HABERLER>GÜNCEL
7 Ağustos 2018 Salı - 16:40

Seri katil Kayseri'den çıktı: 7 cinayet...

Kayseri'de 5 gün önce, bir villanın güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren güvenlik görevlisi Sami Yılmaz'ın cinayet şüphelisi, daha önce kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.

Seri katil Kayseri den çıktı: 7 cinayet...

Merkez Melikgazi ilçesi'nde bir iş adamına ait villada güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz, 2 Ağustos günü akşam saatlerinde, güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için özel ekip kurdu, çalışma başlattı. 
Ekipler, 950 saatlik güvenlik ve MOBESE kameralarının görüntülerini izleyerek, şüphelinin Hamdi Kayapınar olduğunu belirledi.

SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldürdüğü iddia edilen, Şubat 2017'de tahliye olan Kayapınar, merkez Melikgazi ilçesi Yıldırm Beyazıt Mahallesi'ndeki evinde yakalandı. Şüphelinin evinden yapılan aramada, öldürdüğü güvenlik görevlisinden gasp ettiği tabanca ve olayda kullandığı tüfek, eldiven ve kar maskesi bulundu.
Şüphelinin evinde ayrıca çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Kayapınar, emniyette ilk sorgusunda cinayeti güvenlik görevlisinin silahını beğendiği, bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi.

'7 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ'
Kayapınar, 1994 yılında, henüz 14 yaşındayken kendisinden bir yaş küçük kardeşini iple boğarak öldürüp ilk suçunu işledi, 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra Şartlı Salıverme Yasası´ndan yararlanarak tahliye edildi. Kayapınar, 1998-2001 yılları arasında da Yaşar Sezer, Ali Aras, Abdullah Aslan, Memiş Dinçaslan, İbrahim Genç ve Cafer Şahin´i öldürmekten, polis memuru İlhan Duruş ve Bedrettin Duvar´ı yaraladığı iddiasıyla yargılandı, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.
 

ÖLDÜRDÜKLERİNİ 'AV' OLARAK TANIMLADI
Kayapınar 2002 yılında seri cinayetlerin katil zanlısı olarak yakalandığında polise verdiği ifadede, cezaevinden çıktıktan sonra ailesi ve toplum tarafından dışlandığını, bu nedenle insanlara karşı kin beslediğini anlattığı öğrenildi. Kayapınar, öldürdüğü kişileri ´av´, gasp ettiği para ve eşyaları ´av ganimeti´ olarak gördüğünü anlatırken, kendisini de ´avcı´ diye isimlendirdiği belirtildi.

ADLİYEYE SEKV EDİLDİ
Kayseri'de 5 gün önce güvenlik görevlisi Sami Yılmaz'ı vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hamdi Kayapınar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

ÖLDÜRÜLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN EŞİ KONUŞTU
Kayseri'de, görev yaptığı villada öldürülen güvenlik görevlisi 2 çocuk babası Sami Yılmaz'ın eşi Yıldız Yılmaz, seri katil zanlısı Hamdi Kayapınar'ın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Eşinin yasını tutan Yıldız Yılmaz, "Benim eşim, şerefli Türk ordusunun bir neferi idi. Uzman Çavuş olarak emekli oldu. Daha sonra güvenlik görevlisi olarak 2 yıldır çalışıyordu. Eşim böyle bir ölümü hak etmedi. 7 cinayet işleyen seri katilin nasıl serbest kaldığını anlamış değilim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan bir asker eşi olarak bu katilin yeniden cezalandırılmasını istiyorum" diyerek gözyaşı döktü. (HaberTürk)

 
İzmir'de büyük kovalamaca: İçlerinden biri PKK'lı çıktı!
 
Annelerini 2 çocuğunun gözü önünde öldürmüş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de büyük kovalamaca: İçlerinden biri PKK'lı çıktı!
İzmir'de polisin şüphe üzerine takip ettikten sonra kovalamaca sonucu ...
Türkiye'de kütüphane istatistikleri belli oldu!
Türkiye'de geçen yıl itibarıyla 28 bin 126 kütüphane bulunuyor. Türkiye ...
İzmir'de yeşil direniş!
Menemen'de ormanlık alanda kurulması planlanan kalker ocağına verilen ...
 
Sosyal medyayı isyan ettiren görüntü!
Şanlıurfa'da simit sattığı öne sürülen küçük çocuğun, bindiği halk otobüsünde ...
O ülkede yakalanan FETÖ şüphelisi İzmir'de tutuklandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) Yunanistan'ın Rodos Adası'na ...
Emekliye bayram ikramiyesi o tarihlerde verilecek!
Emekli maaşları son dakika! Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeneceği ...
 
Anıtkabir'de 9 ay sürecek restorasyon
Anıtkabir'de 1998 ve 2002 yıllarında yapılan tadilatlara rağmen su kaçakları ...
Müdür Aşkın'dan 'Brunson' denetimi
İzmir İl Emniyet Müdürü Ev Hapsinde Bulunan Rahip  Andrew Brunson'un evinin ...
Mahir Ünal'dan AK Parti'de değişim açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "kongre ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva