HABERLER>POLİTİKA
12 Haziran 2018 Salı - 12:01

Vekil adayı Çankırı’dan imar barışına destek

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Çankırı, vatandaşların taleplerini dinleyerek, “İmar barışı sürecinde gözden kaçabilecek sorunları talepleri takip etmek için buradayız. Bir kez yapılacak olan bu uygulamada hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz” dedi.

Vekil adayı Çankırı’dan imar barışına destek

AK Parti İzmir 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Karabağlar Kaymakamlığı ile Çevre Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen imar barışı ve kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda imar barışı hakkında bilgi alan Ceyda Bölünmez Çankırı vatandaşları dolandırıcılara karşı uyararak, "Hayal tacirlerine para kaptırmayın" diye konuştu.  Avukat ya da yetkili görünümlü dolandırıcıların türeyebileceğine dikkat çeken Çankırı, "Çalışmalar devlet eliyle yapılacaktır. Farklı kanallarla gelenlere itibar etmeyin. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü ve kaymakamlıkta  bilgilendirme masaları kurulacaktır. E-devlet aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz ancak E-devletten yapamayanlar kurulan danışma masalarına müracaat edebilir." şeklinde konuştu.

ÇANKIRI TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİ
Toplantıda bazı vatandaşlardan, bir başkasının arazisine taşan ancak arsa sahibiyle anlaşmaya varılan yapılar hakkında düzenleme konusunda ve imar barışından yararlanmak isteyenlere ödemelerde taksitlendirme imkanı yanında kredi desteği talepleri geldi.  Konuyu Başbakan Binali Yıldırım'a ileteceğini kaydeden Bölünmez  "İmar barışı sürecinde gözden kaçabilecek sorunları talepleri takip etmek için buradayız. Bir kez yapılacak olan bu uygulamada hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. İmar barışı 31 Aralık 2017’den önce inşa edilen mevzuata ve ruhsata aykırı yapılar için uygulanacak. Hazine arazisi üzerinde, sosyal donatı alanında veya üçüncü kişilerin mülkiyeti içinde bulunan yapılar uygulamadan faydalanamıyor. 31 Ekim’e kadar Bayraklı'da bulunan Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü’nde 25 danışman masası kuruldu. Danışmanlar hafta sonu dâhil hizmet verecek. Ayrıca Kaymakamlık binasında kurulan “Ak Masalar” da vatandaşa müracaatlarda destek hizmeti verecek” dedi.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Seçime kısa bir süre kala AK Parti ilçe teşkilatlarında sandık eğitimlerine başladı. Buca Teşkilatının sandık eğitimine katılan Ceyda Bölünmez Çankırı "AK Parti iktidarının kazanımlarını hiç kimse kaybetmek istemez. Halkımızın desteği teveccühü ortadadır. Ancak Seçim sandıkta kazanılır. Sandıklara iyi sahip çıkarsak ‘Güçlü Meclis, Güçlü Başkan, Güçlü Türkiye’ için mücadelemizi taçlandırırız. Buca’da alacağımız başarı bu virajda etkili örneklerden biri olacak.” diyerek  sandıkların önemine dikkat çekti.

ÇANKIRI İLGİDEN MEMNUN
Çankırı, Buca Pazar Yeri ziyaretinin ardından Buca İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde teşkilat üyeleri ile buluştu. Buca’nın kendisi için önemine değinen Çankırı, “Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimizin yoğunlukta olduğu bölgelerden biri Buca. Teşkilatımız yönetimin her kademesinde hemşehrilerimize yer vermiş. Ama İzmir’de Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızı tek çatı altında toplayacak ve temsil edecek bir milletvekili özlemi vardı. Ben bu göreve talip oldum. Burada sizlerden gördüğüm teveccüh bir kez daha AK Parti’nin milletimizin beklentilerine duyarlılığını ortaya koymuştur” diyerek Buca’da gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 
CHP’li Sındır'dan iktidara: Vakit tamam! Vakit gitme vakti!
 
Başbakan Yıldırım İzmir’den Avrupa’ya seslendi: Bulgaristan ile iyi ilişkilerimiz örnek olsun!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sakın ha 12 Haziran 2018 Salı 13:26

Aslında bu uyarıyı meslek odalarının yapması gerekir. Sakın başvurmayın, seçim sonuçlarını bekleyin. Nasıl olsa başvuru süresinin bitimine var daha. Soru bir; başvuru tapu hakkı veriyor mu? Hayır, vermiyor! Soru iki; Mahalleniz kentsel dönüşüm alanı ilan edildiğinde, yıkılmama garantisi veriyor mu? Hayır vermiyor, yıkılabilir. Soru üç; elektrik, su, doğalgaz alabilir miyim? Alabilirsin, başvurmadan da alabilirsin? Peki bu af düzmecesi nerden çıktı? Bu af kandırmacası, bütçe açığından çıktı! Akıllı olun, dediklerimi memurlara da sorabilirsiniz! Tapu yok, yoksa ne işe yarar?

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır'dan iktidara: Vakit tamam! Vakit gitme vakti!
Bornova Gökdere Köyünde ev ziyaretleri gerçekleştiren, Altındağ’da, Pınarbaşı'nda ...
Doğan'a bir destek de Mardinlilerden
Mardinliler Federasyonunu Başkanı Ahmet Tunç “İzmir’in sorunlarının tespitinde, çözümünde ...
AK Partili Nasır: Sorunların çözümü için adayım
Seçim bölgesindeki Menemen, Aliağa, Çiğli ve Bayraklılı muhtarlarla bir ...
 
AK Partili Kaya'ya esnaf desteği
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar ...
İzmir'in Roman vekilinden AK Parti'ye sert eleştiri!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir’in Bayındır ilçesinde Romanların ...
Güzelbahçe'de afiş gerginliği!
İlçenin çeşitli noktalarında yer alan İnce ve Akşener’in fotoğraflarının ...
 
İYİ Parti Manisa'da istifa şoku!
İYİ Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Anıl Akandan, beraberindeki ...
CHP'li Serter'e 100'lük destek
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, seçim çalışmalarını ...
Erdoğan: OHAL'e neşter vurabiliriz
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, cumhur ittifakını bölmeye kimsenin gücünün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva