HABERLER>POLİTİKA
23 Ağustos 2016 Salı - 11:17

Tepecik'te bir fidan da AK Partili Sürekli'den!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Tepecik’te Dikili Bir Ağacım Var” kampanyasına katılarak ağaç dikti. 

Tepecik te bir fidan da AK Partili Sürekli den!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden yenileme çalışmaları ile günde 7 bin kişiye  yemek çıkarılan mutfak, hijyenik açıdan yenilenirken, yapımı tamamlanan yeni Gastroenteroloji  Endoskopi  Ünitesi de daha konforlu ve modern bir alanda hizmet vermeye başladı. Yenilenen yerler için açılış töreni düzenlendi.

Törene, AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Kerem Ali Sürekli, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ve hastane yöneticileri katıldı. Kerem Ali Sürekli, “Tepecik’te Dikili Bir Ağacım Var” kampanyasına katılarak ağaç dikti. 

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Sürekli, “Vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünüyle darbe girişimini savuşturduk ve etkisiz hale getirdik. Şu anda ülkemizde önemli bir mücadele yapılıyor. Hem darbe girişimi sırasında, hem de terör olaylarında yitirdiğimiz şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, gazilerimize de Allah Acil şifalar versin geçmiş olsun diyorum” dedi.

Kerem Ali Sürekli şöyle konuştu: “Türkiye’de sağlık alanında 14 yıllık iktidar dönemimizde çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tepecik Hastanesi İzmir’de en kaliteli sağlık hizmetinin verildiği bir hastane. Yapılan çalışmalar ile de hastanenin  alt yapısı iyileştiriliyor. Bugün burada  açacağımız mutfak hem hastalar hem de çalışanlar açısından çok önemli, taşımalı sistemden vazgeçilerek yerinde yemek hizmetinin  verilmesi  ayrıca başarılı bir çalışma.  Bu çalışmalarından dolayı İzmir Kuzey Genel Sekreteri, Tepecik Hastanesi yöneticilerine,  tüm çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

AK Parti’nin 14 yıllık iktidarlığı döneminde, sağlık alanında Türkiye’de çok büyük hizmetler verdiğine dikkat çeken Sürekli, “Halkımız AK Parti hükümetinden en çok memnun oldukları konu sağlık hizmetleri bir diğeri ise TOKİ ve yollardır. Yolların ve büyük yatırımların devreye girmesinde en büyük etken ise dönemin bakanı şu anki Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Binali Yıldırım, hem İzmir için hem de Türkiye için bir şanstır” diye konuştu.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Erbaycu da, “Biz sağlık çalışanları olarak hastalarımızı, vatandaşlarımızı yaşatmak onları hayatta tutmak, daha kaliteli ve konforlu hayat sürmeleri için uğraşıyoruz. İzmir Kuzey  ailesi olarak bu dönemde de motivasyonumuzu hiç kaybetmeden hastanelerimizde bize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz.  Kuzey Bölgesi olarak yaklaşık 12 bin kişilik bir topluluğuz, 18 kurumumuzda 24 saat hizmet veriyoruz. Bir yandan da hastalarımıza verdiğimiz tıbbi hizmetler dışında fiziksel alanlarımızı daha konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Geçen yıl 19 kurumumuzdan  15’i  taşıma yöntemiyle yemek alıyordu. Bu yılsonu itibariyle bu sayıyı 4’e indirmeyi   planlıyoruz.  Kurumların yemeğini  kendi bünyesinde yapmasının  hasta  ve çalışan memnuniyeti  açısından faydalı olacağını düşünüyorum.  Çalışmalarımızda hem bütçe, hem de personel açısından desteklerini  esirgemeyen İzmir milletvekilimiz Sayın Kerem Ali Sürekli ’ye   çok teşekkür ediyorum, yeni birimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ada kaçamağı
 
Evin içine bomba attılar: 1 çocuk öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
80 dakikalık YAŞ zirvesinde hangi kararlar alındı?
Yüksek Askeri Şura, yaklaşık 1 ay aradan sonra, sivil ağırlıklı yeni yapısıyla ...
Biden'ın Türkiye programı belli oldu
ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta gerçekleşecek Türkiye programının ...
CHP'li gençler 'eğitim' için bu kez Menderes'te kolları sıvadı!
İl Gençlik Kolları yaz döneminde bakıma ihtiyacı olan okulların tadilatını ...
 
Bakan açıkladı: Viyana Büyükelçisi geri çağrıldı
Bakan Çavuşoğlu, Viyana Büyükelçisi'nin geri çağrıldığını açıkladı.
'Yıldırım' mesajlar: Hain saldırı, muhalefet ve Mısır!
Gaziantep saldırısına ilişkin açıklama yapan Başbakan Yıldırım, failin ...
Kılıçdaroğlu Gaziantep'e taziye ziyaretine gidiyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terör saldırısının meydana geldiği Gaziantep'e ...
 
YAŞ yeni yapısıyla tekrar toplanıyor!
Yüksek Askeri Şura (YAŞ), yaklaşık 1 ay aradan sonra yeni yapısıyla bir ...
CHP İl Başkanı Güven’den ilk Başkent çıkarması: Kimlerle görüştü?
Asuman Ali Güven il başkanı seçildikten sonra Ankara’ya ilk ziyaretini ...
Çankaya'daki liderler zirvesinde neler konuşuldu?
Başbakan Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli ile Çankaya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva