HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2018 Çarşamba - 11:52

MHP'li Bulut: İzmir'in sırtındaki hançeri çıkaracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “İzmir’in sırtında hançer var. Böylesine güzel ve özellikleri olan bir şehre yapılanları anlamak mümkün değil. Cumhur İttifakının yerel yönetimde birinci vazifesi İzmir’in sırtından hançeri çıkarmak olacaktır” dedi.

MHP li Bulut: İzmir in sırtındaki hançeri çıkaracağız

MHP İzmir’in AR-GE ve Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak il başkanlığının yaptığı çalışmaları anlattı. MHP İzmir İl Başkanlığının elli kişilik bir AR-GE ekibinin olduğunu söyleyen Bulut, “İl Başkanımız Veysel şahin Beyefendi’nin göreve gelir gelmez bizden istediği ilk şey, bir İzmir Fotoğrafı çekmemiz ve bu fotoğrafa göreşehrimizde yaşanan aksaklıkları, insanımızın beklentilerini ve geleceğe dönük vizyonun tespitiydi. Bu adımla yola çıktık. Şu anda karşı karşıya kaldığımız İzmir tablosu ise içimizi yakıyor” ifadelerini kullandı.

CHP BELEDİYECİLİĞİ ATATÜRKÇÜYÜZ DİYEMEZ
Bugüne kadar İzmir’e şehir, şehircilik ve insan merkezli bakılmadığını bununla birlikte hiçbir bir projede Millilik vasfı olmadığını da vurgulayan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “Düştükleri duruma bakınız ki,Atatürk diyorlar, heykelini bile benzetemiyorlar!Atatürk diyorlar, Atamızın desteklediği 1. ve 2. Milli Mimari Akımından haberleri yok. Mimar Kemaleddin Bey’i sorsan bilmezler. İzmir’de CHP belediyeciliği kimliksiz bir yapılaşma oluşturdu. Sokaklara isim vermek yeterli değil. Meseleyi tam manasıyla kavramak gerekiyor. Atatürk demek Milli değerlerin hayatın içinde olması demektir. CHP şehirciliği ise bundan çok uzaktır. İzmir Milli değerlerin hâkim olduğu marka bir şehir ama CHP Belediyeciliği göz boyamaktan öteye geçmiyor. Hizmet bekleyen insanlarımızı böyle kandırmaya devam edemezler. Biz Türk Milliyetçilerine de Atatürkçülük taslayamazlar”dedi.

ATATÜRK’LE DAİRE SATIYORLAR
İzmir’de Atatürk’ü suiistimal ederek ticari kazanç sağlayan şirketler var diyerek sözlerini sürdüren Cumhur Bulut, “ Hem insanımızın milli duyguları sömürülüyor hem de Atatürk kullanılıyor. İzmir’de Atatürk’lü tabelalar yaptırıp çeşitli Atatürk gösterileriyle daire satmaya çalışan müteahhitlik firmaları türedi. Biz bunları kabul etmiyoruz! CHP’nin suni Atatürkçülüğünün İzmir’i getirdiği nokta maalesef bu! Açıklamasını yaptı.

BİRAHANELERE VE ÇOCUK PARKLARINA BAKSINLAR
Sözlerini CHP belediyeciliğinin İzmir’i getirdiği durum değerlendirmeleriyle sürdüren Bulut şunları kaydetti; “Yirmi yıldır belediyecilik yaptıklarını söyleyenlere ve bununla övünenlere söyleyeceğimiz çok şey var. CHP belediyeciliğinin İzmir’deki başarı göstergeleri sokaklarımızın içine kadar giren birahanelerdir! Şehir içinde çocuk başına düşen park alanlarının yetersizliğidir. Hayatımızı felç eden trafik sorunudur. CHP’nin festival belediyeciliği ölçülecekse işte bunlarla ölçülmeli, değerlendirilecekse toplu ulaşımda yirmi yıl geriden gelmemizle değerlendirilmelidir. Bunlara bakıldığında CHP’nin başarısızlığını ve İzmir’i getirdiği durumu daha rahat görebiliriz. İzmir muazzam bir şehir ama sırtında hançerle yaşamaya mecbur ediliyor. Cumhur İttifakı Belediyeciliği ilk önce bu hançeri çekip çıkaracaktır. Şehrimizi olması gereken yere getirecektir inancını taşıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın yerel seçim zaferiyle İzmir’de çok şeyin değişeceğini, İzmir’in yeniden huzur ve kazanç şehri olacağını da söyleyen MHP İzmir’in AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, önümüzdeki günlerde İzmir ile ilgili yaptıkları tespitleri belgelendirerek açıklayacaklarını söyledi.

 
Kaşıkçı cinayetinde önemli gelişme!
 
İzmir'i ayağa kaldıran olay Meclis gündeminde!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şaka gibi 6 Aralık 2018 Perşembe 01:23

Şaka gibi açıklama :) Senin partin aday çıkarmamış sen gelmişsin şöyle böyle diye anlatıyorsun. Boş olur hocam o boş. hem yönetime talip değilsin hem de nutuk atıyorsunuz. Yine de kalın sağlıcakla

Yorumu oyla      9      5  
hancer 5 Aralık 2018 Çarşamba 21:01

Sayin Bahceliye cocuk konusu dahil herturlu hakareti yapanlarla ittifaki savunanlar kendi sirtinizdaki hanceri cikartin Mhp nin kapisina kilit vurdunuz basimizi one egdiniz millet affetmeyecek

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 5 Aralık 2018 Çarşamba 14:33

Trafik felçmiş, Cumhur ittifakı düzeltecekmiş. 1-Manisa Belediyesi MHP'li değil mi ? Yaptığı bir tane raylı sistem var mı ? İstanbul'u, Ankara'yı yıllardır kim yönetiyor ? Trafik sorunu bitti mi ? Birahane denmiş de, Ankara'da mahalle arasında olan pavyonları ne yapacağız ? Ankara'yı yıllardır kim yönetiyor ? İstanbul'u söylemiyorum bile. Açıklamalar son derece komik. Kendi adayı ile seçimlere girmeye cesareti olmayanlar bir zahmet konuşmasınlar. Ortada ittifak da yok. İttifak ortak aday olursa olur; AKP kimi aday gösterirse göstersin destek vereceğiz demek ittifak demek değildir.

Yorumu oyla      10      5  
Ozzy 5 Aralık 2018 Çarşamba 13:15

Ekibe bakınca elinize batmış kıymığı bile çıkaracak ışığı göremedim ben

Yorumu oyla      10      5  
Gürkan 5 Aralık 2018 Çarşamba 12:55

Yahu MHP olarak adayınız bile yok. AKP'nin adayına destek veriyorsunuz. Cumhur Bey dün AKP hakkında yazdıklarını sanırım unuttu ya da yazdıklarının arkasında duramıyor ki AKP 'yi destekliyor, ATATÜRK diyor. Şaka gibi!

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den 5 Aralık mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 5 Aralık Dünya Kadın ...
AK Parti İzmir'in kadınlarından ‘5 Aralık’ mesajı
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Türk kadınına ...
CHP İzmir'de sürpriz başvuru: O isim hangi ilçeyi istedi?
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Üyesi,  CHP eski İzmir İl Başkan ...
 
İYİ Parti İzmir’de yol haritasını netleştirdi mi?
GİK Üyesi Taylan Yıldız, isminin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ...
Mehmet KARABEL yazdı... İkinci heybedeki İzmir adayı kim?
Mehmet KARABEL yazdı... İkinci heybedeki İzmir adayı kim?
CHP İzmir'den İYİ Parti'ye flaş ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
 
Demirtaş ve Önder'in cezaları onandı!
Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ile eski HDP Ankara Milletvekili Önder ...
AK Parti İzmir’de revizyon! İşte yeni görevlendirmeler
Aday adaylığı noktasında refleks gösteren ve istifa eden bazı yönetim ...
Bahçeli'ye tepki: Şimdi kimin gölgesindesin?
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Maden kazalarında Türkiye Avrupa birincisi. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva