HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Mayıs 2016 Cuma - 07:42

Konak'ta şampiyonlara görkemli kutlama

Konak Belediyesi’nin düzenlediği futbol, atletizm ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye girenler madalya ve kupalarını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen törenle aldı.

Konak ta şampiyonlara görkemli kutlama

Konak Belediyesi’nin Toros Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül törenine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhatbeyi, mahalle muhtarları, öğretmenler ve veliler katıldı. Toplam bin 200 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda 210 öğrenci madalya alırken,  takım halinde mücadele eden sporcular da kupa sevinci yaşadı.

BAŞARIYI TETİKLEYECEK
Coşku ve tezahüratların hiç eksilmediği tören şenlik havasında geçti. Zorlu müsabakaları başarıyla geçen genç sporculara madalya ve kupalarını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş verdi. Törene katılanların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Pekdaş, “Bundan 97 yıl önce bağımsızlık için, kurtuluş için yola çıkan büyük bir önder vardı. O ve O’nun arkadaşlarının azmi ve kararlılığıyla; her türlü makam, koltuk ve rütbeden önemli olduğunu gösterdikleri o ilk adımlarıyla bu ülkenin bağımsızlığı ve özgürlüğü kazanıldı. Şimdi bize düşen bu bağımsızlığı, bu özgürlüğü hiçbir şekilde tehdit altında bırakmamak; bağımsızlığın ve demokrasinin hukuk devletiyle, laiklikle taçlanmasını sağlayarak, bağımsız bir Türkiye’nin ilelebet yaşamasını sağlamaktır. Bunu gerçekleştirecek olanlar da sevgili çocuklarımız, gençlerimizdir. Bu nedenle Cumhuriyet onlara emanet. Bu nedenle onları gözümüz gibi korumak, iyi nesiller yetiştirmesini sağlamak zorundayız. İşte bu bilinçle okullarımıza, spora destek veriyoruz. Gençlerimizin kendileri olarak yaşaması ve bağımsız bireyler olmalarının ilk adımlarını atmalarını sağlamak için bu etkinliği düzenledik. Bu ödüllerin çocuklarımızın hayatındaki diğer başarıların tetikleyicisi olmasını arzu ediyoruz. Onlar için parlak ve aydınlık bir gelecek temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

BİN 200 SPORCU KATILDI
Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği yarışma ve turnuvalara toplam bin 200 sporcu katıldı. Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası’nda 13 ortaokuldan 200’e yakın öğrenci yarıştı. Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde takım halinde piste çıkan minik atletler 100 metre, uzun atlama, gülle atma, 800 metre fırlatma topu ve 4x100 bayrak yarışında dereceye girmek için büyük mücadele gösterdiler. 3X3 Sokak Basketbol Turnuvası’nda ise Konak İlçe sınırlarında eğitim veren 8 ortaokuldan 16 takım ve 48 basketbolcu mücadele etti. Futbol Turnuvası’nda ise 49 erkek, 14 kız takımı olmak üzere toplam 63 takımda 256 minik krampon ter döktü.  Ferdi ve takım müsabakalarında finali göğüsleyen toplam 210 sporcu madalya ve kupa almaya hak kazandı.

 
Narlıdere’de tüm çiçekler şehitler için yarıştı
 
Karşıyaka'ya rallide 2 kupa birden!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere’de tüm çiçekler şehitler için yarıştı
Narlıdere Belediyesi ‘Geleneksel Çiçek Yarışması’ Narlıdere demokrasi meydanında gerçekleştirildi.
Çiğli'de girişimci adayları mezun oldu
Çiğli Belediyesi’nin kendi işini kurmak isteyenlere yönelik olarak Bilim ...
İzmir'in 'geniş aile'si sezonu kapadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Abla-Ağabey-Kardeş” projesinde yer alan ...
 
19 Mayıs meşalesi Foça'da yandı
Yüzlerce Foçalı, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, ...
Kınık maden şehitlerini hayır yemeği ile andı
Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında 14 kişi ile en ...
Gurur günü: Fuar İzmir’de en büyük kongre!
Bu yıl 22. si gerçekleştirilen Uluslararası Dişhekimliği Kongre’sine ev ...
 
Şehit Binbaşı Kulaksız’ın adı Güzelbahçe’de yaşayacak!
Güzelbahçe Belediyesi tarafından yaptırılan, 10 ay önce Muş’un Malazgirt ...
Narlıdere’de şehitler için saygı duruşu
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Narlıdere’de düzenlenen resmi ...
Foça'da 19 Mayıs coşkusu
Milli Mücadelemizin başlangıç tarihi olan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva