HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Mayıs 2016 Perşembe - 12:52

Gurur günü: Fuar İzmir’de en büyük kongre!

Bu yıl 22. si gerçekleştirilen Uluslararası Dişhekimliği Kongre’sine ev sahipliği yapan İzmir, 5 bini aşkın katılımcıyla en büyük kongre organizasyonuna da imzasını atmış oldu.

Gurur günü: Fuar İzmir’de en büyük kongre!

Fuar İzmir, Türk Dişhekimleri Birliği’nin (TDB) 5 bini aşkın katılımcıyla gerçekleştirdiği 22. Uluslararası Diş Hekimleri Kongresi ile ExpoDental Fuarı’na ev sahipliği yapıyor.

Açılış kurdelasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TDB Genel Başkanı Prof. Dr. Taner Yücel ve İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Alpgöz’ün birlikte kestiği 3 günlük etkinlikte, ağız ve diş sağlığının genel sağlık üzerindeki rolünün ağırlıklı olarak vurgulandığı paneller ve pratikte mesleğin icrasında faydalı olacak bilgiler sunulurken, ExpoDental Fuarı’nda ise sektöre ilişkin son teknolojiler sergileniyor.

22. Uluslararası Diş Hekimleri Kongresi’nin bir diğer özelliği ise, 14 ay önce açılan Fuar İzmir’de bugüne kadar düzenlenen en geniş katılımlı kongre olması..

İzmir kongreler şehri olmaya aday
Kongrenin basın toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk kez böylesine geniş katılımlı bir kongreye ev sahipliği yaptıklarını ve bundan büyük onur duyduklarını söyledi.



Atatürk’ün direktifleriyle ‘fuar ve kongreler kenti’ olarak görevlendirilen İzmir’in bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için kendini sürekli geliştirdiğine dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, “Fuar alanında zaten kendini kanıtlamış bir kentiz.  Şimdi bunun yanına kongreciliği de ekleyerek bir adım daha önde olmak istiyoruz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlayarak, “Bayramlar bize, o anın ruhunu ve mücadelesini anlatır. Kurtuluş mücadelesini verip bizi bağımsızlığa kavuşturduğu ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ni bize armağan ettiği için Ata’mıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. O’nun armağanı olan bu anlamlı günleri daima yaşatacağız” dedi.

Dişhekimliği camiası İzmir’de buluştu
TDB Genel Başkanı ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Taner Yücel ise 22. Uluslararası Dişhekimleri  Kongresi’ni  Atatürk’ün aydınlanma meşalesini yaktığı gün olan 19 Mayıs’ta, Ege’nin incisi İzmir’de başlatmaktan duydukları onuru belirterek sözlerini söyle sürdürdü: “Türk Dişhekimleri Birliği’nin uzun yıllardan beri düzenlediği bu kongre, akademisyenlerin, öğrencilerin, ağız diş sağlığı ürünü üreten firmaların yani tüm camianın bir araya geldiği, Türkiye’de yapılan en büyük kongredir. 5 bini aşan katılımcının yer alacağı bu büyük organizasyon, dişhekimleri camiasında başarılarının artmasına yardımcısı olacaktır. 400’e yakın bildirgeyle akademisyenler sunumlarını gerçekleştirecektir. İzmir’le buluşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bize imkanı verip, muhteşem kongre ve fuar alanını bize açan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZFAŞ’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

 
Binali Yıldırım Diyarbakır'a gidiyor!
 
Van ve Nusaybin'den art arda acı haberler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehit Binbaşı Kulaksız’ın adı Güzelbahçe’de yaşayacak!
Güzelbahçe Belediyesi tarafından yaptırılan, 10 ay önce Muş’un Malazgirt ...
Narlıdere’de şehitler için saygı duruşu
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile Narlıdere’de düzenlenen resmi ...
Foça'da 19 Mayıs coşkusu
Milli Mücadelemizin başlangıç tarihi olan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ...
 
Urla'da 19 Mayıs'a buruk kutlama
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısında 4 askerin şehit ...
İzmir’in gençleri hem eğlendi, hem öğrendi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği ...
Pınarbaşı’nda 19 Mayıs’a özel açılış
İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışmaları ile yenilenen Pınarbaşı Cumhuriyet ...
 
CHP'li kadınlardan Pekdaş'a ziyaret
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak ...
Başkan Pekdaş: 19 Mayıs Cumhuriyetin ilk adımıdır
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve ...
Başkan Akpınar: Teröre alışmayacağız
Yaşanan terör saldırıları ve gelen şehit haberleri üzerine 19 Mayıs konser ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva