HABERLER>POLİTİKA
25 Mart 2024 Pazartesi - 12:20

MHP'li Osmanağaoğlu: Türk gençliği Cumhur İttifakı diyor!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirebilecek enerji, Türk gençliğinde mevcuttur. Geleceğin İzmir’ini inşa edecek, Türk ve Türkiye Yüzyılının İzmir’ini yükseltecek irade Türk gençliğinde fazlasıyla vardır ve Türk Gençliği Cumhur İttifakı diyor” ifadelerini kullandı. 

MHP li Osmanağaoğlu: Türk gençliği Cumhur İttifakı diyor!

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın gençliğe yönelik projelerini fazlasıyla önemsediğini söyledi.

Konuşmasında “Çünkü Türk gençliğini önemsiyoruz. Önemsiyoruz çünkü Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirebilecek enerji, Türk gençliğinde mevcuttur. Önemsiyoruz çünkü; geleceğin İzmir’ini inşa edecek, Türk ve Türkiye Yüzyılının İzmir’ini yükseltecek irade Türk gençliğinde fazlasıyla vardır.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu; İzmir gibi tarihinde Türk’ün kudretli asırlarını yüzdüren bir şehrin ehil ellere teslim edilmesi, İzmir gibi maviliklerinde huzuru barındıran bir şehrin; İzmir için hayalleri olan emin insanlara emanet edilmesi mutlak bir zorunluluktur. 31 Mart tarihini İzmir için önemli görmemizin, Hamza Dağ Bey’i İzmir için bir fırsat olarak görmemizin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının hizmet ve insan odaklı belediyecilik anlayışını İzmir’in sorunları için bir reçete olarak görmemizin sebebi de budur.” dedi.

İLK BAYRAM 31 MART’TA
Konuşmasında “İnşallah 31 Mart akşamı İzmir’de 1. Bayramımızı kutlayacak, sonrasında da Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Son 6 gün de bunun için gece demeden gündüz demeden çaba sarf edeceğiz. Anlatacağız, anlatacağız ve Allah’ın izniyle, İzmirli hemşerilerimizin teveccühüne nail olacağız.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi: 

“İzmir gibi tarihinde Türk’ün kudretli asırlarını yüzdüren bir şehrin ehil ellere teslim edilmesi, İzmir gibi maviliklerinde huzuru barındıran bir şehrin; İzmir için hayalleri olan emin insanlara emanet edilmesi mutlak bir zorunluluktur. 31 Mart tarihini İzmir için önemli görmemizin, Hamza Dağ Bey’i İzmir için bir fırsat olarak görmemizin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının hizmet ve insan odaklı belediyecilik anlayışını İzmir’in sorunları için bir reçete olarak görmemizin sebebi de budur. Çünkü; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle İzmir hepimizin. İstediğimiz hepimizin olan İzmir’e hep birlikte sahip çıkmak, İzmir’in kronikleşen sorunlarını çözmek için hep birlikte hareket edebilme iradesini İzmir olarak gösterebilmektedir. Ne mutlu ki bu ruh “birliğin gücünü” hissettirmeye başlamıştır. Ne mutlu ki bu ruh şafağın 1 Nisan sabahı “şafağın sökeceğini” işaret etmektedir. Ne mutlu ki bu ruh “Ayırmadan, Ayrışmadan; İzmir İçin Canla Başla” diyen herkesi İzmir’e hizmet için sabırsızlandırmaktadır.”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da katıldığı iftar programına Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu, Adnan Öztekin de katıldı. MHP MYK Üyeleri Metin Keskin ve Hasan Kalyoncu’nun da bulunduğu iftar programına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile Ak Parti İl Başkanı Bilal Saygılı da katıldı. 

 

 
Yargıtay Başkanlığı seçimi ikinci tura kaldı
 
Filiz Akın'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İduğ, rakamlarla konuştu, CHP adayı Eşki'ye ateş püskürdü: Ya özür ya mahkeme!
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Bornova adayı Ömer Eşki’nin ...
Bayraklı adayı Kırkpınar'dan halk buluşması sözü!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, vatandaşların ...
CHP Adayı Tugay vatandaşa yorum yazdı… Ekmek atışması!
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir ...
 
Cumhur'un adayı Doğruer, Pakdemirli ile Kozak yatırımlarını anlattı
Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer ve önceki ...
CHP Menderes adayı Çiçek'ten yaşam merkezleri projesi
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ilçeye tüm kesimlerin ...
MHP Foça adayı Acar en büyük problemi açıkladı: Umumi tuvalet!
MHP’li Belediye Başkan adayı Taner Acar, “İlçenin en önemli sorunu nedir?” ...
 
CHP Bayraklı adayı Önal'dan ilk 100 gün vaatleri
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, ...
Cumhur İttifakı Bornova adayı Çayır'dan emeklilere müjde... Her ay 2 bin 500 TL gıda kartı!
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, emeklilere her ay 2 bin 500 ...
Mehmet KARABEL yazdı... Neden şimdi bunları anlatıyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Neden şimdi bunları anlatıyor?
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva