HABERLER>POLİTİKA
10 Eylül 2013 Salı - 15:34

Sarıgül’den mesaj: CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ''Mustafa Sarıgül, CHP Gençlik Kolları'nın Türkiye'ye bir armağanıdır ve bir siyaset adamı olarak siyasette sıfırdan bu noktaya kadar gelen bir kardeşinizdir'' dedi.

Sarıgül’den mesaj:  CHP nin Türkiye ye armağanıyım

İSTANBUL - İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye katılacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Sayın genel başkanın değerlendirmeleri gerçekten son derece objektif ve sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri gerçekten bizim yıllardan beri sürdürdüğümüz çalışmalara sevgiyle bakan bir anlayıştır, kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Ardahan'a gitmek üzere özel uçakla Kars Havalimanı'na giden Sarıgül, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
 
Sarıgül, burada düzenlediği basın toplantısında, vatandaşlar arasında herhangi bir ayrım yapmayacaklarını belirterek, başı açık olanın da kapalı olanın da iş bulmasını istedi.
 
Barışın Türkiye'nin her yerinde tesis edilmesi gerektiğini ifade eden Sarıgül, "Analarımızın göz renkleri farklıdır ama göz yaşları aynıdır. Onun için Türkiye'nin her noktasında, dünyanın her noktasında inşallah silahlar gitmeli ve barış gelmeli. Biz barışı her şeyin üzerinde tutuyoruz. Dünyanın ve Türkiye'nin her noktasında savaşlar olmamalı mutlaka barış olmalıdır" dedi.
 
Öfkeye, kine, endişeye ve nefrete yer olmaması, sevginin kazanması gerektiğine vurgu yapan Sarıgül, şunları kaydetti: "Sevginin kazanması için yollardayım. Önümüzde yerel seçimler var. İstanbul'da sevgi kazanacak, ülkemizde de bütün yurttaşlarımız kazanacak. İstanbul'da da AK Parti'li, CHP'li, MHP'li, DSP'li, Anavatan partili, Doğruyol partili, BDP'li bütün yurttaşlarımız kazanacak çünkü biz yurttaşlarımızın Allah izin verirse, rabbim inşallah kısmet ederse biz yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklamak ve yüzünü güldürmek için yollardayız."
 
'SAYIN KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Sarıgül, bir gazetecinin "Sayın Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye katılın çağrısını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:
 
"Mustafa Sarıgül CHP'nin gençlik kolu sekreteridir, CHP'nin gençlik kolu başkanıdır, CHP'nin ilçe başkanıdır, SHP'nin kurucusudur, SHP'nin milletvekilidir, TBMM Başkanlık Divanı üyesidir, DSP'nin belediye başkanıdır, CHP'nin belediye başkanıdır. Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarının doğurultu tutarlılığı vardır. Mustafa Sarıgül demokrasi ve özgürlük mücadelesi vermiştir daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Türkiye Değişim Hareketi'ni kurmuştur.
 
'SARIGÜL CHP GENÇLİK KOLLARI'NIN TÜRKİYE'YE ARMAĞANI'
Mustafa Sarıgül CHP Gençlik Kolları'nın Türkiye'ye bir armağanıdır ve bir siyaset adamı olarak Mustafa Sarıgül siyasette sıfırdan bu noktaya kadar gelen bir kardeşinizdir. Türkiye Değişim Hareketi kendi koltuğunu korumaz, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni korur.
 
Bu nedenle tekrar tekrar sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Değişim Hareketi ile ilgili, Mustafa Sarıgül ile ilgili değerlendirmelerine çok teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanın değerlendirmeleri gerçekten son derece objektif ve sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri gerçekten bizim yıllardan beri sürdürdüğümüz çalışmalara sevgiyle bakan bir anlayıştır kendisine çok teşekkür ediyorum."

Sarıgül, açıklamasının ardından Kafkas oyunları ekibi ve davul zurna eşliğinde Ardahan'a uğurlandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bilal-İzmirli 11 Eylül 2013 Çarşamba 22:13

Sarıgül’den mesaj: CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım....Sayın Sarığül bana kızmayın ama sizinle aydınlığa çıkmaktansa(NASIL AYDINLIKSA) karanlıkta kalmayı tercih ederim neden dersen sor söyleyeyim.CHP Delegesi CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      11      5  
veli 10 Eylül 2013 Salı 18:27

Ispartada cenaze evinde ihtiyarlar sn.Sarıgülle ne konuşmuş olabilirler.Kimin hangi partide genelbaşkan olacağına genelbaşkan yardımcısı bakan hatta belediye başkanı olacağına karar veriyorsa millet %98 oy verse ne yazar sözü yüzde yüz doğridir

Yorumu oyla      11      5  
10 Eylül 2013 Salı 16:11

CHP bu adama mı kaldı? Yazıklar olsun koskoca partiyi bu zevzekle meşgul edenlere...

Yorumu oyla      14      13  
Bilal-İzmirli 10 Eylül 2013 Salı 15:50

Sarıgül’den mesaj: CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım...???BENDE BENDE BENDE.?BEN den DE mesaj: CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım....ÖYLE YA BENDE PARTİNİN ÜYESİ VE DELEGESİYİM HEMDE HİÇ BİR YERE GİTMEDEN..varmısınız CHP Üyeleri tarafından SANDIKTA SEÇİLMEYE TABİ ÖNCE PARTİYE ÜYE OLACAKSINIZ SONRA ADAY OLACAKSINIZ FAKAT SİZLER SABAH KAYIT ÖĞLEN ADAY OH NE ALA DEMOKRATİK TAHAMMÜLLER ONLAR ÇÖPEEEE.CHP Delegesi CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      12      8  
sultanemre 10 Eylül 2013 Salı 15:48

inanamıyorum yani. Chp de kala kala Sarıgüle kaldı ya. kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.Arkadaş ne kattın sen ülkeye bence hiçbirşey o koltuklara gelen ağamsa giden paşamdır demek için mi geldin.Nerde gösteris var.gazetelik bir olay var bu siyasetçimiz orda.Hiçbir Cumhuriyet kazanımlarıyla ilgili bir etkinlikte,ya da siyasi bir oluşumda görmedim....ama ne hikmetse allayıp pullayıp en son aday yapacaklar.Acaba Pensilvanyadan ön onay mı aldı.kimse sesini çıkarmıyor.herkes gazlıyor.

Yorumu oyla      14      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EXPO’da Yunanistan krizi: Günay’dan sert çıkış
Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, ...
Gökçek’ten CHP’li Vekile: Kim oluyorsun/Nesin sen?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'den yol geçirilmesine ...
Ulema’dan Mardinlilere ziyaret: Unutmayacağız
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “Siyasi hayatım boyunca Mardinlilerden ...
 
Yelekli’den ADD Güzelbahçe’ye ziyaret
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Atatürkçü Düşünce ...
CHP tam kadro adliye önünde: ‘Gezi ruhu baskın gelecektir’
İzmir’de, katıldıkları Gezi Parkı eylemlerinin ardından gözaltına alınanlardan ...
AK Parti Gaziemir’den belediyeye ‘Gezi’ tepkisi
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, ilçede bir parka ‘Gezi’ ...
 
CHP Mısır’da CHP ile görüşecek!
Mısır'a giden CHP heyetinin bugün başlayan resmi görüşmelerinde ilk temas, ...
Çelik'ten PKK'nın açıklamasına yanıt
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye'nin demokratikleşmesi, demokratikleşme ...
CHP 90 yaşında: İzmir’de adres Atatürk Anıtı
CHP İzmir’de kuruluşunun 90. yıldönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva