HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Aralık 2012 Cumartesi - 12:54

Menderes’te dev protokol Kocaoğlu’nun hedefinde Şengül!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisine “İzmir’e bir çivi bile çakmadı” diyen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e yüklendi. Kocaoğlu, “Evet biz çivi çakmıyoruz. Arıtma tesisleri, yollar, asfaltlar döküyor dev yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Menderes’te dev protokol Kocaoğlu’nun hedefinde Şengül!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Menderes Belediyesi arasında düzenlenen ortak protokol ile yapımına başlanan Menderes Endüstri Meslek Lisesi inşaatının temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda belediye çalışmaları, projeleri ve CHP’nin İzmir’deki siyaseti hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’e göndermede bulunan Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, “ Bir milletvekili çıkmış ‘Aziz Kocaoğlu bu kente bir çivi bile çakmadı’ diyor. Evet doğrudur. Biz kente çivi çakmıyoruz. Biz, yollar, arıtmalar yapıp asfaltları döküyoruz. Kenti kalkındırma görevi ile hareket edip çalışmalarımızı öyle yapıyoruz. Son olarak Tahtalı Barajı Havzası’ndan çiftçiye su vermek için çalışmamız var. Geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ne gidip oraya başvurumuzu yaptık. İzin alabilirsem tarlalara su vereceğiz. Adam gibi durup adam gibi eş yapacağız. Halk için, hemşerilerimiz için çalışacağız. Yakınlarımız için çalışmayacağız” diye konuştu.

 
BAŞKA BELEDİYE BAŞKANI YOK
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar ve projeler sayesinde İzmir’in yaşanabilir 200 metropol kent arasında 4. Sıraya girdiğini bir kez daha vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “ Bu gelişmeden tabi ki ne benim iş yapan çocuklarımın ne de insanların cüzdanları, cebi bir şey gördü.  Bunun faydalarını kent olarak ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kamulaştırmasına 35 milyon, inşaatına 250 milyon para harcayacak ve toplam 350-360 milyon TL’ye dev bir fuar alanı yapacak başka belediye başkanı yok. Türkiye’de de yok, Dünya’da da yok. Türkiye’nin en büyük fuar alanını kendi öz kaynaklarımızla kılı kırk yararak yapmaya çalışıyoruz. Dosya’nın KİK’teki süreci de tamamlandığında hemen başlayacağız. Bu tür projelere ya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği dahil oluyor ya da Sanayi Bakanlığı destek veriyor. Ama biz kendimiz bu işi yürütüyoruz. Kentin kalkınmasını kendimize hedef seçtik” dedi.
 
Menderes Belediyesi ile ortaklaşa yapımına başlanan lisenin inşaatını uzun süredir planladıklarını anlatan Başkan Kocaoğlu, süreci yakından izlediğini ve ayda bir Belediye Başkanı Ergun Özgün’ü arayarak bilgi aldığını söyledi. Kocaoğlu, “Okul yapmak bizim görevimiz değil. Kanunda olan yasal olarak engel olmayan her konuda desteklerimizi sürdürüyoruz. İZBETON aracığıyla okulların fiziki şartlarını düzenliyoruz. İzmir’de bu tür hizmetlerden elimizi çekmemiz söz konusu değil” ifadelerini kullandı.
 
ŞENGÜL NE DEMİŞTİ?
Zaman zaman Kocaoğlu ile karşı karşıya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Şengül yaptığı son açıklamada, “Sayın Kocaoğlu'nun, İzmir'e kazandırdığı tek bir eser yok. Bunun sıkıntısı içinde. Seçimler yaklaştığı zaman hem CHP'liler hem de Aziz Kocaoğlu, millî değerleri öne sürüp milliyetçilik, cumhuriyet ve laiklik üzerinden politika yapıyor. Başka kozları ve argümanları yok. Bu haliyle CHP'ye kimse oy vermez, çünkü artık herkes neyin ne olduğunun farkında. Aziz Kocaoğlu'nun, bu şehirde makyaj yaparak bazı gerçeklerin üzerini örtmeye çalıştığını herkes biliyor. Güzel İzmir'i ne hale getirdiğini herkes görüyor. Ben, Aziz Kocaoğlu'nun makyajını dökme misyonunu edindim. İzmirlilere gerçekleri en yalın haliyle gösterme misyonunu edindim. İzmirlileri yalanlarıyla kandıran, boş vaatleriyle uyutmayı amaçlayanların oyununu bozma misyonunu edindim. Aziz Kocaoğlu'nun oyununu bozduğum için bu çok zoruna gidiyor, hezeyanlarının sebebi budur” açıklamasını yapmıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
metrocu aziz ;)) 2 Aralık 2012 Pazar 01:42

aç tavuk kendini buğday anbarında sanırmış.. sayın kocaoğlu senin yaptıklarını kayseri de, istanbul da, bursa da , antep de yıkıyorlar. sende kendini avutuyorsun.siz genelbaşkanınızla park açılışlarına devam edin. izmir size gereken cevabı verecek.. musa

Yorumu oyla      12      7  
Cemal k 1 Aralık 2012 Cumartesi 23:30

Halk Aynı seyi soylemyor baskan, inanmıyorsan meydanlara in, halkın derdini bir dinle..

Yorumu oyla      12      7  
soner çiçek 1 Aralık 2012 Cumartesi 22:52

sevgili başkanım siz bu çalışmaları izmir halkı için belediyenin öz imkanlarıyla yapdıgınızı çok iyi biliyorum devletin bir gıram katkısı yok siz duruşunuzu bozmayın izmir sizin arkanızda ölümüne aziz ölümüne chp.kıskananlar çatlasın..

Yorumu oyla      13      6  
privateye yanıt 1 Aralık 2012 Cumartesi 22:22

private dedigin gibi secime az kaldı ama hayal görme dostum. BUCA - GAZİEMİR - KARABAGLAR - BAYRAKLI - ÇİĞLİ - KEMALPAŞA şuan akpye oy verecek secimlerde. BORNOVA - MENEMEN chp nin elinden düsüyor. CHP ANCAK KARSIYAKA - NARLIDERE - BALCOVAYI ALABİLİR. oda hizmetten değil chpli partizanlar yüzünden

Yorumu oyla      12      7  
AHMET 1 Aralık 2012 Cumartesi 22:20

YORUMCU ÖĞRETMEN ARKADAŞ PİRİŞTİNA KULLANARAK CHP Yİ VE AZİZ KOCAOĞLUNU ELEŞTİRİYOR SAYIN ÖĞRETMEN ARHKADAŞ O ÇOOOOK BAYAT VE ÇOK BASİP AZICAK AKLI OLANLAR SENİN KİM VE KİMLERE HİZMET ETTİĞİNİ ANLAR ONUN İÇİN SEN O KAFANI YORMA BİR AKP Lİ OLARAK ELEŞTİR VE HÜKÜMETİN ELLE TUTULUR 10 YILDA İZMRE NE YAPTIĞINI ANLAT BİZ AZİZ KOCAOĞLUNUN SİZİN ENGELLEMELERİNİWE VE TÜRLÜ OYUNLARINIZA RAĞMAN NELER YAPTIĞINI BİLİYORUZ BOŞ LAFLARIDA BIRAKIN İDDA EDİYOUM 10 YILDA HÜLKÜMET İZMİRDE NEYİ YAPTI BİTİRDİ YAZ

Yorumu oyla      13      6  
private35 1 Aralık 2012 Cumartesi 21:09

hiç merak buyurmasın A ka pe li arkadaşlar seçime az kaldı.İzmire kim yatırım yapıyor, kim yapmıyor.10 yıldır hükümet ne kadar yapmış, yada yapmamış halk menuniyetini veya memnuniyetsizliğini gösterecek.Tavsiyem bir ankaranın devlete borcuna birde ankaranın ve istanbulunkine bakın, birde gelişim sırasında bu saydığım şehirlerin sıralamasına.Yeterli olur size.

Yorumu oyla      24      10  
Öğretmen 1 Aralık 2012 Cumartesi 21:07

Rahmetli Ahmet PİRİŞTİNA'nın hizmetleri üzerine gelenler, o mirası tüketiyor. İzmir halkı hizmet olarak rahmetlinin çalışmalarını, projelerini gördü. Ondan sonrakiler maalesef sınıfta kaldı. Onlarda laf çok, polemik çok, iş ise sıfırdır. İzmir halkı izmirin kötü bir kasaba haline getirenlerden bir gün hesap soracaktır. Sahil dışına çıktığınızda kötü kasaba görüntüsü vardır. Dar, kirli ve çıkmaz sokaklar, beton yığınları arasında kayıp olan izmirliler görürsünüz. Gerçek bu, dedi, dediler yalan...

Yorumu oyla      15      17  
private35 1 Aralık 2012 Cumartesi 21:05

mertizmir kardeş 42 trilyon olan parkın kendisi değil, alanın sahibi olmak için mahkemenin bankaya ödenmesi için biçtiği para, bilgisizliğini mazur görüyorum bu seferlik.bidahaki sefere iyi çalış gel.

Yorumu oyla      16      10  
büyükşehir 1 Aralık 2012 Cumartesi 19:14

Arıtmasının %90 nı nı tamamlamış, Dünyanın en iyi gelişen 4ncü kenti ünvanını almış kenti karalamaya çalışmayı beceremezsi akp li yorumcu... Tutarsız eleştirilerinize kimse itibar etmiyor. Bu kenti herkes yaşıyarak görüyor... üzülüyorsunuz biliyoruz ama izmir den yana olsanız.. yapılanlardan gocunmayacaksınız ve üzüntüden kurtulacaksınız.

Yorumu oyla      25      10  
mertizmir 1 Aralık 2012 Cumartesi 17:49

BAYAGI BÜYÜK İŞLER YAPIYOR BELEDİYEMİZ. arıtma tesisi ve 2 tane kıytırık yol. Helal baskan. METRO - TRAMVAY - KENTSEL DÖNÜSÜM - OPERA BİNASI - AKVARYUM FİLAN NE LÜZUM VAR BUNLARA. SEN EN BÜYÜK PROJELERİ YAPIYON ARITMA TESİSİ. BİRDE KONAKTA PARK YAPTIN SON OLARAK 42 TRİLYONA İZMİRİN EN PAHALI VE EN KIYTIRIK PARKINI ( ZİRAAT BANKASI YANINA ) HELAL OLSUN SANA

Yorumu oyla      21      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konaklı ev hanımları yogayla stres atıyor
Güzelyalı’da bulunan Konak Belediyesi Melahat Yılmayan Öğrenme Evi yoga ...
Konak’ın yardım eli yerine ulaştı
Vatani görevini yaptığı sırada felç geçiren ve evinden dışarı çıkmadan ...
ESHOT artık halkla iç içe!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘ESHOT Halkla İletişim Müdürlüğü’nü hizmete ...
 
Büyükşehir’de İzmir-Belgrad köprüsü
Sırbistan’ın Ankara Büyükelçisi Dusan Spasojevic, İzmir Fahri Konsolosu ...
Seferihisar kadınlarının pazarından ünlülerin sofrasına…
Seferihisar Belediyesi'nin girişimiyle Girit kabağından, karabaş otu reçeline ...
Ve ‘çöp’ CHP’yi yine böldü: Karşıyaka Büyükşehir’e karşı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Yamanlar’da yapmayı planladığı ...
 
Cebit Fuar'ındaki tek İzmirli Seferihisar
İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 29 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ...
Başkan'dan Egedesonsöz’e tebrik ‘çöp’ için destek çağrısı
Yeni çöp tesisinin Karşıyaka Yamanlar Köyü sınırlarında yapılacağının ...
Bostanlı Açıkhava tiyatrosu artık 4 mevsim 'açık' olacak
İzmir’de sıcak geçen yaz aylarında sanat etkinliklerinin vazgeçilmezi ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva