HABERLER>POLİTİKA
29 Kasım 2018 Perşembe - 17:56

Ve Zeybekci İzmir’de startı verdi: 31 Mart’ta Kordon’da zeybek oynamaya var mıyız?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, kente gelerek il binasında konuştu. Zeybekci, “İzmir’de gönüller yapmaya geldik. İzmir’e hizmetkar olmaya geldik. Başkaları gibi İzmir’e hükmetmeye gelmedik. Önce İzmir! Son nefesimize kadar artık İzmir’deyiz. İzmir’de artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir’de bu makus talihi değiştireceğiz. 31 Mart günü şu Kordon’da diz kıra kıra biz zeybek oynamaya var mıyız?” dedi.

Ve Zeybekci İzmir’de startı verdi: 31 Mart’ta Kordon’da zeybek oynamaya var mıyız?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahaya sürdüğü eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Zeybekci kente geldi.

Partisinin İzmir’deki il binasında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluşan Aday Zeybekci böylece İzmir’de yürütülecek çalışmaların startını verdi.

AK Parti İl Başkanlığı’nın bahçesinde mini bir miting gerçekleştirmesi beklenen Zeybekci havanın yağışlı olmasından dolayı açık alanı değil bina içini tercih etti. 

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Zeybekci’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

ŞU KORDON’DA DİZ KIRA KIRA BİZ ZEYBEK OYNAMAYA VAR MIYIZ?
Programda önemli mesajlar veren Zeybekci,  “İzmir’in her sokağında, her ilçesinde, her iş hanında, evinde, mahallesinde başı dik, alnı açık bugün tek siyasi parti vardır. O da AK Parti’dir. AK Parti’nin değerli gönül yoldaşları hoş geldiniz. İl binamıza adaylığımız açıklandıktan sonra ilk defa geliyoruz. Biz İzmir’e gönüller almaya geldik. İzmir’de gönüller yapmaya geldik. İzmir’e hizmetkar olmaya geldik. Başkaları gibi İzmir’e hükmetmeye gelmedik. Ne yaparsak teşkilatımızla birlikte yapacağız. Bugün eğer burada ak hizmet belediyeciliğini İzmir’e hakim yapmaya var mıyız? Hep beraber 31 Mart günü ak hizmet bayrağını büyükşehir ve ilçe belediyelerine asmaya var mıyız? İzmir’de hep beraber ‘ya Allah bismillah’ çok büyük bir alanda diyeceğiz. Bunu saymıyoruz. Bilin ki bu kardeşiniz can feda durumda. 31 Mart günü şu Kordon’da diz kıra kıra biz zeybek oynamaya var mıyız? Bunu öncelikle gönülleri fethederek yapacağız” dedi.

İZMİR’DE BU MAKUS TALİHİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Zeybekci ayrıca, “İzmir nerede biz oradayız! AK Parti bu demek! Önce İzmir, önce İzmirli. Önümüzdeki 4 ay boyunca İzmir’de sıkılmadık el, girmedik gönül, fethedilmedik gönül bırakmayacağız. Tüm ilçe, mahalle ve sokaklarımızda olacağız. Bugün sizlerle beraber bir araya geldik. Bundan sonra her gün buradayız. Son nefesimize kadar artık İzmir’deyiz. İzmir’de artık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İzmir’de bu makus talihi değiştireceğiz. Hiç kimsenin İzmir’i kendi ideolojilerine alet etmesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra her ilçede sokakları bir bir yürüyeceğiz. Her yerde dolaşacağız. İzmir hizmetkar belediyecilikle tanışacak. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Siz olmazsanız hiçbir şey olmaz. Sizinle gönülleri fethedeceğiz. Sizlerle beraber İzmir’i layık olduğu yere getireceğiz. İzmir hak ettiği yere gelecek mi? İzmir Anadolu’nun en güzel şehri olacak mı? Dünyanın en güzel şehri olacak mı? İzmir’i herkes kıskanacak mı? Bunları hep birlikte yapacağız. Bundan sonra çok yorulacağız. Ayaklarımızın altı şişene kadar çalışacağız. Şundan emin olun; çalışma tempomuzla ilgili, ‘yahu bu adam yorulmak bilmiyor mu? Bu adamın uykusu gelmiyor mu? Bu adam hiç dinlenmez mi?’ dedirteceğim size. Evde eşiniz, çoluk çocuğunuzla peşinen konuşun. Allah İzmir için hayırlısı neyse onu nasip etsin. İzmir’i kim hak ettiği yere getirecekse ona görev nasip etsin. İzmir’de bu aziz millete hizmeti Allah’ın bir lütfü olarak kim görecekse ona nasip etsin” açıklamasında bulundu.

DAĞ: 31 MART 2019 SEÇİM KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da, “Bu düğün günümüzde teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Daha önceden 31 Mart akşamı bir büyüğümüzün, bir kardeşimizin, dava arkadaşımızın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı balkonundan balkon konuşması yapacağını ifade etmişim. İşte ona çok az zaman kaldı. AK Partiye hizmet eden AK Partili olduğundan emin olduğumuz bir büyüğümüz bunu yapacak. Buna hazır mıyız? Nihat Zeybekci Ege’nin en başarılı belediye başkanlarındandır. Nihat Zeybekci’nin Denizli’de yaptıklarını her bir yerde duydum, dinledim. Bakanlık döneminde ihracatımız yükseldi. Bu bölgeye her zaman sahip çıkmıştır. Onun için sayın bakanımız bundan sonra bugüne kadar elde ettiği tecrübeyi İzmirlilerin belediye başkanı olarak en iyi şekilde yansıtacaktır. Tüm teşkilatımız ve gönüldaşlarımızla 2004’ten bu yana İzmir’de Büyükşehir’i kazanamamış olsak da 2019’da başarılı olacak neticeyi hep beraber elde edeceğiz. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında AK Parti birinci olduğunda tüm emek sizin olacaktır. Bu seçimi ancak siz kazanabilirsiniz. Bizim tek başımıza netice almamız mümkün değil. Beraber sonuç alabiliriz. Bunu elde edecek güç, cesaret, yetenek hepimizde var. 31 Mart 2019 seçim kampanyası başlamıştır” diye konuştu.

ŞENGÜL: İZMİR’İN KAYBEDECEK ZAMANI YOK!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Bugün büyükşehir adayımız Nihat Zeybekci ilimizi ilk defa seyahate geldi. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımdan özür diliyorum. İl binasının önünde program yapacaktık. Havanın durumundan dolayı sizi buraya aldık. Kimsenin hasta olmasını istemiyoruz. Sayın bakanım İzmir’imize hoş geldiniz. Biz sizleri çok yakından tanıyoruz. İzmir sizi çok yakından tanıyor. İzmir’in kaybedecek zamanı yok. İzmir’in 15 yıldır sorunları dağ gibi olmuş. İzmir’i tanımayan, tecrübesi olmayan insanlara emanet etmek yerine Denizli’de başkanlık yapmış, banlık yapmış, iş dünyasında yer alan vergisini ödeyen başkan adayımız olarak sizinle beraber teşkilat olarak tek yumruk olacağız. Amacımız kazanmak. İzmir’i hak ettiklerini vermek. Canla başla çalışacağız. 4 ayımız var. Uyumadan, yorulmadan tüm enerjimizi sokağa yansıtacağız. Tecrübeli kadrolara ihtiyacımız var. Tüm teşkilatımızla İzmir’in emrindeyiz. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

 
Alperen davasında müdürler hakim karşısında
 
Mehmet KARABEL yazdı... CHP İzmir’de ‘o tarife’ uyan Büyükşehir adayı sizce kim?
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 30 Kasım 2018 Cuma 12:38

M.Yıldırım sen AKP' ye oy verince trafik bitecek mi zannediyorsun? 20 yıldır yönettikleri şehirlerin hali ortada. İstanbul'un geldiği hal ortada. İzmir köy ise İstanbul megaköy'dür.

Yorumu oyla      9      5  
T.C Erol DURUKAN 30 Kasım 2018 Cuma 11:12

İZMİR'in Aydın insanları sana güzel bir zeybek oynatıp recep tayyip'in sarayına güle güle diyecek. İzmir' bir aday bulamayan recep ithal aday getirerek kendini ve AKP'lileri mutlu ediyor. EYY recep yüreğin yetiyorsa gel gel gel sen aday ol ĞAVUR İzmir'de boyunun ölçüsünü al.

Yorumu oyla      9      5  
ALİ İNANÇ ÜLKÜ 30 Kasım 2018 Cuma 09:57

TABİKİ SAYIN BAKANIMIZI 1 NİSANDA DENİZLİYE UĞURLARKEN ZEYBEK OYNUCAZ

Yorumu oyla      9      5  
sak 30 Kasım 2018 Cuma 08:59

İzmir in makus talihi değişecekmiş.Biz mutluyuz.Siz iktidardan gittiğinizde Türkiye nin talihi değişecek.Biz hiçbir kulun kulu olmayız.Sennde Binali gibi kös ,kös evine dönücen.

Yorumu oyla      17      6  
M.yıldırım 30 Kasım 2018 Cuma 08:52

Bu yorumlara bakıyomda sanki İzmirde yaşamıyor bu b..k kokusunu bunlar hiç koklamıyor bu trafiği görmüyor bunlar bu metropol köyü görmüyor bunlar türk halkı yalakadır diyen bş sanki CHP de değilde başka partideymiş gibi İzmir seçiciliği yapıyorlar İzmirin % 70 gece kondu ölüsünü görmüyorla İzmirin baş kenti olan konağı fareler istila ettiğini görmiyorlar artık İzmir halkı uyandı boşuna heveslenmeyin

Yorumu oyla      11      18  
Cem 30 Kasım 2018 Cuma 08:46

Ekonomi Bakani degilmiydiniz Ekonominin geldigi hale bakarmisin ulke kriz icinde vatandaş borcla bogusuyor. kalkmiş zeybek oynayacak hadi sen de .

Yorumu oyla      17      5  
Bayram 30 Kasım 2018 Cuma 02:05

Seninle zeybek oynamaya yokum diyorum.

Yorumu oyla      15      5  
ÇAKABEY 30 Kasım 2018 Cuma 01:50

Senigidi Topal oynarsınız ancak

Yorumu oyla      14      5  
Ozzy 30 Kasım 2018 Cuma 01:01

Biz oynarız da sen uçakta olacağın için havadan seyredersin artık

Yorumu oyla      22      5  
İrfan 30 Kasım 2018 Cuma 00:13

O Zeybeği en güzel oynayana "ayyaş" dediniz ya... Ora da bittiniz...

Yorumu oyla      23      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Albayrak'tan yatırım müjdesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kişisel Twitter hesabından önemli ...
Erdoğan'a bir kez daha tazminat ödeyecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının, 12 Aralık 2017'de bir televizyon ...
Seçim tanıtım tarihi belli oldu
AK Partili Mahir Ünal bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. ...
 
CHP Bayraklı Aday Adayı Özer'den Zeybekci'ye: İzmir görücü usulü ile kız vermez, iç güveyi de istemez!
Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıkan Kerim Özer; Bayraklı ...
AK Partili Kaya'dan HDP'ye sert tepki: Şehit öğretmenler için üzüldünüz mü?
Mecliste HDP’li vekillerle karşı karşıya gelen AK Parti İzmir Milletvekili ...
Genel Başkan Yardımcısı Torun İzmir adayını tarif etti
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun katıldığı bir TV programında İzmir ...
 
Bakan Koca'dan kanser ilacı müjdesi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ...
Erdoğan ile Trump’ın görüşme saati belli oldu
Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşme ...
Tezcan, ittifak görüşmesinden alındı!
CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçime yönelik yürütülen işbirliği sürecinde, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva