HABERLER>POLİTİKA
12 Haziran 2018 Salı - 11:41

Doğan'a bir destek de Mardinlilerden

Mardinliler Federasyonunu Başkanı Ahmet Tunç “İzmir’in sorunlarının tespitinde, çözümünde Bilal Doğan örnek bir mücadele adamıdır” diyerek 24 Haziran seçimlerinde desteklerini açıkladı.

Doğan a bir destek de Mardinlilerden

Sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına ve esnafa yönelik ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, Mardinliler Federasyon’unda yoğun ilgiliyle karşılandı.

Mardinliler Federasyonunu Başkanı Ahmet Tunç, Bilal Doğan’nın yıllarca İzmir’in sorunlarına dair önemli tespitlerde, önerilerde bulunduğunu; bazı projeleri merkezi hükümete illettiğini, sürekli çözümler ürettiğini belirterek şunları söyledi: “İzmir’in sorunlarının tespitinde ve çözümünde Bilal Doğan örnek bir mücadele adamıdır. Gündeme getirdiği bir çok yerel sorunun çözümünün takipçisi olmuştur. Belgelere, projelere, verilere dayalı olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni sadece eleştirmekle kalmamış, çoğu zaman ışık tutmuş, yol göstermiştir. Bilal Doğan aynı zamanda Çankaya’nın merkezinde esnaftır. Aramızdan biridir ve hangi mahallede ne sorun var çözümü nedir bilenlerdendir. Ankara’ya böyle bir vekili göndermek bizim için heyecan vericidir.”

DOĞAN: İZMİR’İ SEVİYORUZ
Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, gördüğü ilgiden ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Doğan, bu destekler sayesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gideceğini ve bu yüzden de mecliste çok işi olduğunu söyledi.

Doğan, İzmir’de yaşayan ve İzmir’e gönül vermiş herkes için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “İzmir, Türkiye’nin bir yansımasıdır. İzmir'de memleketimizin dört bir yanından gelmiş ve İzmir'i yuvası yapmış insanlar var. Mardinli, Edirneli, Iğdırlı, Karslı, Muğlalı, Antalyalı, Ankaralı, Yozgatlı, Hakkarili, Diyarbakırlı, Konyalı, Sivaslı, Manisalı ve daha bir çok ilden insanlar gelmiş ve İzmir'i kendilerine ev edinmiş. Bizler İzmir sevgisinde buluşmuş insanlar olarak bütün ülkeyi seviyoruz. Bizim için oralı, buralı yok. Biz evimizdeki tüm insanları seviyor ve hiçbiri arasında ayrım yapmıyoruz. Seçilmem halinde herkesin mutluluğu ve iyiliği adınaçalışacağıma söz veriyorum'' diye konuştu.

İZMİR’İN YERİNDE SAYMA HALİ DEĞİŞMELİ’
İzmir’in çok ciddi sorunları olduğunu belirten Doğan, bunun için ellerini taşın altına sokmaktan hiç çekinmediklerini ve bu yüzden tüm İzmirlilerin İzmir’in sorunlarını çözmek için çalışacak adaylara oy vermeleri gerektiğini söyledi.

İzmir’in yerinde sayma halinin bir an önce değişmesi gerektiğini vurgulayan Doğan: ''İzmir'in bu mevcut durumdan çıkabilmesi için sorunlara çözüm üretecek, TBMM’de takipçisi olacak milletvekillerine ihtiyacı var. Bu potansiyel de Ak Partili milletvekillerinde var. Bu amaçla tüm İzmirlileri İzmir'i tanıyan ve hayatını bu kente adamış adaylara oy vermeye çağırıyorum” dedi.

 
FETÖ'nün yeni talimatı ortaya çıktı!
 
Yıldız isim Beşiktaş'ta! İşi bitirdiler
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SEÇİMİN KADERİ 12 Haziran 2018 Salı 14:12

Hayat pahalılığı canımızdan bezdirdi, fiyatlara yetişemiyoruz ne hikayesi anlatıyorsunuz? İzmir'e ne yaptınız Sayın Doğan? Nerede metro? Gönlünde dava diye 16 senedir kayıtsız şartsız destek verenler nerede bir bakın etrafınıza.

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 12 Haziran 2018 Salı 12:40

Kardeşim önce şu şehre metro yapın metro ! hikaye anlatmayı bırakın. 16 senedir iktidarda sizsiniz, İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız. Bakanlık Ankara'ya metro için milyarları harcadı, bize gelince tık yok. Laf çok icraat yok.

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır: Sorunların çözümü için adayım
Seçim bölgesindeki Menemen, Aliağa, Çiğli ve Bayraklılı muhtarlarla bir ...
AK Partili Kaya'ya esnaf desteği
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar ...
İzmir'in Roman vekilinden AK Parti'ye sert eleştiri!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir’in Bayındır ilçesinde Romanların ...
 
Güzelbahçe'de afiş gerginliği!
İlçenin çeşitli noktalarında yer alan İnce ve Akşener’in fotoğraflarının ...
İYİ Parti Manisa'da istifa şoku!
İYİ Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Anıl Akandan, beraberindeki ...
CHP'li Serter'e 100'lük destek
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, seçim çalışmalarını ...
 
Erdoğan: OHAL'e neşter vurabiliriz
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, cumhur ittifakını bölmeye kimsenin gücünün ...
Bakan Albayrak'tan 'bor' açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Boru işleyerek katma ...
İzmir ve Manisa yıllardır bu anı bekledi... 'Korkunç Sabuncubeli' tarih oldu!
Başbakan Binali Yıldırım, "Dünyanın üçüncü büyük tünelini hizmete alıyoruz ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva