HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mayıs 2016 Cuma - 08:09

Kursiyer gösterisinde sürpriz evlenme teklifi!

Dramalılar Köşkü’nde açılan sergilerin ardından müzik ve bale kurslarına katılan kursiyerlerin Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen gösterileri ise yoğun ilgi görürken, bir de sürpriz evlilik teklifine sahne oldu.

Kursiyer gösterisinde sürpriz evlenme teklifi!

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda 2 yıldır keman eğitimi alan Gökhan Aydın izleyiciler arasında bulunan kız arkadaşına sahnede hazırladığı süpriz ile evlilik teklif etti Etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kursiyerleri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Bornova Belediyesi’nin hobi ve beceri edindirme kurslarında eğitim gören kadın-erkek, çocuk-genç-yaşlı eğitim alan kursiyerler yıl sonu etkinlikleriyle Bornovalılar ile buluştu. Dramalılar Köşkü fotoğrafçılık, seramik, takı tasarım, el sanatları ve resim eğitimi alan kursiyerlerin sergilerine ev sahipliği yaparken, Bornova Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’da keman, piyano ve bale gösterileri gerçekleşti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı etkinlik Bornovalılar’dan yoğun ilgi görürken, süpriz evlilik teklifine de sahne oldu.

Sahneden evlilik teklifi

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda 2 yıldır keman eğitimi alan Gökhan Aydın izleyiciler arasında bulunan kız arkadaşına sahnede hazırladığı süpriz ile evlilik teklif etti. Yıl sonu gösterileri kapsamında kemanıyla sahne alan ve ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer’ adlı eseri seslendiren Aydın, özel olarak hazırlanan pankartı arkasında açtırarak teklifini gerçekleştirdi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda elektronikçi olarak çalışan Gökhan Aydın’ın yaptığı teklifi hemşire olan kız arkadaşı Rabia Bayram sahneye çıkarak kabul etti. Sahnede duygusal anlar yaşayan genç çift büyük alkış alırken, çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Her yaşa müzik eğitimi

Keman kursiyerlerinden Raşit Altınmadenci’de genellikle çocukların ve gençlerin ilgi gösterdiği müzik kurslarının her yaşta insanın yararlanabileceğinin  bir göstergesi oldu. 7’den 70’e her yaştan Bornovalıya açık olan kurslarda 2 yıldır keman eğitimi alan 70 yaşında Altımadenci de ‘Bursalımısın Kadifeli Gelin’ adlı eseri kemanıyla seslendirdi. Emekli olan Raşit Altınmadenci, kemanı çok sevdiğini ve müziğin yaşı olmadığını söyledi.

Müzik eğitimi alan engelli vatandaşlardan biri olan Emir Karadağ’da büyük alkış alan kursiyerlerden oldu. 3 yıldır kurs merkezinde piyano eğitimi alan Karadağ, tek eliyle çaldığı piyonoda ne kadar yetenekli olduğunu herkese gösterdi.

Dramalılar Köşkü’nde sergi

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri Edindirme Kurslar’ndan fotoğrafçılık, resim, takı tasaı, el sanatları ve seramik eğitimi alan kursiyerlerin yıl sonu sergileri ise Dramalılar Köşkü Kent Arşivi Müzesi’nde görücüye çıktı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı ve özellikle çocukların büyük heyecan yaşadığı sergiler Bornovalılardan yoğun ilgi gördü.

Kurslara ve yılsonu etkinliğine gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Emek veren bütün eğitmenlerimize teşekkür ediyor ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızı sanata, bilime ve spora yönlendirmek için yaptığımız çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

 
2. İzmir Mizah Festivali “usta yazarla” start aldı
 
İzmir'in göbeğinde yılan paniği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2. İzmir Mizah Festivali “usta yazarla” start aldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 2. İzmir Mizah Festivali’nin ...
Buca’nın kadınlarına yepyeni kurslar
Kadınların birey olma mücadelelerine destek olmak ve sosyal hayata katılımlarını ...
Karabağlar'da çocuk tiyatrolarına devam
Karabağlar Belediyesi çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. ...
 
AK Partili Sürekli Ödemiş çalışmalarını değerlendirdi
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Belediye Başkanı ...
Genel Başkan Yardımcısı Torun Seferihisar'a geliyor
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 28 ...
İzmir'in kredi notu yükseldi, faiz şimdiden düştü!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyenin kredi notunun ...
 
Çiğli’de vezneler hafta sonu açık
Emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesi için ...
İzmir’de Balkan rüzgarı, Başkan’dan eleştirilere yanıt
Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 11.'si düzenlenen Balkanlılar ...
300 bilim insanı Bergama'da bir araya geldi
Bergama Belediyesi ve Türkiye Grup Psikoterapileri Derneği’nin öncülüğünde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva