HABERLER>POLİTİKA
31 Temmuz 2013 Çarşamba - 10:30

İzmir’de 2 başkan 4.döneme koşuyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2014 yerel seçimleri için CHP Narlıdere İlçe Teşkilatına adaylık dosyasını sundu ve resmen aday oldu. Bu arada Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu da 4.kez başkan olmak için adaylığını açıkladı.

İzmir’de 2 başkan 4.döneme koşuyor!

İZMİR - CHP Narlıdere ilçe teşkilatına elinde adaylık dosyası ile gelen Başkan Batur’u yoğun bir kalabalık ilçe teşkilat binası önünde alkışlar eşliğinde karşıladı.

- Karaosmanoğlu 4.kez Urla’yı yönetmeye talip…

Bir süre kendisini karşılayanlarla selamlaşan konuşan Batur yine kalabalık ve alkışlar eşliğinde dosyasını sunmak için teşkilat içinde kendisi bekleyen partilerin yanına çıktı. Narlıdere’de bulunan tüm sivil toplum örgütleri, dernekler CHP Narlıdere ilçe teşkilatında Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un adaylık açıklamasına destek vermek için bir araya geldiler.

CHP İl Başkan yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Cafer Esen, CHP Narlıdere ilçe eski başkanı Asker Güneş, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel meclis üyeleri, CHP Narlıdere Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Partilerin yanı sıra Alevi Bektaşi Dernek Başkanı Mustafa Aslan, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mükerrem Demir, Narlıdere Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Pektaş, Eğit-Der Başkanı İsmail Kurban, TEMAD Başkanı Hıdır Özdemir, Multiplskleroz Dernek Başkanı Dr. Gökhan Güler, Narlıdere Esnaf Spor Kulübü Başkanı Özkan Kutluay, Tokatlılar Dernek Başkanı İsmail Bektaş, Çiftçi Malları Koruma Dernek Başkanı Mehmet Oğlak, Su Ürünleri Koop. Başkanı İhsan Aydın, Narlıdere Yenikale Sulama Koop. Başkanı Ali Yetim, Narlıdere Esnaf Odası Başkanı Süleyman Gelve, Ordu Gürgentepeliler Dernek Başkanı Murteza Öz, Yeniköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Göktaş, Tunceliler Dernek Başkanı Hayri Beski, Çağdaş Erzincanlılar Dernek Başkanı Cemal Öz, Çağdaş Tahtacı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Narlıdere Şube Başkanı Merih Ünsal, Afyonkarahisarlılar Yrd.ve Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Yaşar, Belediye-İş 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ve yönetimi, Narlıdere Belediye iş temsilcileri Turgay Güneş, Tarık Çarpa, Ali Taşlı, 2. İnönü Mahalle Muhtarı Nuran Yalçın, Huzur Mahalle Muhtarı Mehmet Sert, Narlı Mahalle Muhtarı İbrahim Türksever, Sahilevleri Mahalle Muhtarı Alaattin Aslan, Yenikale Mahalle Muhtarı Ahmet Çetin, Limanreis Mahalle Muhtarı Rafet Korkut Başkan Batur’a destek için binada hazır bulundular.

 
‘DEĞİŞEN VE GELİŞEN NARLIDERE’
Adaylık dosyasını CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen’e teslim etmeden önce bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur sözlerine Narlıdere’nin kendisini desteklemek için gelen Narlıdere’nin sivil inisiyatifini oluşturan katılımcılara teşekkür ederek başladı. Batur “ 2009 yerel seçimlerinde Türkiye’de CHP’li Belediyeler arasında birinci olduk. Olduk diye özellikle belirtiyorum çünkü bu hepimizin başarısı. Bu başarı bugün burada olanların ve bize inanıp oy veren Narlıdere’lilerin başarısı. CHP’nin bayrağını Narlıdere’ye diken değerli Narlıdere’lilere bir kez daha minnetlerimi, sevgi ve saygılarını sunuyorum. ‘Değişen ve Gelişen Narlıdere’ sloganı ile yola çıktık ve Narlıdere’yi kasaba havasından kurtarıp bir cazibe merkezi haline getirdik. İnsanı ön planda tutan ve önce insan diyen bir hizmet anlayışını her zaman ön planda tuttuk. Yoğun çalışmalarımız neticesinde kendi sosyal yaşantımızdan uzak kaldık. Ailemizden çocuklarımızdan ayırdığımız vakti bizi bu göreve getiren değerli Narlıdere’liler ile paylaştık. Bana karşı gösterdiğiniz teveccüh karşısında çok müteşekkirim. Bizi kapı kapı dolaşıp anlatan kadın kollarımıza ve partili kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Narlıdere bundan sonrada yürüyüşüne devam edecektir. Ben bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ben bugün burada oluşan tabloya dikkat çekmek istiyorum. Tüm hemşeri dernekleri ve sivil toplum örgütleri burada, muhtarlarımız, partililerimiz, büyüklerimiz hepsi buradalar. Onların bu teveccühüne, bizi görev için yeniden cesaretlendirmelerine teşekkür ediyorum. CHP ilçe teşkilatı ile birlikte gece gündüz çalışarak CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na söz verdiğimiz %75’lik oy hedefine ulaşacağız” dedi.
 
ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE TESLİM ETTİ
Narlıdere’nin sorunlarını çözme noktasında yanında bulunan ve destekçilerine teşekkür eden Başkan Batur konuşmasının sonunda özel bir teşekkürde daha bulundu. Batur “ Sevgili Eşim Ferah Hanıma, iki oğlum Ufuk ve Uraz’a bana gösterdikleri anlayış ve bana katlandıkları için teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasının sonuna doğru oldukça duygusallaştığı görülen Batur “ Bana gösterdiğiniz bu güvene layık olmaya çalışacağım” diyerek sözlerine son verdi ve elinde bulunan adaylık dosyasını CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen’e alkışlar eşliğinde teslim etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hıdır 1 Ağustos 2013 Perşembe 10:39

narlıdere maalesef feodal yapıya teslim olmuş durumdadır.15 yıl öncesine göre sosyo kültürel düzeyi çok büyük değişiklikler gösteren, türkiyenin sayılı ilçeleri arasına giren kent, maalesef 15-20 yıldır aynı yüzlerle siyaset yapmaktadır. burada sn. başkanı ayrı tutmak gerekir. batur, chp narlıdere'Nin beyaz yüzüdür. ancak karizması ve gücüyle bu hantal yapıyı da değiştirmesi gerekir.

Yorumu oyla      15      5  
pelin 1 Ağustos 2013 Perşembe 10:19

bütün aday adaylarını tebrık ederim ama menemen de hariha muh. ömer güney in adaylıgı menemen de heyecan yarattı başatılar diliyorum ömer güneye menemen deyişecek destekliyoruz saygılar

Yorumu oyla      11      5  
Eyüp yalur 1 Ağustos 2013 Perşembe 01:11

4 dönem aynı insanın belediye başkanı olması bir kent için faciadır başkanın adı ne olursa olsun fark etmez

Yorumu oyla      12      5  
sol 31 Temmuz 2013 Çarşamba 19:29

görüntü feodal ilişkileri gösteriyor. çagdaş CHP sine yakışmıyor.

Yorumu oyla      20      8  
yeliz 31 Temmuz 2013 Çarşamba 16:56

chp işte ne olacak. chp den türkiyeye hayır falan gelmez. chp iktidar hayatta olamaz inşallah.

Yorumu oyla      19      14  
hürriyet 31 Temmuz 2013 Çarşamba 15:37

sn. batur başarılıdır 4 değil 14 dönem seçilsin,ancak çevresindeki siyasetten geçinenleri, rantçıları, iş takipçilerini ve iki yüzlüleri de değiştirsin.

Yorumu oyla      23      8  
nihat başaran 31 Temmuz 2013 Çarşamba 13:07

2014 yılı yerelyönetim seçimleri için,4.kez adaylıgını açıklıyan sayın belediye başkanım mimar abdül batura başarılar diler,narlıdereye yapmış oldugu hizmetlerin kaldıgı yerden,yeni projelerle devam etmesi ile yolu açık olsun diyor,gönlünce biçimlendirdigi yaşamı diliyorum.

Yorumu oyla      18      15  
SEDAT ŞEN 31 Temmuz 2013 Çarşamba 12:24

KARAOSMANOGLU 16 YILDIR ÇEŞMEALTINDA OTURUYORUM 51.52.55.56.DAHASINI SAYMAYAYIM BALKONLARIMIZDA TOZDAN TOPRAKTAN YEMEK YİYEMİYORUZ YOLLARI BU DÖNEM SEÇİLDİKTEN SONRAMI YAPACAKMIŞ AYIPTIR URLA SENİNLE GURURMU DUYUYOR DİYELİM SAHİL DERSEN BERBAT ÜÇTANE İSKELEYLEMİ KANDIRACAGINI ZANEDİYORSUN

Yorumu oyla      22      6  
hamdi 31 Temmuz 2013 Çarşamba 11:41

YANINDA SİYESET YAPTIGIN ESKİ KİMSE KALMAMIŞ,hep siyeseten halkın sevmedigi belediyedeki iş takipçileri var.

Yorumu oyla      22      6  
20 yıl fazla değilmi? 31 Temmuz 2013 Çarşamba 11:32

20 yıl yönetmek ve değişen narlıdere..Uyuyor mu? Garanti kazanılacak yere artık heyecanını yitirmeyen birini koyma zamanı gelmedi mi? Genel Merkez değişim istiyordu, işte değişim! Risksiz bir yer, koy bir civanmerti gene kazan üstelik değişimi heyecanı azmi yeniden getir..

Yorumu oyla      21      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaosmanoğlu Urla için 'Bir dönem daha varım' dedi
3 dönemdir Urla Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Selçuk ...
Başbakanlık'tan beklenen Uludere açıklaması
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Uludere saldırısında hayatını kaybedenlerin ...
AK Parti'ye İstanbul için sürpriz rakip!
Saadet Partisi, Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ı, İstanbul Büyükşehire ...
 
CHP İzmir’de 30 koltuğa şimdiden 150 aday!
CHP’nin kalesi İzmir’de aday adaylığı sürecinin erken başlatılması aday ...
Köşk’ten ‘35’e onay: Ve 'darbe' yasası değişti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, darbelere yasal dayanak oluşturduğu ileri ...
Karabağlar’a eczacı aday
23 yıldır Karabağlar’da yaşayan CHP’li Yıldız, “Partim bu onurlu görevi ...
 
‘Onbaşı’da karar: Demirtaş Özel’e tazminat ödeyecek
Yargıtay, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e "bizim nazarımızda ...
Denizli'de CHP'den 2’nci aday adayı Aslan
Denizli'de, Uşak vali yardımcığından emekli Nadi Kılıçarslan'ın ardından, ...
CHP’den Çiğli’ye mühendis aday
İnşaat Mühendisi Hasan Arslan CHP’den Çiğli Belediye Başkanlığına aday ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva