HABERLER>POLİTİKA
16 Şubat 2024 Cuma - 13:36

Nalbantoğlu’ndan 'kapalı görüşme' tepkisi: İl başkanına sahip çıkacak kimse kalmadı!

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu belediye başkan adaylarının belirlenmesinden sonra partinin gündemi haline gelen meclis üyeleri aday tespiti konusuna İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun dahil edilmemesine tepki gösterdi. Nalbantoğlu, “parti tüzüğümüzün takipçisi olacağız” derken, “ il başkanımıza bu süreçte sahip çıkacak kimse kalmadı” dedi.

Nalbantoğlu’ndan  kapalı görüşme  tepkisi: İl başkanına sahip çıkacak kimse kalmadı!

EGEDESONSÖZ- CHP’de tartışmalara neden olan aday belirleme sürecinin ardından sıra meclis üyelerinin tespitine geldi.

Genel Başkan Özgür Özel’in katıldığı aday tanıtım toplantısıyla birlikte görücüye çıkan isimler ilçelerine dönerek seçim çalışmalarını hızlandırdı. Partinin yeni gündemi olan belediye meclis üyeleri aday tespit çalışmaları hızlandı. Parti genel merkezinde ilçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarının görüşme odasına alınması bekleniyor.

Partinin birinci sıraya yerleşecek isimlerle ilgili tasarrufta bulunması öngörülürken ikinci ve üçüncü sıra gibi Büyükşehir’e gitmesi yüksek ihtimal isimlerin tespitinde ise Büyükşehir adayı Cemil Tugay’ın müdahil olması bekleniyor.

İki gün boyunca İzmir’de programlara katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel dar kadro meclis üyeleri tespit çalışması gerçekleştirdi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın evinde yapılan toplantıya İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun davet edilmemesi dikkat çekti. Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’in de bulunduğu görüşmede ilçeler masaya yatırıldı.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun katılmadığı toplantının kamuoyuna yansımasının ardından CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu açıklama yaptı. Nalbantoğlu, “Süreç genel başkanımızın kurultayda söz verdiği gibi ilerlemiyor galiba… Parti tüzüğümüzün ve yönetmeliklerimizin takipçisi olacağız. Umarım haberler doğru değildir çünkü il başkanımıza, parti tüzük ve yönetmeliklerimize sahip çıkacak bu süreçte pek de kimse kalmadı” ifadelerini kullandı. 

 
ATM'lerden para çekme limiti değişti
 
Suç örgütü operasyonuna 31 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ihsan altın 16 Şubat 2024 Cuma 17:22

Parti deniz yücel ve murat bakanın çiftli?i oldu. Ama tamamına müstahak. Deniz yüceli bu hale kendileri getirdi.

Yorumu oyla      1      1  
Partili genç 16 Şubat 2024 Cuma 16:11

İl başkanı açık açık bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu bizim adayımız tunç Soyer diye her yerde söylerse çıkıp delegeleri tehdit ederse bir il başkanı olacağı bu olur çok doğru atama ile gelindi işçileri tehdit ettiniz umarım kusa zamanda Şenol bey istifa eder

Yorumu oyla      1      1  
Liyakat 16 Şubat 2024 Cuma 15:27

Sen he sen en son konuşacak adamKARŞIYAKA kongresinde Üyelere tüzük gereği söz hakkı vermeyen DİVAN BAŞKANI sen değilmişsin şimdi seni ADAM yerine koymuyorlar diye serzenişte bulunuyorsun ne ekersen onu biçersin seni görünce yurttaş partiye oyum veriyor yoksa partideyim uzaklaşıyor sizin gibiler yüzünden bu parti bir adım ileri gitmez fosiller menfaat için seçilenler TOPLUMDAN KOPUK insanlar bir metroya bin,otobüse,tranwaya,üniversite kapısına,fabrikaya,tarlaya,çifçiye,dokun bakalım kimsin ne katarsın ne alırsın LÜTFEN BİR DAHA DEMEÇ VERMEYİN

Yorumu oyla      3      1  
Buca'lı 16 Şubat 2024 Cuma 15:04

Yerel seçimler Buca'da hüsranla sonuçlanabilir, çünkü mevcut yönetim,meclis üyeleri (bir iki arkadaşı tenzih ediyor,ayrı tutuyorum) Buca'da çok kötü bir izlenim bıraktı,vatandaşların büyük bir bölümü çok tepkili sandıkta gerekli cevabı vereceklerini,oylarının çantada keklik olmadığını,biz yaptık, yazdık oldu diyenlerin 1 Nisan sabahı hüsran yaşayacaklarını buradan not düşüyorum, eğer başkan adayı bu tepkileri azaltmak istiyorsa bel bağladığı karar verici isimlerle bunu gözden geçirip, aynı kişilerle değil, ismi yıpratılmamış, liyakat sahibi yeni isimlerle yola çıkılması partinin ve chp nin yararına olacaktır, yok bu halk ne yaparsak kabullenir düşüncesinde hareket ederlerse halkı değil kendilerini aldatırlar, yok listeye 2-3 tane kankamızı yine serpiştiririz kurnazlığına kaçarlarsa inanın ki önemsemediğiniz bu partililer sizden çok çok daha ileriyi gören insanlarda bu düşünceniz de ters teper ,halkın içine çıkacak yüzünüz kalmaz,seçimleri de kaybedersiniz, haa bir de değişimciyiz diyorsunuz ya ,listeler açıklandığında ne kadar değişimci olduğunuzu Buca'lı görecektir,acı olan bu gidişle Buca Belediyesini CHP ye kaybettirecek AKP veya İyi partiye teslim edecek adaylar,ilçe yönetimi,üst düzey karara etkisi olanlar olarak tarihe geçeceksiniz. Testi kırılmadan söylemesi..

Yorumu oyla      4      1  
Aday adayı M. A 16 Şubat 2024 Cuma 14:41

Peki sayın Başkan bize sahip çıktı mı? 4 kez randavu istedim cevap vermeye tenezzül bile etmedi.

Yorumu oyla      7      1  
partisiz 16 Şubat 2024 Cuma 13:52

sizin müthiş öngörünüz hem soyer'i hem de kankası il başkanını yaktı. özgür özel kurultay öncesi il binasını ziyaret ettğinde ona otobüs ve konuşması için kürsü hazırlanmaması talimatını abileri olarak sizinn verdiğiniz söyleniyor. tunç soyer hiç bu işlere girmezdi, kongre, kurultay siz yol gösterdiniz siyasi hayatını bitirdiniz. genel başkana hoşgeldin bile demeyen karar toplantılarına davet edilir mi? sonra olan biteni size mi anlatsın. neyse uzun oldu. narlıdere sahilevleri tenis kulübüne bekleriz tenis oynamaya...

Yorumu oyla      3      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seferihisar'da dengeler değişiyor... Eski başkan İYİ Parti'den aday!
1999-2009 yılları arasında Seferihisar Belediye Başkanı olan, 2019’da ...
AK Parti'den yeni vaat… Liman arkasına teknokent!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ İzmir ...
Zafer Partisi'nden Karabağlarlı Göztepeliler Derneği'ne ziyaret
Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi ve ...
 
AK Parti Torbalı Adayı Çağlar: Hem belediye binasını hem de meydan projesini tamamlayacağız
AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, belediye hizmet ...
'Suudi Arabistan'a turist götürebiliriz'
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Suudi Arabistan'ın iddialı turizm ...
Bornova adayı Eşki'den 'kadın emeği' vurgusu!
CHP’li Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova Kadın Girişimi ...
 
Bergama’nın efsane başkanı Taşkın, bugünkü felaketi 35 yıl önce yazdı!
Bergama’da 10 yıl Belediye Başkanlığı yapan Sefa Taşkın, Erzincan İliç’te ...
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir mi yorgun yoksa 'CHP' mi?
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir mi yorgun yoksa 'CHP' mi?
CHP'de yapay zeka adayı ankete eklendi
Özel, ankette olmadığı halde yapay zekanın yakaladığı bir ismi ankete ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva