HABERLER>SEÇİM 2015
23 Ekim 2013 Çarşamba - 11:34

Karadağ iddialı: Buca’ya kadın eli değmeli

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, Şirinyer Semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla, tezgâhında satış yapan esnafı tek tek ziyaret edip sorunları dinleyen Karadağ, ‘Buca için projelerim hazır. Buca’ya artık kadın eli değmeli’ dedi.

Karadağ iddialı: Buca’ya kadın eli değmeli

İZMİR - Partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette pazar esnafından ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Ekonomist Ayten Karadağ, ziyaretini şöyle değerlendirdi:  ‘Bugün burada esnafımıza da vatandaşımıza da bir dokunup bin ah işittim. AKP Hükümeti esnafımızın da, vatandaşımızın da belini bükmüş. Esnafımız evime bir lokma ekmeği nasıl götürürüm vatandaşımız da hem ucuz hem de kaliteli Pazar alışverişimi nasıl yaparım derdinde. Yani ekmeğinin, aşının, çoluk çocuğunun rızkının derdinde. Buradan açık yüreklilikle söylüyorum, biz göreve geldiğimizde Buca’mızı her alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Pazaryerleri yapıp kenara çekilmeyeceğiz. Hazırladığımız ‘Mutlu Esnaf, Mutlu Vatandaş Projesi’yle esnafımızın da vatandaşlarımızın da sıkıntılarını çözeceğiz. Ne esnafımızın ne de Bucalı hemşerilerimizin zorlukların içine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.’
 
VATANDAŞ ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ EGEMEN KILACAĞIZ
Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Karadağ, ‘Kariyerimle, siyasi bilgi birikimimle ve de uzun yıllardır Buca’da yaşayan biri olarak hem sorunları hem de çözümlerini çok bilen biri olarak Buca ilçesini dünya kenti yapmak için projelerimle ilçemden CHP’li ilk kadın belediye başkanı olmak için göreve talibim. Esnafla, vatandaşla, köylüyle, öğrencisiyle kadınlarla, gençlerle, yaşlılarla, engellilerle, STK'larla, üniversitelerle, muhtarlarla yani toplumu oluşturan tüm kesimlerle işbirliği yaparak Buca’da çağdaş, şeffaf, sorgulanabilir, hesap verebilir vatandaş odaklı sosyal belediyeciliği gerçekleştirmek istiyorum. 7 gün 24 saat Bucamız ve Bucalı hemşerilerimiz için çalışmak istiyorum. Buca’yı da, Bucalıları da, belediyeciliği biliyorum ve çok seviyorum. Adaylık yarışında Bucalının Ayten Ablası olarak kendimi şanslı görüyorum’ ifadelerini kullandı.
 
SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Konuşmasında ilçenin mevcut durumu hakkında da görüş belirten Karadağ, ‘Kentsel dönüşüm, imar, çevre, trafikle, kültürel, yatırımcının gelmeyişi, istihdam, tarımsal destekleme, çeperlerdeki mahallelerin altyapı, üst yapı sorunları, üniversite öğrencilerin barınma ve sosyal yaşam sorunları ile ilçenin vizyon sorununu çözecek projelerim hazır. Biz göreve geldiğimiz de ilçenin sorunlarına çözüm üreten ve tüm Bucalıları kucaklayan bir yönetim tarzı ile hizmet edeceğiz. İlçedeki tüm sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak kentle ilgili alınacak kararlarda yapılacak işlerde onlarla birlikte hareket ederek ilçedeki sinerjiyi yeniden harekete geçireceğiz. Bucalı hemşerilerim katılımcı demokrasinin en güzel örneği olarak ilçelerine katkı yapacaktır’ dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Osman 25 Ekim 2013 Cuma 14:37

BucamızIn bir Belediye başkanı zaten var.2014 de tekrar adayımız Ercan TATI...

Yorumu oyla      12      6  
Hasan 24 Ekim 2013 Perşembe 08:48

bence Demokra aday omalı.herşeyi çok biliyor ya.....

Yorumu oyla      13      8  
1974 BUCA LİSELİLER 23 Ekim 2013 Çarşamba 23:12

BUCADA TRAFİKTE TEK ÇÖZÜM/TEKYOL/TEKYÖNDÜR......

Yorumu oyla      12      6  
onur kaya 23 Ekim 2013 Çarşamba 17:33

Çalışkanlığınız ve tecrübenizle tüm sorunların üstesinden gelip Bucayı çağdaş sosyal bir kent haline getireceğinize gönülden inanıyorum.Yolunuz aydınlık olsun

Yorumu oyla      11      13  
TC DEMOKRAT 23 Ekim 2013 Çarşamba 16:01

Duyarlılığınız İçin Teşekkür Ederim.

Yorumu oyla      15      11  
Bilgilendirme 23 Ekim 2013 Çarşamba 15:30

Sevgili Demokrat Ayten Hanımın bürosuna gelirsenız ya da telefon-eposta yada vb iletişim bilgilerinizi ulaştırsanız sıze Sayın Ayten Karadağ'ın trafik, imar, çevre ve diğer konuları içeren projelerini ve seçim taahütnamesini iletiriz. sevgiyle kalın. Düşünen, sorgulayan bir vatandaş refleksiyle hareket ettiğiniz için mutlu olduk.

Yorumu oyla      14      11  
TC DEMOKRAT 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:59

Peki Ablacım,Bende Sana Şimdi Sorayım.Bu Tarz KLİŞE Laflar İle İşin Kolayına Kaçıyorsunuz.Diğer Adaylarda Az Çok Bu Tarz Laflar Ediyorlar,Allahtan BUCA ya Deniz Getireceğim Demiyorlar.Bucanın Baş Belası TRAFİK Sorunudur.Bunun İçin B.Ş.B.ile Ne Gibi Bir Koordinasyon Kuracaksınız.Alternatif Yollar Hangileri Olacak.Dağ Taş Her Yer Beton Yığınına Dönmekte.Vatandaş Otopark Olmadığı İçin Sokakları,Ana Caddeleri İşgal Ediyor.Esnaf Deseniz,Bütün Kaldırımları İşgal Etmekte.Meskun Mahal Denmeden Her Yere Cafe,Birahane Açılmakta.Canlı Müzik İşgencesinden Bu Bölgelerde Yaşayan İnsanlarımız Evlerinde Cinnet Geçirmekte.Bunlar İle İlgili Ne Gibi Yaptırımlarınız Olacak.Umarım Okursunuz Ve Cevaplarsınız.

Yorumu oyla      21      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uğur Yelekli'den Yelki'ye ziyaret
Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Güzelbahçe’nin ...
Buca aday adayı Piriştina’ya EGİAD desteği
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina’nın ziyaret ettiği ...
Ali Talak: Çiğli'nin ara eleman sorununu çözeceğiz
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında ...
 
Yelekli Güzelbahçe’ye bayramlaştı
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli ve eşi Güzin Yelekli ...
Çiğli aday adayı Talak’tan engelleri kaldıran proje
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında ...
Bayraklı aday adayı Öncel’den birlik vurgusu
Bayraklının CHP’li başkan aday adayı Murat Haluk Öncel önce ekibi ile ...
 
Birol Soylu’dan bir ilk: Adaylık şarkısı!
CHP’den Çiğli aday adayı Birol Soylu bir ilke imza attı ve seçim şarkısı hazırlattı.
Bornova aday adayı Atila’dan toplumla barışık siyaset vurgusu
Gelecek yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, CHP’den Bornova ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli iddialı: Tarih yazacağız
CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, “Güzelbahçe’de ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva