HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Nisan 2019 Pazartesi - 10:59

Mahir Polat ve Kani Beko'dan Başkan İduğ'a ziyaret

CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Kani Beko Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. DİSK Genel Başkanlığı yaptığı yıllarda gündemle ilgili basın açıklamalarının bir araya getirildiği "Sözümüz" isimli kitabı Başkan İduğ'a hediye eden Kani Beko, "Sizin Bornova için bir şans olduğunuzu düşünüyorum" diye konuştu. Başkan İduğ'un Türkiye'ye umut olacak projeleri hayata geçireceğine inandığını belirten Mahir Polat da, "Bornova için çok iyi şeyler yapacağınıza inancım tam" dedi.

Mahir Polat ve Kani Beko dan Başkan İduğ a ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u aynı gün içinde iki milletvekili ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan İduğ milletvekillerini meclis üyeleri ve bürokratlarıyla birlikte ağırladı. İlk ziyaret CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan geldi. Polat Başkan İduğ'un Türkiye'ye umut olacak projeleri hayata geçireceğine inandığını belirterek, "Bornova için çok iyi şeyler yapacağınıza inancım tam. O yüzden gönlüm rahat. Meclis üyelerinizle birlikte Türkiye'ye umut olacağınızı düşünüyorum. Hep beraber Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçireceğinize inanıyorum" dedi.

Beş yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz
Polat'a seçim sürecinde verdiği destekler nedeniyle kendisi ve meclis üyeleri adına teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Genel başkanımızın başarılı ilçe belediye başkanlarını büyükşehir belediye başkanlıklarına, başarılı ilçe başkanlarını da belediye başkanlıklarına aday göstermesi bu seçime damgasını vurdu. İstanbul ve Ankara'daki başarılardan dolayı bizler de sizleri kutluyoruz. Ankara'yı İstanbul'u Antalya'yı alan Partimiz çok daha iyi işler yapacak. Bu sorumluluğun farkındayız ve bu beş yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 'Bornova'nın benim için farklı bir yeri var" diyen Beko, "1993-1995 yılları arasında Bornova Belediyesi'nde çalıştım. Genel İş Genel Başkanlığı ve DİSK Genel Başkanlığı görevlerine buradan çıktığım yolculuğun ardından geldim" dedi. DİSK Genel Başkanlığı yaptığı yıllarda gündemle ilgili basın açıklamalarının bir araya getirildiği "Sözümüz" isimli kitabı Başkan İduğ'a hediye eden Kani Beko, "Sizin Bornova için bir şans olduğunuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Hedef halka en iyi hizmet
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da Beko'ya yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "Yerel seçimlerde İzmir'de ve Türkiye genelinde elde edilen başarının altında sizlerin çalışmaları var. İstanbul'da yaptığınız denetimle Türkiye'ye büyük ivme kazandırdınız. Bizler de sizlerin elde ettiği bu başarıyı 5 yıllık görev süremiz içinde yerel yönetimlerde en iyi şekilde halka hizmet ederek perçinlemek istiyoruz. Sandıkta CHP'ye gelen oyları, yerel yönetimlerde hizmet olarak yansıtmak bizim görevimiz. Bunun farkındayız ve bunun sorumluluğunu tüm meclis olarak biliyoruz. Uygulamasını en iyi şekilde yapacağız. Hem genel başkanımızın hem de sizlerin göğsünü çalışmalarımızla kabartacağız. Destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

 
İzmir'de 'tombala' baskını!
 
İzmir'in engelsiz takımı Avrupa'ya damga vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Sandal Spil Sis Dağı Yayla Şenliği'nde horon tepti
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bu yıl 8’incisi düzenlenen Spil ...
Başkan Tugay'dan Karşıyakalılara ‘eşit hizmet’ sözü
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 5 yıl boyunca kente birlikte hizmet ...
Başkan Kırgöz'den ilk nikah
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, belediye başkanlık görevinde ilk nikah akdini gerçekleştirdi.
 
Bornova'da uçurtma coşkusu
Bornova Belediyesi ilki 1993 yılında yapılan Geleneksel Uçurtma Şenliği'nde ...
Foça'da gökyüzü renklendi
Foça ilçesinde düzenlenen uçurtma şenliğinde herkes eğlendi.
Ödemiş'te Helvuç Bayramı coşkusu
Ödemiş Belediyesi, geleneklerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması ...
 
Menemen'de çilek bayramı
İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Emiralem'de düzenlenen Çilek Festivali ...
Önce tasarladılar sonra ürettiler
Shoexpo – 45. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapsamında gerçekleşen “Genç ...
Karabağlar'da 'Mobilya Akademi' için geri sayım
Karabağlar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Muhittin Selvitopu’nu, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva