HABERLER>SAĞLIK
23 Eylül 2017 Cumartesi - 19:35

İzmir Eczacı Odası'nda seçim heyecanı... Sayılkan: 'İzmir eczacısı tıpkı İzmir halkı gibidir'

TEB 3. Bölge İzmir Eczacı Odası’nda seçim startı verildi. Genel kurulda mevcut başkan Ecz. Tuncay Sayılkan ile Ecz. Barış Özgen’in listeleri yarışacak. Açılış konuşmasını yapan Sayılkan, “İzmir Eczacısı tıpkı İzmir halkı gibidir. Her şeyin farkındadır ve hep en doğru kararları verir” dedi.

İzmir Eczacı Odası nda seçim heyecanı... Sayılkan:  İzmir eczacısı tıpkı İzmir halkı gibidir

EGEDESONSÖZ- Türk Eczacılar Birliği (TEB) 3. Bölge İzmir Eczacı Odası’nda seçim heyecanı başladı. Genel kurulda mevcut başkan Ecz. Tuncay Sayılkan ile Ecz. Barış Özgen’in listeleri için yarın oy kullanılacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (DESEM) düzenlenen seçimli olağan genel kurulun ilk gününde yönetim kurulu çalışma raporu ile mali raporun sunumu ve iktisadi işletme ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Denetim Kurulu raporunun hemen ardından yönetim ve Denetleme Kurulu ayrı ayrı ibra edildi.

Çok sayıda eczacının katıldığı genel kurulun ilk gününde 2017-2018 tasarı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Yönetim denetleme ve onur kurulu ile büyük kongrenin asil ve yedek adaylarının belirleneceği yarınki seçimlere iki liste başvurdu.

Genel kurulun açılışında bir konuşma yapan İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan, "15 sene oda başkanlığı yapmak matah bir şey değil, hatta insanın kendisine yazık. Ama şimdi çok net söylüyorum, son iki dönemdir arkadaşlarım bana günlerce ‘Abi senin abiliğine ihtiyacımız var. Belediye başkanlarına, TEB'e istediğin zaman ulaşabiliyorsun, işleri her şekilde çözüyor. Bırak alt taraftaki işleri biz yapalım. Sen bize abilik yap’ diyorlar.

Dün sevgili eşim bana dedi ki "Bu seçime girersen yemin ediyorum, seni boşarım." Biz çok büyük bir aileyiz. Siz sadece Burada 9 kişiyi görüyorsunuz. Şimdi bu insanlara ben, "Hanım bana müsaade etmiyor" mu diyeceğim.

‘BU ÜLKEDE İNSANLAR BAŞARILI OLDUKÇA…’
İnanın benim de birçok planım var. Rahmetli Eczacı Levent Kamacı'nın dediği gibi, hayatın diğer renklerini de yaşamaya ihtiyacın var. Yarın, üyesi olduğum Parti'nin delege seçimleri var. Ama seçimlerden dolayı ona dahi gidemeyeceğim. Bir takım işler ve öncelikler var. Ama şunu söyleyeyim; bu ülkede insanlar başarılı oldukça, aşağıdan birileri çekmeye çalışır.

‘İZMİR ECZACISI TIPKI İZMİR HALKI GİBİDİR’
Yarınki seçimin sonucu ne olursa olsun, benim seçimli son kongrem. Bir daha da isterse 300 kişilik arkadaş grubu evimin önüne gelip miting yapsın. Böyle bir görev almak gibi talebim olmayacak. Kasım ayında TEB kongresi var. Daha sonra ülkenin siyasi başka süreçleri başlayacaktır. Seçim sonrasında ben artık başka bir alanda yer alacağım. Arkadaşlarım da şu anda son derece donanımlı ve yeterliler ama bana ihtiyaç duydukları zaman da ağabeyleri olarak görevden kaçma niyetim de ihtimalim de yok. İzmir Eczacısı tıpkı İzmir halkı gibidir. Her şeyin farkındadır ve hep en doğru kararları verir" dedi.

‘YARINKİ SEÇİMİ İZMİR ECZACISI KAZANACAK’
Seçimin diğer adayı eczacı Barış Özgen ise, “Bizler çok heyecanlı ve umut doluyuz. Bu umut ve heyecan, kendimiz için değil mesleğimizin geleceği için.

Açık ve net şekilde ifade etmek istiyorum, yarınki seçimi İzmir eczacısı kazanacak. Çünkü Bizler mesleğimizin özlenen günlerine kavuşması adına Türkiye'ye örnek bir vizyon, bilinç, kararlılık ve disiplinle çalışacağız. Dağılmış parçaları bir araya getirmek için hepinizin desteğini alarak yarından itibaren, uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız projelerle mesleğimizin düğüm olmuş sorunlarına tek tek çözeceğiz” dedi.

OY VERME İŞLEMLERİ SABAH 9’DA BAŞLIYOR
Yarın gerçekleşecek olan oda seçimlerinde 2150 kişinin oy kullanması bekleniyor. DESEM’de saat 09.00’da başlanacak olan seçimlerde saat 17.00’a kadar oy kullanılabilecek.

 
5 yaşındaki çocuğa korkunç işkence! Dişlerini söküp...
 
Irak-Suriye tezkeresi TBMM'den geçti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de damattan kayınpedere 'hayat' hediyesi
İzmir'de, hem karaciğer sirozu hem de karaciğer kanseri tanısı konulan ...
Karabağlar Alzheimer'ı unutmadı
Karabağlar Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği tarafından 21 Eylül ...
Şimdi tam grip havası
Bütün Türkiye’de hava 8-10 derece soğuyacak... Grip’ten yatağa düşmemek ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Unuttum… Alzheimer mı dediniz?
Mehmet KARABEL yazdı... Unuttum… Alzheimer mı dediniz?
Bakanlık açıkladı: Bu haplar ölüme yol açıyor!
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca (TİTCK) yapılan ...
İzmir'de atlı terapi şifa dağıtıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü ile ortak program hazırlayarak ...
 
Eczacı Odası’nda seçime doğru… Başkan Sayılkan’dan adaylık çıkışı: Önemli olan…
İzmir Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayılkan gerçekleşecek seçimler ...
Bu kanser türüne dünyada ikinci kez Türkiye'de rastlandı
Vücuttaki başka bir kemikten sıçramadan testisin kendi içerisinde oluşan ...
DEÜ Tıp öğrencileri Tıbbiyeli And’ı ile eğitime başladı
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2017-2018 eğitim dönemi, Kurucu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva