HABERLER>POLİTİKA
26 Ekim 2018 Cuma - 11:12

MHP İl Başkanı Şahin: İzmir, adaylarımıza ‘Allah’ diyecek!

İzmir İl Başkanı Şahin 2019 hazırlıkları için, “Halkımızın önüne çok güzel bir tablo sunacağız. Birçok kriterimiz var. Adaylarımız ülkücü, temiz, hizmet ehli, eğitimli olacak. Büyükşehir için çok ilginç adaylarımız var. İsim vermeyeceğim. İzmir’in ‘Allah’ diyeceği adaylarımız olacak. İzmir’i şaşırtacağız. İzmir’in bize ihtiyacı var. Biz bunu görüyoruz. Bu defa bizi tercih edeceklerini bekliyor ve umuyoruz. Şu anda 30 ilçemizde heyetlerimiz insanlarımızı dolaşıyor. İnsanlarımıza dokunuyor” dedi.

MHP İl Başkanı Şahin: İzmir, adaylarımıza ‘Allah’ diyecek!

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı. İl Başkanı Şahin, 2019 yılında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler özelinde birbirinden önemli açıklamalara imza attı.

Adaylıklar noktasında ise, ‘İzmirliler çıkaracağımız adaylar karşısında ‘Allah’ diyecek’ çıkışında bulunan Şahin, “İzmir’i şaşırtacağız. İzmir’in bize ihtiyacı var. Biz bunu görüyoruz” dedi.

İZMİR’İN ‘ALLAH’ DİYECEĞİ ADAYLARIMIZ OLACAK!
İzmir’de yürütülen çalışmalar özelinde konuşan Şahin, adaylar hakkında ise, “Adaylar başvurularımız yoğunlukla devam ediyor. Şekillenmeye başladı. Birçok yerde karar aşamasındayız. Birçok yerde çoklu adaylarımız var. Halkımızın önüne çok güzel bir tablo sunacağız. Birçok kriterimiz var. Ülkücü, temiz, hizmet ehli, eğitimli olacak. Büyükşehir için çok ilginç adaylarımız var. İsim vermeyeceğim. İzmir’in ‘Allah’ diyeceği adaylarımız olacak. İzmir’i şaşırtacağız. İzmir’in bize ihtiyacı var. Biz bunu görüyoruz. Bu defa bizi tercih edeceklerini bekliyor ve umuyoruz. Şu anda 30 ilçemizde heyetlerimiz insanlarımızı dolaşıyor. İnsanlarımıza dokunuyor. Bizim çalışmalarımız başladı. Ben göreve gelir gelmez ilçe başkanlarına, ‘her gün mutlaka insana ulaşacaksınız, sevgiyle dokunacaksınız ve kucaklayacaksınız’ yolunda talimatlarımız oldu. Teşkilatlarımız çalışıyor. Biz ayaktayız” diye konuştu.

İZMİR’DE YAKLAŞIK BİN BAŞVURU ALACAĞIZ!
İzmir’de adaylarının hazır olduğunu ifade eden Şahin, “Biz tek başımıza seçime girecekmiş gibi hazırdık. Belediye başkan adaylıkları ve meclis üyelikleri adaylıkları için yaklaşık bin başvuru alacağız. Diğer yandan yerel seçimlere ayrı gireceğiz ama cumhur ittifakı noktasında verdiğimiz sözün arkasındayız. Gün bugündür. Bugünü konuşuyoruz” dedi.

İZMİR’İN YÖNETİMİNDEN MEMNUN DEĞİLİM!
Kentte oluşan problemlere dair konuşan Şahin, İzmirlilerin MHP’yi tercih etmesini istediklerini söylerken, “İzmir’in trafik ve ulaşım sorunları var. İzmir’in yönetiminden insanımız memnun değil. Ben de bir vatandaş olarak memnun değilim. İzmir’e herkes büyük, modern bir köy diyor. Güzel ve saygıdeğer insanları olan köylü kalabalık diyorlar. Keşke köylü olsak kötü niyetle söylemiyorum. Fakat İzmir hak ettiğini alamıyor. Bu güzel İzmir halkı bizi tercih ederse biz onlara dokunuruz. Onları farklı kucaklayacağız. Şehrin nasıl yönetileceğini tüm İzmir’e göstermek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

BİZ KONUYU TAKİP EDECEĞİZ, HALKIMIZ DA KİMİN NE YAPTIĞININ TAKİPÇİSİ OLSUN
Mecliste emeklilikte yaşa takılanların durumunun tartışılırken partisinin sergilediği tutum hakkında konuşan Şahin, “Biz EYT ile ilgili kanun tasarımızı meclisin açıldığı gün sunduk. Şu anda mecliste... Dün yapılan bir algı operasyonu idi. Araştırma önergesi idi. Biz bu konuyu araştırdık, soruşturduk ve 1 Ekim’de yasa tasarısı önerisi olarak verdik. Şimdi bir araştırma önergesi verilmesinin bir önemi yoktur. Konunun da takipçisi olacağız. Halkımız da kimin ne yaptığının takipçisi olsun” dedi.

ÖRNEĞİMİZ ALİAĞA!
‘MHP belediyeciliği ne demek?’ sorusunu yanıtlayan Şahin, “Anahtar kelimemiz dokunmak ve hissetmektir. Biz belediyeciliği aşk olarak görüyoruz. Onların dertlerine ortak olacağız. Bizim İzmir’de bir tane örneğimiz var. Aliağa Belediyesi’ndeki çalışmalarımız ortada. 40 yıldır CHP ile yönetilen Aliağa MHP’ye geçince sahildeki mezbeleliklerin tamamı halka hizmete sokulmuştur. Aliağa halkının mutluluğunu, keyiflerini hepimiz görüyoruz. Bu örnek olsun. Bizim arzumuz aynılarını Seferihisar’a, Çeşme’ye yapmaktır” yorumunu yaptı.

BÜYÜKŞEHİR HERKESE AYNI DAVRANMIYOR
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li olmayan 8 belediyeye eşit davranmadığını söyleyen Şahin, “Aliağa Belediye’miz halka asfalt yapıyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtları geliyor bozuyor. İlçelere olan paylaşımlar ve bakış eşit değil. Büyükşehir herkese aynı davranmıyor. Manisa’yı, Turgutlu’yu, Salihli’yi da biz belediyecilik noktasında örnek gösterebiliriz. Bostanlı’da bir sahil vardı. İnsanlar oturuyordu, şimdi yoldan deniz görünmüyor. Ben şehir plancısı, mimar değilim, ‘biz çok iyi anlayamıyoruz’ dedik ama kimse anlayamıyor. İnşaat iki yıldır sürüyor. Ankara’da bir alt geçit 45 günde yapılıyor. İzmir’de topraktan tümülüs yapacaklar 2 yıl sürüyor. Herkes bu yönetimin değişmesini istiyor. İzmir halkı yakınıyor. İnsanlar millet sevdalıların göreve gelmesini istiyor. Ülküdaşlarımız hizmet için İzmir halkının bize fırsat vermesini bekliyor” dedi.  

ANKARA’YA 55 DAKİKADA GİDİLEN BİR ÇAĞDA KARŞIYAKA’DAN ALSANCAK’A 1 BUÇUK SAATTE GELİNMESİNİ İZMİRLİLER NASIL BULUYOR?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘İzmir Modeli’ olarak nitelendirdiği tarımsal ve kırsal kalkınma hamleleri hakkında değerlendirme yapan Şahin ayrıca belediye hizmetlerine dair eleştiriler getirdi. Şahin, “Nasıl bir şeymiş İzmir modeli? Mesela Seferihisar’a sakin şehir diyorlar. Ben ona sakin değil sessiz şehir diyorum. Sesini çıkarma, otur, yatırım bekleme demektir. Halk da uslu uslu oturuyor. Biz canlı bir şehir haline getireceğiz. Yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Hangi yatırımla sessiz şehir oldu? Bütün insanları mutlu ettiler, her söylediklerini yaptılar da insanlar bundan dolayı mı sessiz? Bu acayip ilginç bir şey... Biz böyle bir şeyi kabul edemeyiz. Hiçbir şey yapma sessiz şehir ol. Yok öyle bir şey. Biz şehirleri yaşanabilir hale getireceğiz. Bostanlı’da küçük parklar var. 3 ayda bir mutlaka çiçekleri değiştiriliyor, ama bizim yolumuz yok. Nasıl, güzel mi? İnsan ihtiyaçları sıralıdır ve şehrin ihtiyaçları da sıralıdır. Yağmurda yolda yürüyemiyorum ama evimin önüne park yapmışsın, Bayındır’daki çiçek üreticisinden çiçek aldın diye değiştiriyorsun. Çiçek değiştirme, yolumu yap! Biz göreve gelirsek tabi desteğimiz sürecek. Maksadımız destek verilmemesi değildir. Ama insanların ihtiyaç sıralaması olduğu gibi şehirlerin de var. Sırayla gitmek lazım… Telefon kablosu geçiriliyor ama yol yok. Tramvay… Alsancak’ta yolun kapatılması doğru değil. Buradan Ankara’ya 55 dakikada gidilen bir çağda Karşıyaka’dan Alsancak’a 1 buçuk saatte gelinmesini İzmirliler nasıl buluyor? Ben, ‘tramvay çok iyi oldu’ diyeni görmedim. Bu gidişle 5 yıl sonra bir mahalleden bir mahalleye gitme durumunuz kalmaz. Ulaşım sorunun alt geçitle, üst geçitle bir şekilde çözülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ŞER İTTİFAKININ DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜK!
2019 yılında gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yapan Şahin, “Biz şer ittifakının devam edeceğini düşünüyoruz. Bununla birlikte cumhur ittifakının 24 Haziran’dan sonra üstüne oy katmasını istiyoruz. Cumhur İttifakının güç kaybetmemesi lazım… Şayet biz 24 Haziran’dan gerilersek cumhur ittifakı da tartışılır hale gelir. Bu seçimler bu yüzden çok önemli. MHP’ye 24 Haziran’da ne önermişlerdi? ‘MHP yüzde 3 alır’ demişlerdi. Üzerimizde sürekli bir algı operasyonu var. Bu defa ilk defa ‘yüzde 15’ diyorlar. Yüzde 3 gözükünce yüzde 10 çıkıyor biz bu sefer, ‘Allah allah’ dedik” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU İŞ BANKASI İÇİN 50 KONUŞMA YAPTI, ANDIMIZ İÇİN DAHA ÇIT YOK
Son günlerde yaşan ‘andımız’ tartışması üzerinden net mesajlar veren Şahin, “Herkes bilsin ki biz Türk’üz Türkçüyüz. Bizim MHP olarak andımızdan geri adım atma ihtimalimiz yoktur. Sahte Atatürkçülerin hiç sesi çıkmıyor. CHP’nin hiç beyanatını gördünüz mü? Sayın Kılıçdaroğlu’nun açıklaması var mı? İş Bankası konusunda 50 konuşma yaptı, andımız konusunda tek bir söz söylemedi. Manidar değil mi? Atatürkçülükle övünen İzmirlilere mesajımız olsun. Kılıçdaroğlu’ndan çıt yok daha! Halkımıza, güzel İzmirlilere selam olsun! Türk’üz, Türkçüyüz, Türk Milliyetçisiyiz, aşkımızdır, sevdamızdır. Asla geri adım atmayız. Bizden başka bir şey de beklenemez” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir'deki poşet cinayetinde son karar verildi!
 
ABD'den vize almak isteyen Türklere aşağılayıcı soru!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yüksel Şahan 26 Ekim 2018 Cuma 23:12

Ocak''lı il başkanı na güvenimiz tamdır, tramvay konusunda ki tespiti ne sonuna kadar katılıyorum mevcut belediye yönetimi akşam yemek yiyip analiz yapmadan vatandaşa sormadan ne olduğu belli olmayan projeler başlattı sonuç ortada ,hele hele opera binasının inşaatının başlaması tam bir komediye dönüştü çalışan 10 işçinin başında Sayın Aziz KOCAOĞLU''nun gelecek olması sebebiyle onlarca yönetici vardı , haftanın 6 günü sahil yol çalışmasında 3 emekçi bir kamyonet varken Bostanlı pazarının olduğu Çarşamba günleri tam kadro belediyenin yol çalışması yapması işlemeyen trafiği içinden çıkılmaz hale getirmekten başka bir işe yaramadı; Başkanımızın tümülüs tespiti çok yerinde Bostanlı sahilde artık ne deniz görünüyor nede İmbat esiyor. Uzun lafın kısası Mevcut belediye yöneticileri Dağlarında çiçekler açan güzel İzmir''e ihanet ediyor.

Yorumu oyla      9      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 26 Ekim 2018 Cuma 18:27

"Allah" mı diyeceğiz, "yallah" mı görürsün Veyselim :)))))

Yorumu oyla      11      5  
devrimhan 26 Ekim 2018 Cuma 12:25

siz mu siyaset anlayışıyla allah demekten öte ya sabır dedirteceksiniz anlaşılan. aliağa da tesadüf alınan belediyeyle şimdiden vedalasin

Yorumu oyla      14      6  
Gürkan 26 Ekim 2018 Cuma 12:24

Milyonlarca insanın oyunu almış partilerin ittifakına "şer" demek ne demek ? Ayrıca bu nasıl bir vizyonsuzluktur ki AKP yüzde 49 'lardan, 42'lere inen oy oranına üzülürken; MHP 18'lerden, 10'lara inen oy oranına barajı geçtik diye seviniyor? Partinin iktidara gelme, ülkeyi yönetme gibi bir düşüncesi olmadığının kanıtlarından biri değil mi ? Resmen küçük olsun, bizim olsun anlayışı :)

Yorumu oyla      13      6  
EYT TAKİP 26 Ekim 2018 Cuma 11:54

Sizin bu Eytlilere yaptığınızı gördükten sonra takipteyiz,eğer olumlu bir adım atılmazsa siz seçimlerden sonra yandım Allah diyeceksiniz,çünkü size ve Akp'ye bu durumda oy çıkmaz kazanan şu anki tavırlarıyla İyi partı ve Chp olur,çünkü ortada bir mağduriyet var ve siz bu mağduriyetin olduğu zaman iktidar ortağıydınız bu sorunu çözmek sizin boynunuzun borcu,bekliyoruz ama şu an kimi aday gösterseniz nafile size oy yok..

Yorumu oyla      18      6  
Gürkan 26 Ekim 2018 Cuma 11:40

Karşıyaka'dan, Alsancak'a beyefendi 1,5 saatte mi geliyormuş ? Ha ha ha ... böyle mi oy almayı planlıyorsunuz? Tramvaya sallayacaklarına yıllardır yönettikleri Manisa'ya raylı sistem yapsınlar. Aliağa örneğini de konuşmuyorum bile. http://www.egedesonsoz.com/haber/aliaga-yi-karistiran-satis-yeniden-gundemde-yuh-olsun-yaziklar-olsun-/973305

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel açıkladı: Atama bekleyenlere kötü haber!
Geçen yıl 10 bin 551 kişilik alım yapılacağı açıklanan eski adıyla Tarım ...
Çeşme'ye hançer vuracak proje meclis gündeminde!
CHP’li Polat, Çeşme’nin Ovacık Mahallesi’nde kurulacak JES için açılması ...
Resmen karar verildi: Yerel seçim tarihi kesinleşti!
Yerel seçim tarihi kesinleşti. Seçimler 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak.
 
CHP'li Beko, İzmir'de işçilerle buluştu: Yanınızda olmayan partiye oy vermeyin!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, kahvaltılı ...
Muhittin AKBEL yazdı... Hemşehri siyaseti başarı getirir mi?
Muhittin AKBEL yazdı... Hemşehri siyaseti başarı getirir mi?
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir için ‘bomba’ iddia!
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir için ‘bomba’ iddia!
 
CHP’den MHP'ye 'misliyle karşılık' kararı!
CHP ve MHP milletvekilleri arasında TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan ve arbedeye ...
CHP İzmir’de eski Başkan resmen ‘ben de varım’ dedi!
İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, Konak Belediye Başkan Aday Adaylığı ...
Albayrak: Dünyaya örnek olacak noktadayız
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'yi ziyaret edilen Alman ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva