HABERLER>İŞ DÜNYASI
24 Temmuz 2018 Salı - 09:37

MÜFED'de bayrak değişimi

MÜFED Başkanı Necip Nasır’ın AK Parti’den milletvekili seçilmesinin ardından, Gaziemir’de yapılan ve tek liste ile seçimlere gidilen olağanüstü genel kurul toplantısında, İsmail Kahraman federasyonunun yeni başkanı oldu.

MÜFED de bayrak değişimi

Genel kurulda divanın önerisi ve MÜFED üyelerinin oy birliğiyle, federasyonun kurucu başkanı AK Parti İzmir milletvekili Necip Nasır Onursal Başkan seçildi.

Konuşmasında MÜFED’in kuruluş süreci ve sektöre olan hizmetlerini anlatan Necip Nasır, yeni başkan İsmail Kahraman’a başarılar diledi.

Nasır, “Oluşturduğumuz dernek, federasyon, konfederasyon ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi ile Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün sorunlarına çözümler ürettik. Kurduğumuz bu güçlü yapıyla sektörümüzün sorunlarının takipçisi olacağız. Yeni hükümet dönemi ve güçlü meclis yapısı içinde milletvekili olarak sektörümüzün sorunlarını çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Hem sektörümüze, hem de milletimize hizmet etmek için bu göreve layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

FEDERASYON KURUMSAL BİR YAPI KAZANACAK
İzmir Ticaret Odası’nın da gücünü arkalarına alarak inşaatçıların sorunlarını çözmek için çalışacağını dile getiren MÜFED Başkanı İsmail Kahraman da şunları söyledi: “67'nci İnşaat Komitesi İzmir Ticaret Odası’nda en aktif çalışan komite. Kısa sürede meslektaşlarımızı Ticaret Odası'nda bir araya getirerek beşinci toplantımızı yaptık. Odamızın faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulunarak üyelerimizin sorunlarını ve önerilerini dinledik. Üyelerimizin sorunlarına anında çözüm bulabilmek için inşaat masası kurduk. Üyelerimizden gelen tüm sorunlarla bire bir ilgileniyoruz. Müteahhitler Federasyonu olarak sektörümüzün taleplerini dinleyeceğiz, çözüm önerileri üreteceğiz. Meslektaşlarımız ile sık sık bir araya gelerek faaliyet alanlarımızı genişleteceğiz. Federasyon bünyesinde imar, proje geliştirme gibi komisyonlar kurarak daha kurumsal bir yapı kazandıracağız”

MÜFED MERKEZİNİ BAYRAKLI’YA TAŞIYOR
Müteahhitler Federasyonu genel merkezini Bayraklı yeni kent merkezine taşıma kararı aldı. Müteahhitlere yakışır bir merkez oluşturacaklarını kaydeden MÜFED Başkanı İsmail Kahraman, “İzmir’in merkezinde, ulaşımı kolay, otopark sorunu olmayan bir yere genel merkezimizi taşıyoruz. Heyetleri karşılayabileceğimiz geniş toplantı salonuna sahip, üyelerimizin ve meslektaşlarımızın rahat edebileceği her türlü imkana sahip bir ofis kuruyoruz. Yeni dönemde yurtiçi ve yurtdışı temaslarımızı da artıracağız. Üyelerimizi hem yurtiçi hem de yurtdışındaki sektörel fuarlar ile buluşturacağız. İzmir’den gayrimenkul ihracatı yapabilmek için İzmir’i anlatan tanıtım filmleri hazırlayacağız. Yurt dışından yatırımcıları kentimize davet edeceğiz. Yurtdışındaki yatırımcı ile iş ortaklıklarını artıracağız. Sektörümüzün kalkınması ve İzmir ekonomisinin daha da büyümesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni yönetim kurulumuz bu sorumluluk bilinciyle yola çıkıyor. Yönetime seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” ifadesini kullandı.

Yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda İsmail Kahraman başkanlığa seçilirken; Ayhan Sulak başkan yardımcısı, Barış Öncü genel sekreter, Bilal Özkan da Muhasip üye seçildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Servet Nasır, Hayrettin Uzunoğlu, Eyüp Mergen, Seyhmus Özcan, Faruk Yılmaz, Erdem Tatar, Hüseyin Yalçın, Deniz Doğan, Ahmet Akyüz, Zeki Yüksel, Mustafa Nezir, Nevzat Şahin, Ferhat Özmen, Muzaffer Kater, Mustafa Daştan, Sinan Bezircilioğlu, Önder Akboğa, Soner Tanrıkulu, İsmail Bazan, Ali Yılmaz, Özgün Ünver

Denetleme Kurulu Asil üyeleri; Tunay Bingöl, Murat Polat, Sabri Kaya

 
Selçuk’ta moloz harekatı
 
Yaşlı kadını 'kediciksin' diye dolandırdılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZTO Başkanı Özgener'den işsizlik oranı açıklaması
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, açıklanan ...
Tarım OSB’ye Bakan Pakdemirli’den tam destek
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret ...
İş dünyası: Yıldırım, İzmir için büyük şans
AK Parti'nin İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Türkiye Büyük Millet ...
 
Yeni ekonomi yönetiminin ilk uluslararası mesaisi
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni hükümetin ...
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan enflasyon uyarısı
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ...
Ege İhracatı yüzleri güldürdü
EGE İhracatçı Birlikleri (EİB), 2018 yılı Haziran ayında 1 milyar 86 milyon ...
 
İzmir Ticaret Borsası’ndan ödüllü Instagram Yarışması
127 yıldır Türkiye’nin siyasi ve ekonomik hayatına tanıklık eden nadir ...
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin yeni başkanı belli oldu
(TİM) yeni başkanı İsmail Gülle oldu
Turizmcilerden 'OHAL kaldırılsın' talebi
EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva