HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Ocak 2016 Pazartesi - 09:45

Konak şampiyonluğa kilitlendi

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısını lider olarak kapatan Konak Belediyespor, ikinci yarıya hafta sonu oynayacağı Eskişehirspor maçı ile başlayacak.

Konak şampiyonluğa kilitlendi

İZMİR - İlk yarıyı 24 puanla lider kapatan mavi beyazlı takım başarılı geçen devre arası kampının ardından çalışmalarını İzmir’de sürdürüyor. İlk yarıyı lider bitirmenin verdiği güçle ikinci yarıya bomba gibi başlayacaklarını kaydeden Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, “Başarımız devam edecek. Ligin sonunda şampiyon olup ülkemizi bir kez daha şampiyonlar liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.

HEDEF DÖRDÜNCÜ KUPA
Konak Belediyespor olarak lig öncesi idari ve maddi anlamda köklü bir yapılanma sürecine girdiklerini hatırlatan Günen, bu süre içinde birçok karalama kampanyalarına maruz kaldıklarını belirterek, “Ligin ilk yarısını lider kapatarak, ortaya koyduğumuz bu başarıyla bize yönelik söylentilerin doğru olmadığını da ispatlamış olduk. Maddi, manevi her türlü desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sema Pekdaş başta olmak üzere, futbolcu kızlarımız, antrenörlerimiz, yöneticilerimizle biz büyük bir aileyiz. Bu sevgi ortamıyla da lig sonunda yine başarıyı yakalayacağımıza ve dördüncü şampiyonluğumuzu kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Zeki Günen, altyapıya da çok büyük önem verdiklerini belirterek, Konak Belediyespor olarak Türk futboluna yeni sporcular yetiştirdiklerini söyledi.

ALTYAPI GÜÇLENDİ
Üç yıldır lig şampiyonluğunu kimseye bırakmayan Konak Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Ali Alanç da ilk yarıyı lider olarak bitirmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Lig öncesi İzmir’in 30 ilçesinde yaklaşık 110 okuldaki sporcuları gözlemledik ve başarılı olacağına inandıklarımızı altyapımıza aldık. Şuan en iyi alt yapıya sahip takımız. Bundan sonraki süreçte Konak Belediyespor sadece başarılarıyla değil, yetiştirdiği sporcularla da bu ligde var olacaktır. Yetiştirdiğimiz bu genç oyuncuların bazıları bizde forma giyecek bazıları da başka kulüplerde İzmir’in gururu olarak görev alacak. Hedefimiz üç yıldır olduğu gibi bu yıl da ligi şampiyon olarak bitirmek. Bunu gerçekleştirecek güce ve inanca sahibiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız ve kulüp yönetimine teşekkürümüzü şampiyon olarak vereceğiz” dedi.

TAKIMIN FORMU YERİNDE
İkinci yarı kamp çalışmalarını aralıksız sürdüren Konak Belediyespor’da futbolcuların morali oldukça yüksek. Takımda ter döken üç yabancı oyuncudan biri olan orta saha oyuncusu Monica Raluca Sârghe ligi şampiyon tamamlamak için kamp süresince yoğun bir çalışma programı sergilediklerini belirterek, ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi. Futbolculardan Özge Özel de kamp sürecinin iyi geçtiğini dile getirerek, “Antrenmanlarda tüm takım arkadaşlarımız çok iyi performans sergiliyor. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Ligin ikinci yarısını da lider bitirip şampiyonluğu kazanmak istiyoruz” dedi. Kaptan Didem Taş da ikinci yarıya lider girmenin kendileri için güven verici olduğunu belirterek; “Takım da liderliğin verdiği bir güven var. Bununla ikinci yarıya daha sağlam başlayacağız. Takım içinde sevgi, bağlılık, birlik, beraberlik duygusu var. Bu düzenin bozulmasını istemiyoruz. Ligi liderlikle kapatarak Avrupa’da daha iyi işler yapmak istiyoruz” dedi. Devre arası kampından sonra çalışmalarını ara vermeden sürdüren Konak Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 31 Ocak Pazar günü Eskişehirspor’u evinde ağırlayacak.

 
CHP’de İstanbul’a tırpan, vitrin İzmir’in!
 
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere İngilizce desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in ‘gönül’ projesinde kardeşler abla oldu!
7 bin gönüllü genci kentsel ve sosyal olanakları kısıtlı çocuklarla bir ...
Avrupalı şampiyonlar Buca'da raket sallayacak
Kapalı ve açık tenis kortları ile bölgesel ve ulusal birçok turnuvaya ...
Başkan Görmez'den müteahhitlerle üniversite zirvesi!
Torbalı’nın müteahhitlik yapan sektör temsilcileriyle toplantı düzenleyen ...
 
Menderes'te 'Kadın El Emeği ve Köy Pazarı' açılıyor
Menderes Belediyesi tarafından Kadın El Emeği ve Köy Pazarı 26 Ocak Salı günü (Bugün) açılıyor.
Çiğli Uğur Mumcu'yu unutmadı
Uğradığı suikast sonucu öldürülen demokrasinin ve Türk basınının simge ...
Uğur Mumcu Narlıdere’de anıldı
Türk basınının özgür kalemi Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, Aramızdan ayrılışının ...
 
Güzelbahçeliler Mumcu’yu unutmadı
Güzelbahçe Yelki Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Meydanı’ndaki Uğur Mumcu Anıtı ...
Karabağlar Uğur Mumcu'yu andı
23 yıl önce aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden ...
'Tılsımlı Gömlekler'e yoğun ilgi
Şiddet gören kadınlara destek amacıyla hazırlanan ve Buca Belediyesi Kültür ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva