HABERLER>SPOR
9 Ağustos 2015 Pazar - 13:18

İzmirli müteahhitlerin başkanından Göz-Göz'e stat önerisi!

Göztepe Spor Kulübü için yapılacak yeni stat için tartışmalar sürerken, Göztepeli işadamı ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan, Göztepe için 35 bin kişilik stad önerisi geldi.

İzmirli müteahhitlerin başkanından Göz-Göz e stat önerisi!

Yazılı bir açıklama yapan Nasır, Göztepe Spor Kulübü için Levent Marina'nın karşısındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın olduğu alana, Göztepe'ye yakışır 35 bin kişilik bir stat projesinin, daha doğru ve daha gerçekçi bir yaklaşım olacağını savundu.

Stad projelerini gündeme getirirken, kentin stat yapımı sırasında ve sonrasında yaşayabileceği trafik başta olmak üzere, tüm diğer olası sorunların titizlikle hesaplanması ve öngörülmesi gerektiğine dikkat çeken Necip Nasır, “Levent Marina'nın karşısındaki alan gerek fiziki büyüklüğü, gerekse, çevre yolu bağlantısı sayesinde hem artan seyirci potansiyelini karşılayabilecek hem de kentin zaten giderek artan trafik yoğunluğuna da yeni bir yük getirmeyecektir” diye konuştu.

Stat tartışmalarının başladığı ilk dönemlerde fizibl bir proje oluşturması ve kentin ana aksındaki trafiği rahatlatacak bir çalışmanın yapılmasının önemine hep işaret etmeye çalıştığını kaydeden Nasır, “Stad yapıldıktan sonra ana arter ve bağlantı yollarıyla gerek stada ulaşım ve gerekse kentin mevcut trafik düzeninin bu projeden olumsuz etkilenmemesi gerekir. Göztepemize yakışır bir stat en az 35 bin kapasiteli olmalı ve bu noktada uygun ve elverişli konumuyla Levent Marina'nın karşısındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın bulunduğu alan üzerinde durulmalıdır” ifadesini kullandı.

İzmir'in süper ligde temsilcisinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu da dile getiren Necip Nasır, bu durumun İzmir'in ekonomik ve sosyal yaşamından bağımsız düşünülemeyeceğini hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle ekonomik altyapı, tesis yatırımları, güçlü ve kapasiteli stadların varlığı, İzmir olarak yıllardır özlemini çektiğimiz süper lig heyecanını yeniden yaşamamızı sağlayacaktır. Bu noktada sportif başarıların gelebilmesi için kent olarak topyekün bir seferberlik içinde olunmalı, stad ve diğer makro projelerin, 25 - 30 yıllık ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlanması en doğru yaklaşım olacaktır”

 
3. Havalimanı metro hattı için start verildi
 
Çeşme’yi Anadolu Ateşi Yaktı!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 10 Ağustos 2015 Pazartesi 12:05

Çok isabetli olur

Yorumu oyla      12      5  
yorum 10 Ağustos 2015 Pazartesi 11:52

fenerbahçe beşiktaş galatasarayın bile seyirci rakamları belliyken 55 bin kişilik stad demişler. izmirde atatürk stadı vardı tarihinde kaç kere doldu arkadaşlar. gerçekçi olalım. geçen sene üç büyüklerin ortalamasına bakın sonra karar verin. tamam göztepeyi ben de destekliyorum ama 20 25 e küçük diyenler bence hayal görüyor

Yorumu oyla      15      6  
m.y. 10 Ağustos 2015 Pazartesi 11:19

göztepe için uzun derede 55 bin kişilik uefa standartlarında stad yapılmalıdır. göztepr küçük mü düşünüyor? süper lige çıkınca başarılı olacak ise, uefa maçlarını nerede yapacak?

Yorumu oyla      11      9  
garaj mı stad mı 10 Ağustos 2015 Pazartesi 11:13

şimdi oturup düşünüyorum. hayatta garaj mı daha çok lazım göztepeye stad mı diye... kesinlikle garaj daha lazım. evden işe giderken o otobüslere ihtiyaç olacak ama göztepe stadı bir işe yaramayacak. stad by me diye bi şarkı geliyor aklıma.

Yorumu oyla      14      7  
kvncozsy 10 Ağustos 2015 Pazartesi 10:43

Burada bazı yorumcuların hayatlarında 1 kere bile Göztepe maçına gitmedigi çok belli. Gürsel akselin yerine yapılacak 21bin lik stadı savunan adam bir kere bile göztepe maçına gitmemiştir! ne olacak düşük kapasiteli stad yapılınca? en son kırklareli maçına 40bin adam gitti. sezon için de 20-30bin e oynan çok maç var. başarı geldikçe seyirci tribüne geri dönüyor. O çok istediginiz 21bin lik stad yapılınca neden büyük yapılmadı diyeceksiniz bu sefer.

Yorumu oyla      13      8  
yunusemre 10 Ağustos 2015 Pazartesi 09:30

Ben anlamıyorum arkadaş, bu insanlar İzmir' e daha yeni mi geldirler? Daha düne kadar kimse ağzını açıp bir fikir bile belirtmiyordu, ne zaman ki Mehmet SEPİL geldi herkes akbaba gibi üşüşmeye başladı..Necip NASIR daha önce neredeydin?? Aziz KOCAOĞLU uzundereye yapalım diyorsun, 15. senen Başkan olarak, daha önce neden yapalım demedin?? Bırakın bu işleri, GÖZTEPE' yi rant kapısı yapamayacaksınız!!!

Yorumu oyla      19      7  
vatandaş 10 Ağustos 2015 Pazartesi 07:06

24 saat görev yapan bir garajı kaldırıp,yerine 2 haftada bir maç oynanacak bir stat yapın.Sonrada otobüsler niye zamanında gelmiyor,niye bakımsız diye şikayet edin.Stat yapılmasını isteyen müteahhit amcanın duygusal yönleri ağır basmaya başladı herhalde.Futbolcularla Göztepeliler tamir ederler artık otobüsleri.Gerçi bu güne kadar hep zarar verdiler ya.Boşuna hayal kurmayın o alana stat falan olmaz.

Yorumu oyla      18      8  
egeden 9 Ağustos 2015 Pazar 21:52

Hele şükür Mantıklı bir yer gösteren ve mantıklı konuşan biri çıktı. kesinlikle göztepe stadı 35.000 den aşşağı da olmamalı yoksa büyük maçlarda çok dışarıda kalan olur. devlet,belediye,yerel yönetimler herkes fedakarlık yapmalı.

Yorumu oyla      15      13  
9 Ağustos 2015 Pazar 18:24

İyi, aranızda para toplayın yapın.

Yorumu oyla      20      11  
Stad 9 Ağustos 2015 Pazar 17:27

Katiliyorum,orasi ya da uzundere olabilir ama bazilari malesef en olmayacak yer güzelyalida 22 bin kisilik stad istiyor.

Yorumu oyla      21      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucaspor Başkanı Kayışlı'dan Piriştina'ya zeytin dalı
Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, olağanüstü kongrede kendisine rakip olan ...
Şampiyon Kaf-Kaf top başı yapıyor
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, yeni sezon ...
Konak’ın kızları sahaya çıkıyor
Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Konak Belediyespor, ...
 
Süper Lig’de ses getiren Brezilyalı Kuşadasıspor’da
Süper Lig'de Ankaraspor, Ankaragücü ve Antalyaspor kulüplerinin formalarını ...
Galatasaray otobüsüne çekiçli ve taşlı saldırı!
Ankara'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesinde şok ...
Göztepe’de Emrah sıkıntısı
Göztepe’de golcü futbolcusu Emrah Metoğlu sezonun ilk 3 maçında forma ...
 
Sinan Şamil Sam yaşam savaşı veriyor
Uzun süredir karaciğer yetmezliği yaşayan 'Boğazın Boğası' lakaplı Sinan ...
Kaf-Kaf’ta Hürriyet krizi
PTT 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi işadamı Erdal Acar'ın desteğiyle 18 ...
İzmir takımlarına müjde: Atatürk Stadı…
İzmir Atatürk Stadı'nın saha zemininin değiştirilmesi çalışmaları tamamlandı. ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva