HABERLER>SEÇİM 2015
16 Ocak 2014 Perşembe - 12:19

Karabağlar aday adayı Doğan: Marka mobilya kent vurgusu

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete gelen Doğan’ı İZMOD Başkan Vekili Turgay Bel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette karşılıklı “hayırlısı olsun” mesajları verildi.

Karabağlar aday adayı Doğan: Marka mobilya kent vurgusu

İZMİR - Ziyarette konuşan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, “Öncelikle yeni bir seçim sürecinden başarı ile çıkan Oda Yönetiminizi tebrik ediyor, çalışmalarınızdaki başarılarınızın devamını diliyorum. Karabağlar, İzmir’in Türkiye de ve dünyada mobilya sektörünün merkezi olması gerektiği ve bunun için Karabağlarda mobilya ve marangoz esnafının yeteri kadar bilgi birikimi donanım ve tecrübeye sahip olduğunu” ifade etti.
KARABAĞLAR MODERN BİR MOBİLYA ŞEHRİ OLMALI
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan Karabağlar AK Belediyecilikle hak ettiği hizmeti alacak derken şunları kaydetti:
“İzmir’de Mobilya ile marka olması gereken bir ilçe Karabağlar. Mevcut potansiyelini randımanlı ve yeterli seviyede değerlendirilemediğini gözlemleyebiliyoruz. Bu da mevcut Belediye’nin yeteri kadar Mobilyacı esnafına destek vermediğinden kaynaklanıyor. Mobilyacılar, Karabağlar bölgesinde üretim yapıyor. Belediyelerden çok ciddi destek beklediklerini ve hizmet anlamında birçok beklentileri olduğunu biliyorum. En büyük eksikliklerden bir tanesi de, Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’nın esnafı ile tam bütünleşmeyi sağlayacak site alanlarının olmaması. Görüştüğümüz üzere de Belediye bu anlamda kendilerine gösterdiği bir destek de mevcut bulunmuyor. Önceliğimiz partimizden teveccüh görüp Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı olduğumuz zaman mobilya sektörünün, İzmir ekonomisinin lokomotifi olması için Belediyece gerekli yerel girişimlerde bulunmaktır. Mobilyacı ve Marangoz esnafı için site oluşturma çalışmalarının hızlandırılması gerekmektedir. Bunlarla birlikte Belediye olarak İŞKUR ile birlikte ortak yürütülecek çalışma sayesinde mobilya ve marangozluk sektörüne ihtiyaç duyulan çırak, kalfa ve ustanın yetiştirilmesi konusunda ve istihdamı sağlama noktasında belediye üstüne düşeni yapacaktır. Ayrıca Karabağlarda mobilyacıların ve marangozların ve belediyenin yanı sıra Karabağlardaki sivil toplum örgütlerinin ve hemşeri dernekleri ile birlikte bir vakıf oluşturup bu vakfın öncülüğünde Karabağlar esnafının ihtiyaç duyduğu ara elemanlar yetiştirmek üzere mobilya, ağaç işleri ve oto yan sanayii meslek yüksekokulunun Karabağlarda eğitime başlaması için çalışmalar yapılmalıdır. Gaziemir’e taşınacak İzmir Fuarı’nın bir bölümünde de Karabağlar esnafının ürettiği ürünlerin sergileneceği daimi sergi alanları açılması gereklidir. Karabağlar tüm standartları ile modern bir mobilya şehri olmalıdır”
Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkan Vekili Turgay Bel, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken şu açıklamalarda bulundu:
“Sayın Doğan’ın ziyaretinden çok müteşekkiriz ve bu tür ziyaretleri daha sık bekliyoruz. Yerel Seçimlere yaklaşılan bu süreçte de Bilal Doğan’a da başarılar dileriz. Bizler Mobilyacılar ve Marangozlar Odası olarak Karabağlarda yer almamıza rağmen Belediyeden yeterli ilgiyi göremiyoruz. Çok uzun uğraşlardan sonra ancak bir randevu alabildik. Sorunlarımızın birçoğunu yerel yönetimler ile çözebilmek varken, biz sorunlarımızı ancak Ticaret Odası Meclis Üyelerimiz Yaşar Baş ve Süleyman Avinca’nın Ticaret Odası’ndaki girişimleri ile çözüme ulaştırabiliyoruz.  İlk etapta Odamızın kendisine ait bir binaya ihtiyacı var. Bina plan sorunları yaşıyoruz. İzmir Esnaf Odaları Başkanı Sn. Zekeriya Mutlu Bey’in girişimleri ve katkısı ile kendi oda binamızın temelini kısa bir süre içerisinde atacağız. Ziyaretiniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Seçim sürecinde Sayın Bilal Doğan’a başarılar diliyoruz”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bayındır adayını çapraz bağları yaktı!
Başkan Kocaoğlu ve Tire Belediye Başkanı Çiçek’le birlikte adı açıklanan ...
CHP’de kritik gün: İzmir’in gözü Ankara’da
MYK toplantısı sona erdi. Parti Meclisi isimleri oylayacak. İzmir’de metropol ...
Talak: Çiğli İzmir’in yeni buluşma noktası olacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, ...
 
Kocaoğlu: Adayların belirlenmesi ne kadar gecikirse…
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan Grup Toplantısı'nda konuşan ...
CHP İzmir’de ‘eğilim’ krizi: Başkanlardan imza hareketi
CHP’de yerel seçim öncesi alınan eğilim yoklaması kararına gelen tepkiler ...
Yıldırım’a özel parfüm: Kadınlara orkide, erkeklere paçuli!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın seçim ...
 
Karataş’tan seçim raporu: İzmir’in MHP’si var!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmirli ...
Baytekin’den ‘yaşanabilir Torbalı’ için tam gaz mesai
CHP Torbalı Belediye Başkan aday adayı Eğitimci Yıldırım Baytekin, seçim ...
Bilal Doğan'dan İzmir'in şoförlerine ziyaret
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Şoförler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva