YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sarnıçlı 26 Mart 2019 Salı 08:16

Gaziemir Sarnıç bölgesinde her seçimde olduğu gibi yine hayal sattınız, CHP Adayı Arda sizden önce miting yaptı ve söyleyeceğiniz yalanları sıraladı, oturdum sonra sizin mitinginizi izledim. Arda başkan haklı çıktı. Arda başkan, Mardinli bir aile reisinin “ bırak etin lezzetini, rengini bile unuttuk” dediğini söyledi ki, hepimiz aynı durumdayız. Utanmıyorlar da artık, batırdılar memleketi.

Yorumu oyla      7      5  
Osman oktem 26 Mart 2019 Salı 00:22

Evet. Kareli cekete oy yok.

Yorumu oyla      9      5  
isimsiz 25 Mart 2019 Pazartesi 23:57

pkk nın getirdiği başkan adayına oy vereceğime zeybekçiye veririm seferihisarı hallettide sıra geldi büyükşehire izmir pişman olur belediye yönetimini pkk ele geçircek tunç soyer kukla olacak

Yorumu oyla      4      9  
Yorumcu 25 Mart 2019 Pazartesi 22:07

Sezarın hakkı sezara diyen vatandaş, Soyer İzmirli olsa ne olur? Soyer’in ne olduğu ortada, bir seferihisarlı olarak hizmet göremedik. Ona oy yok, CHP’ye oy yok. Ayrıca Soyer’in hizmeti olmadığı gibi yurtdışı seyahatleri, terör bağlantıları ve sattığı araziler cabası!..

Yorumu oyla      4      9  
Nezih 25 Mart 2019 Pazartesi 20:01

20 bin kadını istihdam edecegiz diyor çok güzel böyle bir güç vardı da niçin izmir için kullanılmadı çok ayıp

Yorumu oyla      7      5  
Giritli... 25 Mart 2019 Pazartesi 19:56

Cekete oy var Zeybekçi'ye yok...

Yorumu oyla      8      5  
izmirli 25 Mart 2019 Pazartesi 19:42

Bu yerel seçimde cekete oy vermeyeceğim.Çünkü pantolona sözüm var....

Yorumu oyla      6      5  
kaçmayın 25 Mart 2019 Pazartesi 19:33

Soruları cevaplayın önce! Bu meczuplar Atatürke küfretme cesaretini kimden alıyor, kim sarayda ağırlıyor? Küfrettiğiniz cumhuriyetin bu devlete kazandırdığı kuruluşları kim sattı? Dışarıya tarım ürünü ihracatı yapan ülkeyi samanı bile dışardan alır hale kim getirdi? İşsiz sayısını zıplatan kim? Millet açken, saray üstüne saray, uçak üstüne uçak, araba üstüne araba alan kim? Ağzını her açtığında halkın bir bölümüne hakaret eden kim? Devleti borçtan kıpırdayamaz hale getiren kim? devlet olarak alamadığı, alamayacağı kredileri İzmir Belediyesi üzerinden almanın hesaplarını kim yapıyor? Köylünün, esnafın ve hatta öğrenci kredilerinin peşine düşüp, icraları çalıştıran öte yandan mütahit cengizin milyar dolarlık vergi borcunu affeden kim? İftiracı, yalancı, rüşvetçi olduğunuz ortadayken size oy vererek vebal altına kim girmek ister? Siz sayın zeybekçi, bu dediklerimin doğru olduğunu bilen biri olarak insanları vebal altına sokmanın bedelini bu dünyada şöyle ya da böyle ödeyeceğiniz hiç mi aklınıza gelmiyor? Allah uzun ömürler versin, çocuklarınız var, işlediğiniz, işleyeceğiniz, ortak olacağınız günahların, kul haklarının bedelini ya onlar ödeyecek olursa? Başınızı nasıl bu kadar korkmadan secdeye koyabiliyorsunuz, ben şaşıyorum açıkçası!

Yorumu oyla      8      5  
ahmet 25 Mart 2019 Pazartesi 18:01

İzmir ,özgürlük ve uygarlık şehridir.Cekete oy vermediğimiz için sizin zihniyetiniz burda seçim kazanamaz.İtiraz kültürü var burda,sorgulama var biat yok.Bir kişinin ağzına bakmayız biz.2002 den beri iktidarsınız.Ülkenin herşeyini sattınız.Hertarafınız borç,işşizlik,pahalılık,hukuksuzluk.Binali Yıldırım her türlü şişirilmeye rağmen seçim 30 dakikada bitti.Seninki 10 dakikada biticek.Hiçbir ilçede 1 olamıyacaksın.

Yorumu oyla      7      5  
sezarın hakkı sezara 25 Mart 2019 Pazartesi 16:01

valla zeybekçi dogru diyor . Ceket koysa seçeriz ! ama bunun niye böyle oldugunu kendisine ve partisine sorması lazım. Artık insanlarda nasıl bir nefret uyandırdıysanız cekete bile oy verecek hale geldik. hoş ben soyer ile zeybekçiyi kıyasladıgım da arada inanılmaz bir kültür farkı görüyorum enbaşta soyer izmirli , zeybekçi izmirli değil. bu bile benim için yeterli.

Yorumu oyla      24      10  
alo 25 Mart 2019 Pazartesi 15:38

ey hokumetsiniz bunları niye yapmadınız 17 seneden beri bu arada devlet bakanlığıda yaptınız hemde ekenomi

Yorumu oyla      19      9  
Z.B 25 Mart 2019 Pazartesi 15:14

Sayın ZEYBEKÇİ, borç-harç içerisi de yüzmekten İzmir gibi bir yerde sıra denizde yüzmeye dahi gelmezken siz kalkmış havuzlardan bahsediyorsunuz. Dolar almış başını gidiyor,patates ve soğan tane ile alınır hale gelmiş, hayvancılık desen can çekişiyor. Sanki ben yakın bir zamanda Ekonomi Bakanlığı yaptım. Tüm bu ekonomik sıkıntılardan dolayı bir öz eleştiri yapma gereği bile duymadan, tuzu kuru olan Sayın ZEYBEKÇİ gündemine havuzları almış. Tok açın halinde anlamaz derler de inanmazdım. Meğer doğruymuş...

Yorumu oyla      19      6  
dip dalga 25 Mart 2019 Pazartesi 14:35

Dip dalga geldiği doğru :) Hayırdır dalganın sizleri süpüreceğini anladınız mı sonunda? Yok, size bişi olmaz, dünyalığınız sağlamda, yamalı pantolonla gelip boğazda yalı aldığınızın hesabını soracak kimse yok! Belediye başkan maaşını vakıflara (tecavüz vakıfları mı?) bağışladığınıza göre, oldukça iyi cukkalarınız varmış, benim gözüm yok da, müslümanım dediğinize göre bunun hesabını vermeyi göze almışsınızdır umarım! Hani şu yediğiniz kul hakları, imara açtığınız, arazi olarak alıp, arsa olarak sattığınız tarlalardan elde ettiklerinizin filan! En çok da Denizli mucizesi demiyorlar mı, ona gülüyorum!

Yorumu oyla      24      8  
Gürkan 25 Mart 2019 Pazartesi 14:17

Doğru. Mavi, kareli ceketlilere oy vermiyorum.

Yorumu oyla      23      8  
Hür Düşünce 25 Mart 2019 Pazartesi 13:42

Sn Zeybekçi demiş ki 'Benim vatandaşım vergisini veriyor mu ? TC vatandaşı değil mi' Bucalılar ' da aynı cümleyi söylüyor ve soruyor. 'O halde neden söz verdiğin halde metro'yu Buca'ya yapmadın- bana çile çektirdin' Yolcu soruyor 'Neden otogar metrosunu söz verdiğin halde yapmadın'

Yorumu oyla      24      6