HABERLER>SPOR
23 Temmuz 2017 Pazar - 15:54

Sahada kaybetti ama Süper Lig'e yükselmeyi bildi!

Orta saha ve forvet hattını güçlendiren Göztepe, son 5 günde savunmasına da çok önemli isimleri monte ederek transferde önemli aşama kaydetti.

Sahada kaybetti ama Süper Lig e yükselmeyi bildi!

Transferde Gençlerbirliği'nden Selçuk, Beşiktaş'tan Enes, Gaziantepspor'dan Doğanay ve Ghilas, Kasımpaşa'dan Andre Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, New Castle'dan Gouffran ile Bastia'dan Ngando'yu kadrosuna katan Göztepe savunma hattını da güçlendiriyor.

Avusturya kampına sadece 4 defans oyuncusuyla başlayan sarı kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan tecrübeli sağ bek Sabri Sarıoğlu'na imza attırarak ilk bombayı patlattı. Ardından stoper arayışlarına başlayan yönetim, Fransa'nın Lorient ekibinde top koşturan Mathieu Peybernes'i renklerine bağladığını açıkladı. 

Fransız stoperi 1 yıllığına kiralayan Göztepe, bugün de Fenerbahçe'nin genç stoperi Hakan Çinemre'nin de işini bitirdi. Göztepe'nin Hakan için Fenerbahçe'ye 500 bin Euro ödeyeceği belirtildi.

Profesyonel futbol yaşamına başladığı sarı lacivertlilerde sadece 1 resmi maça çıkan 23 yaşındaki stoper, kariyerini hep kiralık olarak geçirdi. İlk olarak 2013-14'te Bucaspor'a geçici transferi gerçekleşen Hakan, ertesi sezon Adana Demirspor'a kiralandı. Daha sonra Gaziantepspor ve Eskişehirspor'da tecrübe kazanan genç oyuncu, çeşitli yaş kategorilerinde 28 kez milli oldu.

Sağ bek ve stoper transferlerini büyük ölçüde tamamlayan Göztepe, şimdi de gözünü sol beke dikerken kampta denenen Sırp stoper Jasmin Trtovac'ın da resmi sözleşmeye imza atabileceği kaydedildi.

SAHADA KAYBETTİ KASADA KAZANDI

Geçen sezon Eskişehirspor formasıyla 1'inci Lig play off finalinde Göztepe'ye rakip olan Hakan Çinemre, takımının Süper Lig'e yükselme şansını penaltılarla kaybettiği maçın ardından büyük üzüntü yaşarken, sahayı gözyaşları ile terketmişti. Eskişehir macerasını hayal kırıklığı noktaladıktan sonra kulübü Fenerbahçe'ye dönen 23 yaşındaki savunmacı, Eskişehirspor formasıyla ulaşamadığı Süper Lig'e, Göztepe'ye transfer olarak kavuştu. Hakan, Eskişehirspor-Göztepe finalinde  120 dakika sahada kalıp, başarılı bir performans ortaya koymuştu.

TAMER TUNA: 'İYİ YOLDAYIZ"

Avusturya kampında oynadığı 2'nci hazırlık maçında Çekya (Çek Cumhuriyeti) temsilcisi Jablonec'i yeni transferi Nabil Ghilas'ın golleriyle 2-1 yenen Göztepe moral buldu. İlk özel müsabakasında İsviçre'den Zürich'e 6-1 kaybeden Göztepe, Jablonec'e karşı daha diri bir görüntü ortaya koyarken teknik direktör Tamer Tuna iyi yolda olduklarını söyledi. Kampın son derece verimli geçtiğini anlatan Tamer Tuna, şunları söyledi:

"Takımdaki uyum sorununu aşmak üzereyiz. Jablonec karşılaşmasındaki oyunumuz bana umut verdi. 26 Temmuz'da Katar takımı Al Sadd ile bir maça daha çıkacağız. Lig başlayana kadar eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Kamp bitiminde gidecek ve kalacak futbolcular konusunda yönetime rapor vereceğim." (DHA)

 
Üniversite rektörü hayatını kaybetti
 
PKK'lılar evinden aldıkları köylüyü şehit etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de motor sporlarında büyük heyecan!
Türkiye Pist Şampiyonası 3. ayak yarışları İzmir'de başladı.
Karşıyaka savaşan takım olacak
İkinci Lig Beyaz Grup takımı Karşıyaka ile yollarını ayırdıktan 1 ay sonra ...
Pınar Karşıyaka'nın eskileri kapış kapış
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosuna yenileme ...
 
Göztepe'den savunmaya takviye
 Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Fransa'nın Lorient takımından Mathieu ...
Milli takımda büyük süpriz!
Beşiktaş'ın milli futbolcusu, A Milli Takım'ın eski antrenörü Mehmet Özdilek, ...
Tamer Tuna: Kalıcı bir takım olacağız!
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, iyi yolda olduklarını belirtti. 
 
Göztepe ‘Hazır’: Ghilas şov!
Sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Göztepe, ...
İmzalar atıldı: İşte Şeytan'ın yeni forveti!
Bir dönem Eskişehirspor ve Göztepe'de de oynayan tecrübeli golcü, kırmızı ...
Göz-Göz'e gurbetçi stoper
Süper Lig'de transfer sezonunda orta saha ve forvet hattına 8 futbolcu ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva