HABERLER>POLİTİKA
2 Mayıs 2018 Çarşamba - 14:14

MHP’li Peynirci adaylığını açıkladı: İzmir’e hizmet etmek boynumun borcudur!

MHP İzmir İl Teşkilatı’nda yer alan Ali Peynirci, İzmir Milletvekili Aday Adayı oldu. Peynirci, “Bu şehre ve İzmirlilere hizmet etmek boynumun borcudur. Bu borcu ödemek için, bugün yola çıkıyorum” dedi.

MHP’li Peynirci adaylığını açıkladı: İzmir’e hizmet etmek boynumun borcudur!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Sekreterliği görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Ali Peynirci basın açıklaması düzenledi.

Peynirci resmi adaylık açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün, uzun yıllardır içinde olduğum Türk Milliyetçiliği Hareketinin bir neferi olarak İzmir Milletvekili Aday Adayı sıfatıyla huzurlarınızdayım. Türk Milletinin değerlerine, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ve devletimizin bekasına olan inancım gereği çıktığım bu yolun onurunu taşıyorum.

Sizlerin sesi olmak, sizlerden güç alarak yine sizlerin meselelerine çözüm bulmak ve daha güçlü bir Türkiye için çıktığımız bu yolda sizlerin de bizlere destek vereceğinize inanıyorum. Cenab-ı Allah hiç birimizi utandırmasın!

Aziz Dava Arkadaşlarım, yarım asra yaklaşan siyasi hayatım boyunca her zaman sizlerle birlikte oldum. Geçmişin zorlu dönemlerini de birer tatlı anı diyebileceğimiz güzellikleri de hep sizlerle birlikte yaşadım. Milliyetçi Hareketin İzmir’deki bayrağını hep birlikte taşırken sizlerin varlığı, sizlerin erdem ve fazileti ve sizlerin üstün feragati en güçlü dayanağım oldu.

Rabbime şükürler olsun ki, bugün de yine sizden güç alıyorum. Sizlerle aynı havayı solumaktan, aynı yola baş koymaktan, aynı kutsal değerleri yaşatmaktan yani kısacası sizlerle olmaktan büyük onur duyuyorum!

Aziz Dava Arkadaşlarım, hepinizin bildiği gibi Türk Milleti ve Türk Devleti son yıllarda büyük badireler atlatmış, büyük zorluklar yaşamış ve tabir-i caizse uçurumun kenarına kadar sürüklenmiştir.

Yaşanılan 15 Temmuz FETÖ Terör girişimi geldiğimiz noktanın açıkça göstergesi olmuştur. Fakat başta Liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ilkeli ve kararlı duruşu, sonra da sizlerin ve Türk Milletinin gösterdiği direnç hainleri dize getirmiştir.

Dün gafil olanlar, gelecek tehlikeyi görmeyenler ve hainleri mazur görenler  bugün karşınıza mahcup ve çaresizdirler. Dünkü o gafillerin hepsi, siz Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensupları önünde baş eğmiş ve sizlerin bayrak gibi dalgalanan vatan sevginiz karşısında tövbekâr olmuşlardır.

Devlet kimin, millet kime emanet edilir ve fikir kimin fikridir dost ve düşman herkes bunu görmüştür. Evet dava arkadaşlarım, Devlet Bizim, Millet bize emanet ve yer yüzünün en güçlü fikri de bizimdir. Şimdi bu fikirle devleti yönetme zamanımız gelmiştir! Hep birlikte, bizim olana, bize emanet olana sahip çıkmak için sizlerden aldığım güç ile yola koyuluyorum. Sizleri de her zaman olduğu gibi yanımda görmek istiyorum.

Değerli hemşerilerim, kıymetli İzmirliler, Balkan Göçmeni bir ailenin mensubu olarak, İzmir havasına, suyuna, dağına ve taşına hayran olan bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmek için Milletvekili Aday Adayı oldum. Üsküp’ün, Kırcaali’nin, Deli Orman’ın, Selanik’in ve Bosna’nın rüzgârlarının mana bulduğu bu şehre ve İzmirlilere hizmet etmek boynumun borcudur. Bu borcu ödemek için, bugün yola çıkıyorum;

Genç kardeşlerimizin yolunu açmak için, daha güçlü bir ekonomi ve daha huzurlu bir ülke için ve İzmir’in değerlerine sahip çıkmak için bugün yola çıkıyorum… Gönlümdeki İzmir sevdasıyla, çıktığım bu yolda sizlerden destek bekliyor ve sizlere sesleniyorum; Atatürk ve İzmir Sevdasının bayrak olma vakti gelmedi mi? Bütün Türk Milletini Milli Değerler ve Atatürk ilkelerinde birleştirme vakti gelmedi mi?  Gelin bu seçimde sevdamızı bayrak yapıp, Milliyetçi Harekette buluşalım Gelin “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diyerek hep beraber haykıralım! Gelin birliğimizi ve bütünlüğümüzü göklere yazalım… Bu ölçülerle, Atatürk’ün hedeflerine; Milli ve manevi değerlerimize bağlı bir kardeşiniz olarak Milletvekili Aday Adaylığımı bir kez daha huzurlarınızda açıklıyorum"

 
İzmir'de koyun yüklü kamyonet kaza yaptı
 
CHP’li Aydemir’den 24 Haziran ültimatomu: Kimsenin gözünün yaşına bakmam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de eski Başkan Delican resmen ilan etti: Milletvekili aday adayıyım!
İzmir İl eski Başkanı Delican, “Bizler zor süreçlerde hiç yılmadan hizmet ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... Çıldırtıcı isim Babacan mı?
Hanzade ÜNUZ yazdı... Çıldırtıcı isim Babacan mı?
Şengül’den mazbata töreninde mesaj: İzmir'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül mazbatasını aldı. Şengül, törende ...
 
AK Partili Yılmaz: Kılıçdaroğlu bizim için büyük şans!
Milletvekili Aday Adayı Yılmaz, “Genel başkanın otoriter olması lazım. ...
Meral Akşener'den adaylık başvurusu
100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan İYİ Parti Genel ...
İzmirli genç avukat AK Parti'den vekil adayı
İzmir’de genç yaşında mesleğindeki başarıları ile dikkat çeken, 18 yaşından ...
 
'İttifaka alerjisi olanlar ittifak yaptı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, ...
CHP İzmir’in Başkanı Yücel: Önceliğimiz örgütten gelenlerin vekil olmasıdır!
İl Başkanı Yücel, “Önceliğimiz ön seçim olmasıydı. Ama zaman buna el vermiyor. ...
AK Partili Kaya'dan muhtarlarla zirve: O ilçeye doğalgaz müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'daki mahalle muhtarlarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva