yeterli.

Yorumu oyla      24      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: Tüketici kredisi borcu 176 kat arttı!
Yerel seçimlere bir haftadan az bir süre kala çalışmalarına aralıksız ...
CHP Konak’tan sandık yemini
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
AK Partili Nasır: 5 yıl daha beklersek İzmir’de gencimiz kalmayacak!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “İzmirli hemşerilerim artık konuya ...
 
AK Partili Kırkpınar, iki ilçede Erzurumlularla bir araya geldi
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, ...
Çavuşoğlu'ndan 'pasaportsuz seyahat' açıklaması!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus vatandaşlarının Türkiye'ye pasaportsuz ...
Menemen’de çöp krizi! CHP’li başkan adayından CHP’li başkana sitem
CHP'li Tahir Şahin'in görevde olduğu Menemen ilçesinde, aynı partiden ...
 
CHP Menderes Adayı Kayalar'dan ucuz 'su' sözü
Katı atık bedelini en yüksek tarifeden ödeyen beş ilçeden birinin Menderes ...
CHP Balçova Adayı Çalkaya’dan anlamlı çağrı
CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya, İzmirli gönüllülerin ...
CHP Adayı Soyer'den 'ulaşım' vaatleri...
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer kent ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva