HABERLER>POLİTİKA
10 Ocak 2020 Cuma - 12:04

MHP’li Osmanağaoğlu Başkan Soyer’i hedef aldı: Zalim bir derebeyi gibi davranıyor!

İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, “Tunç Soyer; etrafındaki insanları kırbaçla yönetip ellerinde ne var ne yoksa gasp eden zalim bir derebeyi gibi davranmaktadır. Bu anlamda kendisini şatolara layık görüp; İzmir’in Şato’sunda ikamet etmeye başlaması anlaşılabilir bir durumdur. Fakat anlamadığı şey; İzmirlilerin asla kendisine boyun eğecek köleler olmadığıdır” dedi. Osmanağaoğlu ayrıca Urla’ya atanan kayyumu hatırlattı ve basına yansıyan açıklamalarından dolayı Soyer’e tepki gösterdi.

MHP’li Osmanağaoğlu Başkan Soyer’i hedef aldı: Zalim bir derebeyi gibi davranıyor!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’i hedef aldı.

MHP’li Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada Urla’ya atanan kayyumu hatırlattı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in basına yansıyan demeçlerine tepki gösterdi.

BURAK OĞUZ YORUMU: TUNÇ SOYER İSYAN BAYRAĞI AÇMIŞTIR
Osmanağaoğlu şunları söyledi:

"Tunç Soyer’in canla başla uğraştığı bir başka meşguliyet de FETÖ’nün yöneticisi olduğu yönünde kuvvetli ve somut deliller bulunan Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’a sahip çıkmaktır. İçişleri Bakanlığı’mızın kanuni olarak üzerine düşeni yapması ve ilçe kaymakamını kayyum olarak ataması sebebiyle; Tunç Soyer isyan bayrağı açmıştır.

Belediye Meclisi’nden birinin Belediye Başkanı yetkilerini üstleneceğini ve kendilerinin de onu meşru başkan olarak kabul edeceklerini beyan etmiştir. Bu sözler; apaçık bir şekilde kanuna karşı çıkmaktır. Bu; aleni bir kalkışma provasıdır. Kendisi FETÖ imamlarıyla birçok görüşmesi olduğu basına yansıyan ve tutuklanarak cezaevine koyulan Burak Oğuz’u ziyaret ederek destek mesajları da vermiştir. PKK’ya destek veren belediye başkanlarının yerine kayyum atanınca da aynı tepkileri veren Tunç Soyer; terör destekçiliğine demokrasi kılıfı geçirmeye çalışmaktadır. Fakat mızrak çuvala sığmamaktadır.

'KARANLIK İRADENİN YARDAKÇISI'
Kendisinin İzmir’de ağırladığı Adnan Selçuk Mızraklı seçilmiş bir belediye başkanı olmasına rağmen; PKK’lı militanlara yardım ve yataklık eden bir teröristtir. Alçak bölücü örgüt tarafından şehit edilen Muhammet Fatih Safitürk ise zamanında Mardin’in Derik ilçesine kayyum olarak atanmış bir kaymakamdır. İşte Tunç Soyer’in demokrasiden anladığı şehit kaymakamdan taraf olmak değil; onu katleden karanlık iradenin yardakçısı olmaktır.

'ZALİM BİR DEREBEYİ GİBİ DAVRANMAKTADIR'
Tunç Soyer; etrafındaki insanları kırbaçla yönetip ellerinde ne var ne yoksa gasp eden zalim bir derebeyi gibi davranmaktadır. Bu anlamda kendisini şatolara layık görüp; İzmir’in Şato’sunda ikamet etmeye başlaması anlaşılabilir bir durumdur. Fakat anlamadığı şey; İzmirlilerin asla kendisine boyun eğecek köleler olmadığıdır. İzmirlinin boynunu bükmek kimseye nasip olmamıştır. Eğer bununla alakalı bir şüphesi varsa; Tunç Soyer, sevgili dostları olan Yunanistanlı mevkidaşlarından kısa bir kent tarihçesi dersi almalıdır! Tarihimizden bihaber ve coğrafyamıza düşman olmak; sadece Tunç Soyer’in şahsi bir eksikliği değil, Kılıçdaroğlu CHP’sinin genel özelliğidir. Tunç Soyer; bütün bunları derinlemesine düşünemeyecek kadar meşgul bir insandır. Çünkü kendisi çok ciddi dertlerle boğuşmaktadır! Örneğin halefi olan Seferihisar Belediye Başkanı’nın borç içinde bulduğu ilçenin sıkıntılarından dolayı Tunç Soyer’i suçladığı konuşulmaktadır.

Seferihisar’ın eski Belediye Başkanı Tunç Soyer; borçları bahane ederek, 500 milyon rayiç bedel biçilen belediye taşınmazlarını 119 milyona satmıştır. Fakat buna rağmen kendisi İzmir’in zirvesine tırmanırken; eski belediyesine 150 milyonluk borç bırakmıştır. Aylardır maaş alamayan çalışanlar, bu durumdan şikâyet ettiklerinde; mevcut belediye başkanı, selefi olan Soyer’i suçlamaktadır. Kendisi de bir CHP’li olan mevcut başkan; Tunç Soyer’in giderayak Seferihisar Belediyesi’ne aldığı 500 bankamatik memur sebebiyle, korkunç bir finansal bataklığa düştüklerini ileri sürmektedir. Kısacası Tunç Soyer’in zengin çocuk şımarıklığıyla yaptığı bu işlemler; şimdi ayağına dolanmaktadır. Tunç Soyer’in bugünlerde meşgul olduğu bir başka iş de Konak ilçemizin Pasaport bölgesinde yapılan gökdelenle alakalı arabuluculuktur. CHP’li Konak Belediye Başkanı; bu gökdelenin şehrin siluetine zarar verdiğini söylerken, Tunç Soyer “yatırımcıyla ve şehir halkı arasında bir orta yol bulunmasını” tavsiye etmektedir.

Kendisi yatırımcılarla İzmirliler arasında kaldığında; orta yolu bulmak yerine, yatırımcılardan yana tavır göstermeyi adet edinmiştir. O yüzden de bu meselenin nereye bağlanacağı üç aşağı beş yukarı bellidir. Seferihisar Belediyesi’ne aitken ortalama bir daire fiyatına satışını yaptığı ada; Tunç Soyer’in yatırımcı aşkına örnektir. Tunç Soyer sadece tiyatro oynayarak, halkçı belediye başkanı rolünü sürdürmektedir.

 
Başkanı Gümrükçü'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
 
Karabağlar'da gündem üniversite: Bilirkişiden belediyeye destek!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tuna 10 Ocak 2020 Cuma 21:55

bravo baskan kor ve cahil halk soyerin yanınd adurdukca soyer daha cok yer içer keyfine bakar

Yorumu oyla      4      6  
izmirli 10 Ocak 2020 Cuma 16:29

siz izmirin neresinden izmirlisiniz... aldığınız oy nedir..

Yorumu oyla      8      7  
Gürkan 10 Ocak 2020 Cuma 15:58

http://www.egedesonsoz.com/haber/Aliaga-da-isci-kiyimi-60-kisi-daha-issiz-kaldi/1016690 http://www.egedesonsoz.com/haber/Aliaga-yi-karistiran-satis-yeniden-gundemde-Yuh-olsun-yaziklar-olsun-/973305 Sanırım bunlar unutuldu. :)

Yorumu oyla      6      8  
hadi ordan 10 Ocak 2020 Cuma 14:17

siz oncekendı partinize bi baksanıza izmirde mhp nin aldıgı oy belli

Yorumu oyla      8      7  
BAK BAK 10 Ocak 2020 Cuma 13:49

SAHİBİNİN SESİ

Yorumu oyla      8      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 Ocak için Yücel’den çarpıcı mesaj: Özgür basın yoksa adalet yoktur!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 10 Ocak Çalışan ...
CHP’li Polat’tan Rektör’e fotoğraflı salvo: Partizanca davranıyor!
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, Kemalpaşa İlçesi’nde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile görüştü.
 
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Selçuk’ talimatı: Çadırları kaldırın, ev kiralayın!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun Selçuk’ta Roman köyü yapmak için ...
Erdoğan'dan zehir zemberek sözler: Namussuz, alçak!
Beştepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, engelli ve yaşlıların şehir ...
CHP’li Polat’tan ‘10 Ocak’ mesajı
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ...
 
AK Parti Karşıyaka'dan 'maaş' tepkisi: Davul Cemil Tugay’da, tokmak ise gizli ellerde!
Karşıyaka Belediyesi’nde, ikramiye ve geriye dönük maaşlarını alamadıkları ...
Sertel'den 10 Ocak açıklaması: Basın sektöründeki işsizlik rekor düzeyde
10 Çalışan Gazeteciler Günü’nün “Çalışamayan Gazeteciler Günü”ne dönüştüğünü ...
CHP’li Beko: Mücadelemiz sonuç verdi, 5 milyonun yüzü güldü!
Aralık ayı içinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı’na soru önergesi ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva